Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
eMTi, ty nie na forum tylko pracuj co byś się do pożądanej godziny wyrobił 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

akurat moje ew. opóźnienie nie będzie wynikało z zostania dłużej w pracy 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Sytuacja na godzinę 15.20:

Nawierzchnia super - mocno zmrożony śnieg, fajnie trzyma, przewidywalnie bardzo.

Nawierzchnia super - mocno zmrożony śnieg, fajnie trzyma, przewidywalnie bardzo.

Arti, gdyby mi się nie udało wyrwać na czas, to masz już jakiś plan i kolejność przelotów przez odcinki? Czy piłujemy szwarcwald dzisiaj tylko?

To super, w kontekście braku bandArti pisze: Nawierzchnia super - mocno zmrożony śnieg, fajnie trzyma, przewidywalnie bardzo.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
Bandy lekko zarysowane. Można się delikatnie podpierać.

Wyjście z lewy do prawego

Nawrót z nowym asfaltem:

Wyjście z lewy do prawego

Nawrót z nowym asfaltem:

- Arti
- 6 gwiazdek
Myślę, że pojedziemy gdzieindziej też, zależy jak szybko wyślizga się droga. Ale jeszcze nie wiem w jakiej kolejności. Bądź na kanale 33 i słuchaj a jak będzie cisza to zapytaj gdzie jesteśmy i czy przypadkiem nie jedziemy w Twoim kierunku.eMTi pisze:Arti, gdyby mi się nie udało wyrwać na czas, to masz już jakiś plan i kolejność przelotów przez odcinki? Czy piłujemy szwarcwald dzisiaj tylko?

roger that.. na wszelki wypadek będę walił na długich cały czas 

- Arti
- 6 gwiazdek
A i lepiej mieć naprawdę ciepłe ciuchy na sobie, bo w górach jest niewiarygodnie zimno. 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Ajjj przecudnie :)
(A jeszcze jedno Panowie i Panie oraz szanowne grono Obserwatorów FIA lub innej maści podglądaczy, prasy oraz mediów, prosimy zabarć ze sobą kamizelki odblaskowe w razie WU - wartało by ją mieć na sobie, w przypadku jakiejs przygody badź intruza na trasie pamiętajmy o włączeniu świateł awaryjnych) 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
w związku z tym co Arti napisał na temat temperatury na zewnątrz to wydaje mi się ,ze trzeba dzisiaj będzie naprawdę niezłego hardcora żeby stać i nagrywać
)
(zimno jak chuj
)

(zimno jak chuj

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
remek pisze:
a ja dalej bez auta![]()
moja propozycja
nadal aktualna :)j33mbo pisze: gdyby jakiś bezsamochodowy fachura chciał pobawić się w instruktora, to oferuję podwózkę i zawózkę, i jeżeli da radę nie wyrwać mi kierownicy z rąk to butelczynę mojej malinówki dla złagodzenia nerw
- Arti
- 6 gwiazdek
No, jak się zgrali.
Porozsiadamy się na przegrupowaniu, ja na chwilę obecną mam zalogowane 3 osoby w aucie a to stanowczo za dużo, RX pewnie nie dałby rady z takim obciążeniem podjechać po górę.
Będę musiał sprzedać jedną sztukę komuś. 

Porozsiadamy się na przegrupowaniu, ja na chwilę obecną mam zalogowane 3 osoby w aucie a to stanowczo za dużo, RX pewnie nie dałby rady z takim obciążeniem podjechać po górę.

jak odważna to ja będę sam
( z tą odwagą to przez to iż nie zawsze wszystko wychodzi
)

( z tą odwagą to przez to iż nie zawsze wszystko wychodzi

- Bocheck
- 1 gwiazdka
- Auto: Jeszcze nie Subaru- Służ. Fiorino 1.4 13'
Dam radę :Dburat pisze:w związku z tym co Arti napisał na temat temperatury na zewnątrz to wydaje mi się ,ze trzeba dzisiaj będzie naprawdę niezłego hardcora żeby stać i nagrywać)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
Było fajnie
Pozdro dla wszystkich obecnych.
Od strony sportowej to nawierzchnia była dzisiaj strasznie zdradliwa, miałem kilka ratowań zupełnie niespodziewanych.
Gdyby nie ten lód byłoby super.
Szczerze to jakoś nie mogłem się odnaleść w tych warunkach. Źle mi się jeździło. Ale towarzystwo super ;))

Od strony sportowej to nawierzchnia była dzisiaj strasznie zdradliwa, miałem kilka ratowań zupełnie niespodziewanych.

