Wyczułem nutkę ironiiKonto usunięte pisze: Popieram. Kup STi choćbyś miał potem szlifować i drutować szkiełka reflektorów![]()
WRX czy STI ???? Potrzebuję wsparcia... informacji ;-)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: WRX czy STI ???? Potrzebuję wsparcia... informacji ;-)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
So What! pisze: Wyczułem nutkę ironii![]()
Nawet kilka taktów
Bo najłatwiej się mówi o nudnych kompromisach kiedy wydaje się cudze pieniądze
co za bzdet. kup sobie subaru nawet jakbyś miał ignorować bzdety...Konto usunięte pisze:So What! pisze: Wyczułem nutkę ironii![]()
Nawet kilka taktów![]()
Bo najłatwiej się mówi o nudnych kompromisach kiedy wydaje się cudze pieniądze
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tam poniżej był dopisekky pisze:
Jak Al Dżarmadż? ;> (wiem, Al Dżarmadż kupił go lewą ręką pod prawym kolanem ;)))
Sam bym sobie kupił STI żeby lepiej jeździć
remek, białe STI u CIebie to kwestia czasu.
- So What!
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze:Popieram. Kup STi choćbyś miał potem szlifować i drutować szkiełka reflektorówmatzerath pisze:eeee tam. Kup STi albo beemwu. Kompromisy są nudne
Konto usunięte pisze: Bo najłatwiej się mówi o nudnych kompromisach kiedy wydaje się cudze pieniądze
Umiejętność czytania ze zrozumieniem zanika w narodziematzerath pisze: co za bzdet. kup sobie subaru nawet jakbyś miał ignorować bzdety...
So What! zupełnie nie rozumiem czemu mówisz w trybie niedokonanym :(
So What! pisze:Konto usunięte pisze:Popieram. Kup STi choćbyś miał potem szlifować i drutować szkiełka reflektorówmatzerath pisze:eeee tam. Kup STi albo beemwu. Kompromisy są nudneKonto usunięte pisze: Bo najłatwiej się mówi o nudnych kompromisach kiedy wydaje się cudze pieniądzeUmiejętność czytania ze zrozumieniem zanika w narodziematzerath pisze: co za bzdet. kup sobie subaru nawet jakbyś miał ignorować bzdety...
może nie w narodzie tylko na tym forum
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jes of kors, nadejdzie dzień, że kupięAzrael pisze: remek, białe STI u CIebie to kwestia czasu.
może teraz , promocja właśnie jest http://moto.onet.pl/1588730,1,w-usa-sub ... tml?node=2 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
esilon, na nowego musiałbym popracować sporo
- So What!
- 6 gwiazdek
Wygląda na to, że jestem niepoprawnym optymistą.Azrael pisze:So What! zupełnie nie rozumiem czemu mówisz w trybie niedokonanym :(
Esi. Jak by tego nie nazwali i opisali i tak wygląda, jak HWC...esilon pisze:może teraz , promocja właśnie jest http://moto.onet.pl/1588730,1,w-usa-sub ... tml?node=2
Sorry, ale ja naprawdę nic pociagajacego w tym aucie nie widzę...
Dolce far niente 
FUX pisze: Sorry, ale ja naprawdę nic pociagajacego w tym aucie nie widzę...
FUXie, wiem o tym
ja juz sie przyzwyczaiłem i mógłbym przyjąć taki do garażu , tylko musi byc EU
Ja naprawdę chciałbym nadal kupować Subaru, tylko dlaczego te samochody nie maja tego, czego chce Klient, który byłby sklonny za to zaplacić????
