PIEEERWSZYYYYY

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Re: PIEEERWSZYYYYY

Post 5 sty 2010, o 01:55

WiS pisze: Subaru jak Subaru, natomiast Seat całkiem-całkiem.

no to sobie przechlapałeś u miłośników Subaru :mrgreen:

edit: ale u FUXa masz spoko :mrgreen:

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 5 sty 2010, o 03:30

esilon pisze:
Witek pisze: Nawet nostalgia była kiedyś lepsza...

a co to kurde, skończyłeś juz 75 lat ?
Chyba od 3 miesięcy to już jest w podpisie, Panowie młodzikowie wzorce spostrzegawczości. :-p

esilon pisze: Witek, ale Abarth jest dla mnie za mały

A dla mnie jest w sam raz no i co? To napisałeś w związku z czym? :roll: Ja Cię nigdy do Abartha nie namawiałem. Ba. Nikogo nie namawiałem. Kupuj sobie co chcesz, byle Ty byś był zadowolony. :thumb:

zofija pisze: Oj Wituś, Wituś... :roll:
To nie ja wybrałam ten samochód gejowskim pojazdem roku, tylko pingwiny.

Abartha? Nie słyszałem. Abarth 500 i Fiat 500 są innymi, autami sprzedawanych w osobnych salonach (niestety) mających wiele różnych części (i droższych :wall: ), a przede wszystkim posiadające zupełnie rożny charakter i target. Wystarczy usiąść w jednym i w drugim, czego chyba nikt nie zrobił natomiast wszyscy się autorytatywnie w tej kwestii wypowiadają, a już najbardziej autorytatywnie, osoby, które tego auta na oczy nie widziały. To już jest śmieszne i nudne. Ile można? :roll: Stary Forester z Imprezą to też było prawie to samo. 70% wspólnych części. Teraz porównajcie sobie np. Doxę z Carfitem, albo Fido z Jarmajem. :lol: Ale to przecież to samo! Tej samej firmy, takie same samochody. Przynajmniej według kryteriów tutejszych ekspertów (a ponoć to ja się wypowiadam autorytatywnie :roll: ). :-p
zofija pisze: Jak chcesz to sobie z niego łacha pociągnij.

Ale po co? :? Nigdy się z niego nie śmiałem i jakoś nie widzę powodów.
zofija pisze: Nie czuj się też jakoś szczególnie wyróżniony - to auto nie jest jedynym z którego robimy sobie żarty. Ale jeżeli nie zauważyłeś, to to są żarty, bo fajnie jest się czasem pośmiać (z czegoś, z kogoś).

Żarty. Taaaaa. Jasne. Np. Kruszyn, który się śmiertelnie obraził, że po raz pierwszy byłem pod wpływem i mnie poniosło, mimo, że go przeprosiłem. Ok, niech się obraża jego prawo, tylko po co wyskakuje z jakimiś niesmacznymi tekstami w moich wątkach? Ja od tamtego czasu słowa na forum o nim nie napisałem, a teksty naprawdę są niesmaczne, jeśli to nazywasz żartami to mogę się tylko cieszyć, że tak rzadko zaglądam na forum.

Ka ygrek też jakoś dziwnie za każdym razem gdy coś napiszę się pojawia mimo, że ja nigdy do niego jakoś nie pisałem (jak pisałem do niego pw próbując wybadać czemu się mnie tak czepia i to załagodzić to to olał). Ba! Ów dwuliterkowiec jedzie cały czas na tą samą nutę, czyli to nie jest żart, bo nikt nie powtarza takiego samego żartu bez przerwy przez rok, tym bardziej średnio udanego. Mimo, że tylko ja o tym mówię, to ów pan nie tylko mnie drażni.

Zauważ, że nie wymieniłem tu Klora (którego nie lubię i pozdrawiam :-) ;-) ), esiego, czy nawet michala. Jakoś dziwnie w ich przypadku wiem, że oni rzeczywiście żartują, a nawet jak przekraczają pewne granice, to nadal robią to, wprawdzie ze złośliwością, ale jednak z intencją żartu.

