Zima w górach 2009
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zima w górach 2009
No ciekawe
Pewnie poprószy lekko i nawet nie przykryje asfaltu... ale czekamy na sprawozdanie 

@lbert pisze: PADA !! W Kotlinie pada snieeeg ! Wiem, ze to dopiero poczatki ale ... "ide pojezdzic" wieczorem![]()
hell yeah!! Kółka zimowe już czekają gotowe w garażu, więc jest git...
Arti, a co Ty kapcie grzejesz we wro, że się innych pytasz, co tam w górach?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Relacja:
Temp okolo -6 st. C. Zjazd na Zieleniec bardzo sliski, katem oka widze, ze wyzej jest bialo
Niestety na drodze sniegu brak - gololedz na zmaine z sucha nawierzchnia (ciezko wyczuc zakrety), na poboczach 1,5 cm... W samym Zielencu widoki piekne jak zawsze i ... 3 cm sniegu
Moze to zabrzmiec dwuznacznie ale biale dobrze mnie nastraja 
Temp okolo -6 st. C. Zjazd na Zieleniec bardzo sliski, katem oka widze, ze wyzej jest bialo
Life is a Joke !
to co Ty piszesz w trakcie jazdy?@lbert pisze: katem oka widze, ze wyzej jest bialo
@lbert pisze: na poboczach 1,5 cm
no od tego to się nie odepchnie...
ale będzie git
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ha, ha. To byl celowy zabieg stylistyczny. Chcialem, zeby Szanowne Grono wczulo sie w sytuacje siedzac przyeMTi pisze: to co Ty piszesz w trakcie jazdy?
Zapomnialem dodac, ze po wszystkim pojechalem kilkanascie km dalej do Kudowy wlac V-power Racing do mojego "pot-fora"
Life is a Joke !
a czujesz jakąś różnicę? GT i tak jest zestrojony pod 95... 
Moze GT tak ale moj wolnyssak zdecydowanie preferuje 100 oktanoweMTi pisze: a czujesz jakąś różnicę? GT i tak jest zestrojony pod 95..
Life is a Joke !
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Emti czem więcej oktanów tym samopoczucie lepsze ;)
A u mnie puki co namiastką zimy jest skrobanie szybek przed i po nocce :/
A u mnie puki co namiastką zimy jest skrobanie szybek przed i po nocce :/
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Zupelnie powaznie: odczuwam roznice w zachowaniu samochodu, szczegolnie po odpuszczeniu gazu...Żemol pisze: czem więcej oktanów tym samopoczucie lepsze
Starczy off-topa, powroce jak powroci snieg
Life is a Joke !
taa.. u mnie to samo... co mi ze skrobanki, jak śniegu nie ma.. przynajmniej w nocy trochę podszronione są uliceŻemol pisze: A u mnie puki co namiastką zimy jest skrobanie szybek przed i po nocce :/
- Arti
- 6 gwiazdek
Informuję, że wraz z sidorem dokonałem przedsezonowego odbioru trasy Szwarcwaldzkiej.
Usunięte zostały przez nas gałęzie zalegające zbyt blisko (to pojęcie względne
) drogi a także, co najważniejsze, usunięty został przez nas wystający i straszący od n-lat pieniek na wyjściu z prawego nawrotu.
Tak więc nawrót do góry można teraz iść ogniem i nie martwić się o pozostawienie połowy samochodu na kawałku drzewa.
Ogólnie oprócz kilku sporych kawałków położonej całkowicie nowej, idealnie równej nawierzchni na trasie zostały załatane przez drogowców wszystkie dziury, również te kratery na mostkach. Trasa marzenie.
Nic tylko czekać na śnieg.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Arti, no to do pełni szczęścia brakuje puszku. Jak nigdy jestem już w gotowości bojowej. Właściwie to, przy okazji:
http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... 93#p143793
http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... 93#p143793
- Arti
- 6 gwiazdek
Śniegu mają trochę mniej na drodze ale procedura wygląda znajomo.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=UbRmVbyJXz8
Link: http://www.youtube.com/watch?v=UbRmVbyJXz8

haha.... ciekawe co by było, jak by się musieli zmierzyć z naszymi zaspami 
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
ta.. wszystko fajnie, tylko że to nie te góry 
Oj tam drobna pomyłkaeMTi pisze: ta.. wszystko fajnie, tylko że to nie te góry
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
deszcz na szybie był dzisiaj wyraźnie gęsty jak ruszałem spod firmy
Arti, masz taki wykres gdzie napisali wprost, że będzie śnieg padać? W sensie wersję dla idiotów
Arti, masz taki wykres gdzie napisali wprost, że będzie śnieg padać? W sensie wersję dla idiotów
- Arti
- 6 gwiazdek
remek, prossszzz bardzo -> http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=bielawa
Może w pt założymy Nokiany do Wiśni żeby by potem w sobotę w nocy nie tracić na to pół godziny przed wyjazdem?
Może w pt założymy Nokiany do Wiśni żeby by potem w sobotę w nocy nie tracić na to pół godziny przed wyjazdem?

ja już założyłem..
I nawet moje murzyńskie zeszłoroczne udało mi się dzisiaj pchnąć 
A co z tym wielkim głośnikiem z bagażnikaeMTi pisze: I nawet moje murzyńskie zeszłoroczne udało mi się dzisiaj pchnąć
Jak byś potrzebował to mam taki pozostał mi ze skalaxa
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Arti, to ja przyodzieję zimowe kapcie też. Uważaj Budyniowy Księciu, hir aj kam ! 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae