Wyczułem nutkę ironiiKonto usunięte pisze: Popieram. Kup STi choćbyś miał potem szlifować i drutować szkiełka reflektorów![]()

Wyczułem nutkę ironiiKonto usunięte pisze: Popieram. Kup STi choćbyś miał potem szlifować i drutować szkiełka reflektorów![]()
So What! pisze: Wyczułem nutkę ironii![]()
co za bzdet. kup sobie subaru nawet jakbyś miał ignorować bzdety...Konto usunięte pisze:So What! pisze: Wyczułem nutkę ironii![]()
Nawet kilka taktów![]()
Bo najłatwiej się mówi o nudnych kompromisach kiedy wydaje się cudze pieniądze
tam poniżej był dopisekky pisze:
Jak Al Dżarmadż? ;> (wiem, Al Dżarmadż kupił go lewą ręką pod prawym kolanem ;)))
Konto usunięte pisze:Popieram. Kup STi choćbyś miał potem szlifować i drutować szkiełka reflektorówmatzerath pisze:eeee tam. Kup STi albo beemwu. Kompromisy są nudne
Konto usunięte pisze: Bo najłatwiej się mówi o nudnych kompromisach kiedy wydaje się cudze pieniądze
Umiejętność czytania ze zrozumieniem zanika w narodziematzerath pisze: co za bzdet. kup sobie subaru nawet jakbyś miał ignorować bzdety...
So What! pisze:Konto usunięte pisze:Popieram. Kup STi choćbyś miał potem szlifować i drutować szkiełka reflektorówmatzerath pisze:eeee tam. Kup STi albo beemwu. Kompromisy są nudneKonto usunięte pisze: Bo najłatwiej się mówi o nudnych kompromisach kiedy wydaje się cudze pieniądzeUmiejętność czytania ze zrozumieniem zanika w narodziematzerath pisze: co za bzdet. kup sobie subaru nawet jakbyś miał ignorować bzdety...
jes of kors, nadejdzie dzień, że kupięAzrael pisze: remek, białe STI u CIebie to kwestia czasu.
Wygląda na to, że jestem niepoprawnym optymistą.Azrael pisze:So What! zupełnie nie rozumiem czemu mówisz w trybie niedokonanym :(
Esi. Jak by tego nie nazwali i opisali i tak wygląda, jak HWC...esilon pisze:może teraz , promocja właśnie jest http://moto.onet.pl/1588730,1,w-usa-sub ... tml?node=2
FUX pisze: Sorry, ale ja naprawdę nic pociagajacego w tym aucie nie widzę...
I dochodzimy do wniosku, że ten estiaj, to jednak Święty Graal wszystkich zjarów od Subaru ;)remek pisze: Sam bym sobie kupił STI żeby lepiej jeździć![]()
FUX pisze: Ja naprawdę chciałbym nadal kupować Subaru, tylko dlaczego te samochody nie maja tego, czego chce Klient, który byłby sklonny za to zaplacić????
a czy ktokolwiek mówi inaczej? ;>ky pisze: I dochodzimy do wniosku, że ten estiaj, to jednak Święty Graal wszystkich zjarów od Subaru ;)
Esi. Za Subaru TAKŻE trzeba zapłacić...esilon pisze: jak klient juz ma czym zapłacić
cholera chyba przespałem wprowadzenie nowego regulaminu forum. Ale to dobrze, nie podpisałem lojalki na subaru do końca życiaFUX pisze: Tak więc wytłumacz mi, za co mam sie tak poświęcać...
FUX pisze: Tak więc wytłumacz mi, za co mam sie tak poświęcać...
Ja także...esilon pisze: że nie mam jeszcze 45 lat
Andrzej, a może po prostu nie jesteś już klientem subaru. Tak jak zapewne nie jesteś już klientem fiata, czy skody.FUX pisze:Ja naprawdę chciałbym nadal kupować Subaru, tylko dlaczego te samochody nie maja tego, czego chce Klient, który byłby sklonny za to zaplacić????
Czy jest na rynku jakiś ładny czterołap spełniający te kryteria łącznieFUX pisze: Czy naprawdę w miarę poukladany środek, działający telefon, navi, diesel kolo 200 koni, z 7 s. do setki i szybki automat, muszą kosztować ponad 100kpln?