Żarty lubię, ale chamstwa nie, jest takie nudne, przewidywalne, że aż się na to forum wchodzić odechciewa.

barton
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 2 razy

Post 5 sty 2010, o 03:51

upiliście Witka?? :o :o :o :mrgreen:
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 5 sty 2010, o 05:13

Nie, sprowokowaliśmy do dłuższego posta ;-)

Witek, już to kiedyś przerabialiśmy i w pewnych kwestiach się z Tobą zgadzam :? a w innych nie :razz:
Co nie zmienia faktu, że mógłbyś dać sobie z Tym samochodem więcej na luz ;-) Bo tak jak niejedna osoba Ci napisała, to na prawdę jest fajne auto i być może (nie znam się 8-) ) nazywanie go Fiatem nie jest "słuszne", tylko, że im bardziej się zapętlasz w udowadnianie, że to nie Fiat tylko Abarth, tym bardziej prowokujesz delikatne, lub mniej żarty. :->

A wystarczyłoby rzucić hasłem w stylu - no, to taka fajna bardziej obła Panda i byłoby do śmiechu i pewnie szybko po śmiechu, bo im bardziej się zacietrzewiasz, tym bardziej lejesz wodę na młyn forumowej loży szyderców... Tak jak pisałam wcześniej - więcej dystansu do siebie i 5-setki zdziała cuda ;-)
Czarownica prawdę Ci powie :D

esilon
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 06:45

zofija pisze: dzisiaj, o 04:13

zofija :o , o której Ty do pracy wstajesz :mrgreen:

Witek, no już wiemy wiemy ,Abarth Abarth , no to co, koniec ? :->

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 06:51

esi, ja się jeszcze nie położyłam spać ;-)
Muszę na sobotę 2 rozdziały pracy dyplomowej oddać, a do dziś miałam aż 3 story. Na szczęście już jest więcej :-)
Ale jutro i pojutrze pewnie będzie tak samo siedzenie do rana :wall:

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 5 sty 2010, o 07:12

Witek pisze: Fido z Jarmajem. :lol:
Z tego co wiem, to Fido ma Hondę.

Myślę, że jest to wyrazem zdeterminowanego zakresu zachowań społeczno-politycznych osadzonych silnie w światopoglądzie pozycjonującym Fido gdzieś w okolicy..... Chlora. :mrgreen:

Zofio, czy Cię Bóg opuścił???? :?

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 07:23

jarmaj pisze:Zofio, czy Cię Bóg opuścił???? :?
Jeszcze mnie nie nawiedził ;-)
No, ale faktycznie chyba pójdę się zdrzemnę z godzinkę, półtorej i do roboty :giggle:

michal
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 61 razy
Polubione posty: 13 razy

Post 5 sty 2010, o 11:21

Witek, pierdolisz jak potłuczony i dorabiasz żeńskim genitaliom narząd słuchu i z fiatem i z martyrologią. Z fiatem propagujesz marketiodalny bulszit, z martyrologią - reakcja towarzystwa na Ciebie jest pochodną Twoich zachowań. Nie obchodzi mnie kiedy jesteś trzeźwy a kiedy nafleczony, wyskoczyłeś do Kruszyna w sposób poniżej wszelkiej krytyki i nie oczekuj teraz, że nagle Cię pokocha. Zluzuj pudla i będzie git :-)

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume
Polubione posty: 0

Post 5 sty 2010, o 11:49

Aaaa... Wituś, zrób mi trochę miejsca w kątku, to dotrzymam Ci towarzystwa i podtrzymam na duchu. Wezmę jakąś cebulę, to nawet sobie będziemy mogli razem popłakać? ;)

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

esilon
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 11:53

no, to jak wszyscy zainteresowani są juz po to może se odpoczniemy ............... a nie, jeszcze Kruszyna dzisiaj tu nie było :roll: :evilgrin:

no ale tak serio to peace, jazda konna i wogóle

taką mam propozycje ;-)

edit :o WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :thumb:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 5 sty 2010, o 13:00

esilon, już jestem :mrgreen:
Witek pisze: Doxę z Carfitem, albo Fido z Jarmajem. :lol: Ale to przecież to samo!

Nie wiem jak na to Panowie ale Doxa to powinna się obrazić.
Witek pisze: Jasne. Np. Kruszyn,

Dla ciebie "Pan Kruszyn"
Witek pisze: tylko po co wyskakuje z jakimiś niesmacznymi tekstami w moich wątkach?

Nie planuje zmian w 2010 r. proszę się przyzwyczaić .
Witek pisze: Żarty lubię, ale chamstwa nie, jest takie nudne, przewidywalne, że aż się na to forum wchodzić odechciewa.