Szczerze to jakoś nie mogłem się odnaleść w tych warunkach. Źle mi się jeździło. Ale towarzystwo super ;))

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
warunki rzeczywiście masakra.
Towarzycho super. Niestety byłem lekko przygnębiony brakiem Wiśniaczki. To stworzone warunki dla niej bo lubi towarzystwo. Well, następnym razem.
Polatałem trochę z Artim, jak zwykle szacun - czytaj nuda, jak zawsze bardzo dobrze
. Później z Wolakiem na kolcach. Chłopie ogarniasz. 
Towarzycho super. Niestety byłem lekko przygnębiony brakiem Wiśniaczki. To stworzone warunki dla niej bo lubi towarzystwo. Well, następnym razem.
Polatałem trochę z Artim, jak zwykle szacun - czytaj nuda, jak zawsze bardzo dobrze

pozdrowienia "pedały subarowe"
było wypas , pomijając złe/dobre warunki (nie znam się), kompanija - miód , miejsce - poezja - jadę to chyba jutro za dnia zobaczyć
wyszedł mi jeden porządny zakręt - ale radość większa niż z 10 lat jeżdżenia samochodem
radość ogromna również z faktu, że po cudownym piruecie barierka mostku postanowiła zatrzymać się metr od forka, a nie w nim
kiedy next time?

było wypas , pomijając złe/dobre warunki (nie znam się), kompanija - miód , miejsce - poezja - jadę to chyba jutro za dnia zobaczyć
wyszedł mi jeden porządny zakręt - ale radość większa niż z 10 lat jeżdżenia samochodem
radość ogromna również z faktu, że po cudownym piruecie barierka mostku postanowiła zatrzymać się metr od forka, a nie w nim
kiedy next time?
- Bocheck
- 1 gwiazdka
- Auto: Jeszcze nie Subaru- Służ. Fiorino 1.4 13'
Ja co najwyżej mogę pokazać tyle ze Swojej strony z powodów oczywistych:

A, no i nasza ruchoma blokada:

Mam nadzieję, że pomogłem w poprawie bezpieczeństwa na trasie i że jak pojechaliście na Jodłownik to było tylko lepiej z ruchem już.

A, no i nasza ruchoma blokada:

Mam nadzieję, że pomogłem w poprawie bezpieczeństwa na trasie i że jak pojechaliście na Jodłownik to było tylko lepiej z ruchem już.
Bocheck, Arti i reszta chłopaków , Wielkie dzięki ,naprawę było wypas
Większość zakrętów na okrągło ,albo w panice , kilka ratowań i obróta ,ale kilka razy nawet wyszło ,przynajmniej tak myślałem dopóki nie zobaczyłem jak przejeżdża je czołówka
W sumie pękło mi 300 km
Jeszcze raz dzięki i miło było się z wami spotkać

Większość zakrętów na okrągło ,albo w panice , kilka ratowań i obróta ,ale kilka razy nawet wyszło ,przynajmniej tak myślałem dopóki nie zobaczyłem jak przejeżdża je czołówka

W sumie pękło mi 300 km

Jeszcze raz dzięki i miło było się z wami spotkać

" Nie umiem jezdzić....ALE LUBIĘ ! ! ! ! " 

pozdro dla wszystkich!! dojechaliśmy cało i bezpiecznie.. Nie wiedzieć tylko czemu j33mbo chyba się nie wyjeździł, bo naszej kolumnie nadawał żwawe tempo oscylujące momentami w granicach 120-130 km/h....
sidor, dotarłeś w 1 kawałku? Jak to dzisiaj wygląda? Jakie prognozy?

potwierdzamArti pisze: Szczerze to jakoś nie mogłem się odnaleść w tych warunkach. Źle mi się jeździło. Ale towarzystwo super ;))

oj tak. My lecieliśmy za wami, więc mogliśmy sobie do woli patrzeć, jak koliberek dupcią zamiata i strzela scandinavian flickiremek pisze: Później z Wolakiem na kolcach. Chłopie ogarniasz.![]()

sidor, dotarłeś w 1 kawałku? Jak to dzisiaj wygląda? Jakie prognozy?
wyjeździł się wyjeździłeMTi pisze: Nie wiedzieć tylko czemu j33mbo chyba się nie wyjeździł, bo naszej kolumnie nadawał żwawe tempo oscylujące momentami w granicach 120-130 km/h....![]()
to perspektywa pobudki o 6.30 mi dociskała nogę do ziemi w czasie powrotu