Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Jak ładna to nie żałuj auta 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
pierniki mi się skończyły, które dostałem od koleżanki z okazji świąt.... Następna paczka dopiero za rok 
A co zaś do przygody Bilex'a:

A co zaś do przygody Bilex'a:
- Załączniki
-
- thumb_thisthreadisworthlesswithoutp.gif (40.09 KiB) Przejrzano 1757 razy
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol, kręcą Cię fotki wgniecionego błotnika - bez sensu.
A tak poważnie, Bilex, łączę się w bólu, starałem się nie jeździć przed świętami po marketach - ale i tak raz jedna pani uznała, że ona cofnie, żeby zawinąć w alejkę, a co. To, że ja, stojąc za nią, nie miałem gdzie nie miało znaczenia. Zmieściła się jakoś - mam nadzieję, że przez to, że wiedziała co robi, mało nie osiwiałem.

A tak poważnie, Bilex, łączę się w bólu, starałem się nie jeździć przed świętami po marketach - ale i tak raz jedna pani uznała, że ona cofnie, żeby zawinąć w alejkę, a co. To, że ja, stojąc za nią, nie miałem gdzie nie miało znaczenia. Zmieściła się jakoś - mam nadzieję, że przez to, że wiedziała co robi, mało nie osiwiałem.
Bilex, załatwiaj bezgotówkowo i olej czekania, procedury itp... to już warsztat się będzie pałował z ubezpieczycielem... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ależ Ty jesteś eMTi zuch
Bilex bez Twojej rady to by zapewne zginął 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

śmiej się śmiej, niby to oczywista oczywistość, tylko czemu Bilex biadoli o 2 miesiącach użerania się z ubezpieczycielem??
Nie do wszystkiego trzeba Siatexmana 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
oto obraz zniszczeń... niby niewiele ale wolałbym żeby nie było w ogóle...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Mój błąd chyba - prawdopodobnie stałem na hamulcu wciśniętym odruchowo i się podniosła po moim zderzaku... 

Bilex - przyjm wyrazy - do Adamskiego masz blisko, pomaluje, wyklepie, natrze wojskiem z bobrzego sadła - będzie nufka sztuka po taksufce.
Czekam na "oględziny rzeczoznawcy" z Warty. Jak mi zaproponuje wycenę z zamiennikami to będę musiał przegryźć mu aortę... 

A nie lepiej zaprosić SiatexmenaBilex pisze: Jak mi zaproponuje wycenę z zamiennikami to będę musiał przegryźć mu aortę.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Rzeczoznawca tylko opisze i zrobi zdjęcia. Reszta należy do likwidatora.Bilex pisze: Czekam na "oględziny rzeczoznawcy" z Warty. Jak mi zaproponuje wycenę z zamiennikami to będę musiał przegryźć mu aortę...
Bilex, w Legacy żony cofnęła ostatnio babka ubezpieczona w Warcie. Jestem zaskoczony jak wszystko szybko i sprawnie poszło. Zgłosiłem telefonicznie, za 2 dni zadzwonił rzeczoznawca i opisał auto. Za kolejne dwa dni miałem maila z Warty od likwidatora z wyceną. Wszystko załatwiłem mailem (wysyłałem skany dokumentów, oświadczenie, itp.). Kwota z wyceny spokojnie starczy na oryginalny zderzak plus robociznę. Ja wziąłem gotówkę, jeżeli będziesz robił bezgotówkowo w ASO, pewnie będzie jeszcze prościej.
Więc może nie będzie tak źle

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Zamienniki z OC? A bo to sobie sam zniszczyłeś to auto? Najlepiej sceduj dogadywanie się z Wartą na Adamskiego czy inny AUTORYZOWANY warsztat.Bilex pisze:Czekam na "oględziny rzeczoznawcy" z Warty. Jak mi zaproponuje wycenę z zamiennikami to będę musiał przegryźć mu aortę...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Dokładnie, fura na gwarancji, szkoda z OC sprawcy - sytuacja prosta i zero problemówKonto usunięte pisze: Zamienniki z OC? A bo to sobie sam zniszczyłeś to auto? Najlepiej sceduj dogadywanie się z Wartą na Adamskiego czy inny AUTORYZOWANY warsztat.

Gwarancja jest ... do 2 stycznia...
Tak, tak... to już 3 lata... 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dzizas co oni za koty w tej stolnicy maja

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Moze pantera sie tam przeniosla, ta co to niedawno w Kieleckiem, czy gdzies tam rozrabiala :)
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie no spoko, dwie sznytki
ale się uwziął 

akurat Edward wygląda jak puma. Tyle, że w skaliesilon pisze: to była zwykła puma