Staramy się ale najwyraźniej nam nie wychodzi :wall:
:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

esilon
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 13:09

Panie Kruszynie :mrgreen: , może jednak melisa czy jakies inne ziółka :->

nieprzyjemnie juz było a teraz niech zapanuje pokój albo eleganckie mijanie sie bokiem , tak jak ja z Artim :mrgreen:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 13:12

esilon, ja wyjątkowo spokojny człowiek jestem jak walne melisę to zasnę :giggle:

esilon
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 13:15

Kruszyn, no to już nie mam dla Ciebie dobrego pomysłu bo jak śpisz to pewnie zajebiście chrapiesz :mrgreen:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 13:35

esilon, jak wydech Twojego forka przy redukcji :lol:

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 5 sty 2010, o 13:35

esilon pisze: ak śpisz to pewnie zajebiście chrapiesz
O tak to prawda , Citan poduszką Kruszyna dusił ale to nic nie dało ( wszystko się działo na Polskim ) :mrgreen:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 13:37

Piter 35, dusił :?: :?: :?: Łatwiej by mu było ogłuszyć czymś twardym a nie dusić :mrgreen:

Piter 35
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 13:39

Kruszyn pisze: Łatwiej by mu było ogłuszyć czymś twardym a nie dusić
Wiesz ,że Citan szczuplutki i nie dał by rady krzesła podnieść :giggle:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 13:50

Piter 35 pisze: Wiesz ,że Citan szczuplutki i nie dał by rady krzesła podnieść :giggle:

No i rączki ma małe to jak chciał mnie udusić :?: A ja myślałem ,ze jakiś komar mnie gryzie a to Citan zamach uskuteczniał na mnie :mrgreen:

Piter 35
6 gwiazdek

Post 5 sty 2010, o 13:56

Kruszyn pisze: A ja myślałem ,ze jakiś komar mnie gryzie a to Citan zamach uskuteczniał na mnie :mrgreen:
Komar , dobrze powiedziane :giggle: A jak się później bronił ,że On nie mógł spać :idea: I chciał trochę spokoju :mrgreen:
Szkoda ,ze na komórkę Go nie nagrałem jak się czaił i skakał po Tobie :giggle: biedny był tak zmęczony ,że ledwo co poduchę dotargał do twojego posłania :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 5 sty 2010, o 22:02

Witek pisze: Fido z Jarmajem

Czuję się wyróżniony :-)
Jarmaj ma mniej włosów niż ja (ale niedużo mniej) i jest szczuplejszy :mrgreen:

Wituś, wrzuć na luz, to naprawdę jest mało istotne czy fiat, czy panda ;-) Dla mnie to co masz i tak wygląda jak fiat 8-)

Pisz więcej, mniej się spinaj i przyjedź wreszcie zgrabić mi te liście ;-)

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 6 sty 2010, o 01:17

Tu nie chodzi o auta, a chamów. :roll:
michal pisze: Nie obchodzi mnie kiedy jesteś trzeźwy a kiedy nafleczony, wyskoczyłeś do Kruszyna w sposób poniżej wszelkiej krytyki

Jasne, bo on może na trzeźwo, a Grzesiu zawsze, tylko ja nie mogę, bo mam wcześniej wiedzieć jak zareaguję na zbyt dużą ilość alkoholu i stresu? Tak bardzo mnie nie lubisz, czy jesteś tak tępy? :roll:
michal pisze: Z fiatem propagujesz marketiodalny bulszit

Jeździłeś oboma, nie? Musiałeś skoro tak się wypowiadasz i doskonale widzisz, że to takie same auta dla takich samych klientów, do takich samych celów.

michal
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 61 razy
Polubione posty: 13 razy

Post 6 sty 2010, o 01:24

Witek, nie pieprz smutów. Zacząłeś - to masz na co zasłużyłeś. Teksty o tępocie możesz strzelać do swoich fumfli - jeśli jakichkolwiek posiadasz. Idź wsiądź w fiacika mopsika i pokulaj się po Wrocku, tylko uważaj na złe i niedobre krawężniki :-)

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 6 sty 2010, o 01:51

Piter 35 pisze: Komar , dobrze powiedziane
Się, kurde, zapracowany człek na chwilę obróci, a tutaj już jeden z drugim.

Jeżeli już, to pewnie chciałem Panu Kruszynu poduszkę poprawić, żeby się biedak chrapaniem nie męczył, to mnie teraz o zamach posądzają. Choć jak wcześniej wspomniałem nie pamiętam nic od zamknięcia oczków tuż po zalegnięciu na wyrku do ich otwarcia ranem (może to i lepiej :mrgreen: ). :-p Jarmaj nas tak poprzeganiał, że nie miałem sił na nic innego. :thumb:

ODPOWIEDZ