Dolce far niente 
I dochodzimy do wniosku, że ten estiaj, to jednak Święty Graal wszystkich zjarów od Subaru ;)remek pisze: Sam bym sobie kupił STI żeby lepiej jeździć![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
FUX pisze: Ja naprawdę chciałbym nadal kupować Subaru, tylko dlaczego te samochody nie maja tego, czego chce Klient, który byłby sklonny za to zaplacić????
bo widzisz Fuxie jak klient juz ma czym zapłacić to wtedy chce merola albo beemwu
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a czy ktokolwiek mówi inaczej? ;>ky pisze: I dochodzimy do wniosku, że ten estiaj, to jednak Święty Graal wszystkich zjarów od Subaru ;)
Jednakowoż miano Świętego Graala zostawiłbym dla emki, która jest nim dla wszystkich zjarów spod remizy. Liczebnie nie mamy szans
;)
Esi. Za Subaru TAKŻE trzeba zapłacić...esilon pisze: jak klient juz ma czym zapłacić
Dlaczego OBK jest:
- brzydkie,
- ma slabego diesla,
- cenę jakość/cena z sufitu,
- brak automatu,
- jakość wykonania taką, jaka ma przy cenie, jak za np. porsche czy inne podobne.
Tak więc wytłumacz mi, za co mam sie tak poświęcać...
Dolce far niente 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
cholera chyba przespałem wprowadzenie nowego regulaminu forum. Ale to dobrze, nie podpisałem lojalki na subaru do końca życiaFUX pisze: Tak więc wytłumacz mi, za co mam sie tak poświęcać...
W związku z tym, tak długo jak długo będę mógł będę jeździć subaru z własnej woli
FUX pisze: Tak więc wytłumacz mi, za co mam sie tak poświęcać...
FUX, nie wytłumaczę Ci bo ja aktualnie jestem pieprznięty i na razie najbardziej chciałbym subaru
ale także analizuję pilnie ,tak dla porządku, konkurencję
edit: a może tajemnica siedzi w tym , że nie mam jeszcze 45 lat
Ja także...esilon pisze: że nie mam jeszcze 45 lat
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Andrzej, a może po prostu nie jesteś już klientem subaru. Tak jak zapewne nie jesteś już klientem fiata, czy skody.FUX pisze:Ja naprawdę chciałbym nadal kupować Subaru, tylko dlaczego te samochody nie maja tego, czego chce Klient, który byłby sklonny za to zaplacić????
Nie da się zadowolić wszystkich. Wzrosły Twoje wymagania i ten produkt już ich nie spełnia. Ot cała tajemnica
Wiesz. Coś w tym jest...
Ale ja naprawdę wiele nie wymagam. Czy naprawdę w miarę poukladany środek, działający telefon, navi, diesel kolo 200 koni, z 7 s. do setki i szybki automat, muszą kosztować ponad 100kpln?
Chyba nie.
OBK/Legacy tego nie oferuje, więc, nie tylko ja, szuka czegoś innego...
GAL także pisal, że chce kombi o określonych parametrach, które aż tak daleko nie odbiegły od tego, co ma/mial w tej chwili...
Arno celuje w gwiazdę, bo musi/subaru podobnego brak, ja nie chcę subaru, bo nie ma tego, czego oczekuję, GAL tez nie wie do końca, co by chciał, a Producent robie co może/czego nie robi, aby Klientów zatrzymać...
Jedno male forum, a 3 klientów w piz...
No ale ileśset kupiło diesle, które sie sypią....
Ale ja naprawdę wiele nie wymagam. Czy naprawdę w miarę poukladany środek, działający telefon, navi, diesel kolo 200 koni, z 7 s. do setki i szybki automat, muszą kosztować ponad 100kpln?
Chyba nie.
OBK/Legacy tego nie oferuje, więc, nie tylko ja, szuka czegoś innego...
GAL także pisal, że chce kombi o określonych parametrach, które aż tak daleko nie odbiegły od tego, co ma/mial w tej chwili...
Arno celuje w gwiazdę, bo musi/subaru podobnego brak, ja nie chcę subaru, bo nie ma tego, czego oczekuję, GAL tez nie wie do końca, co by chciał, a Producent robie co może/czego nie robi, aby Klientów zatrzymać...
Jedno male forum, a 3 klientów w piz...
No ale ileśset kupiło diesle, które sie sypią....
Dolce far niente 
- So What!
- 6 gwiazdek
Czy jest na rynku jakiś ładny czterołap spełniający te kryteria łącznieFUX pisze: Czy naprawdę w miarę poukladany środek, działający telefon, navi, diesel kolo 200 koni, z 7 s. do setki i szybki automat, muszą kosztować ponad 100kpln?