WiS pisze: Subaru jak Subaru, natomiast Seat całkiem-całkiem.
no to sobie przechlapałeś u miłośników Subaru

edit: ale u FUXa masz spoko

WiS pisze: Subaru jak Subaru, natomiast Seat całkiem-całkiem.
Chyba od 3 miesięcy to już jest w podpisie, Panowie młodzikowie wzorce spostrzegawczości.esilon pisze:Witek pisze: Nawet nostalgia była kiedyś lepsza...
a co to kurde, skończyłeś juz 75 lat ?
esilon pisze: Witek, ale Abarth jest dla mnie za mały
zofija pisze: Oj Wituś, Wituś...
To nie ja wybrałam ten samochód gejowskim pojazdem roku, tylko pingwiny.
zofija pisze: Jak chcesz to sobie z niego łacha pociągnij.
zofija pisze: Nie czuj się też jakoś szczególnie wyróżniony - to auto nie jest jedynym z którego robimy sobie żarty. Ale jeżeli nie zauważyłeś, to to są żarty, bo fajnie jest się czasem pośmiać (z czegoś, z kogoś).
zofija pisze: dzisiaj, o 04:13
Z tego co wiem, to Fido ma Hondę.Witek pisze: Fido z Jarmajem.![]()
Jeszcze mnie nie nawiedziłjarmaj pisze:Zofio, czy Cię Bóg opuścił????
Witek pisze: Doxę z Carfitem, albo Fido z Jarmajem.Ale to przecież to samo!
Witek pisze: Jasne. Np. Kruszyn,
Witek pisze: tylko po co wyskakuje z jakimiś niesmacznymi tekstami w moich wątkach?
Witek pisze: Żarty lubię, ale chamstwa nie, jest takie nudne, przewidywalne, że aż się na to forum wchodzić odechciewa.
O tak to prawda , Citan poduszką Kruszyna dusił ale to nic nie dało ( wszystko się działo na Polskim )esilon pisze: ak śpisz to pewnie zajebiście chrapiesz
Wiesz ,że Citan szczuplutki i nie dał by rady krzesła podnieśćKruszyn pisze: Łatwiej by mu było ogłuszyć czymś twardym a nie dusić
Piter 35 pisze: Wiesz ,że Citan szczuplutki i nie dał by rady krzesła podnieść![]()
Komar , dobrze powiedzianeKruszyn pisze: A ja myślałem ,ze jakiś komar mnie gryzie a to Citan zamach uskuteczniał na mnie![]()
Witek pisze: Fido z Jarmajem
michal pisze: Nie obchodzi mnie kiedy jesteś trzeźwy a kiedy nafleczony, wyskoczyłeś do Kruszyna w sposób poniżej wszelkiej krytyki
michal pisze: Z fiatem propagujesz marketiodalny bulszit
Się, kurde, zapracowany człek na chwilę obróci, a tutaj już jeden z drugim.Piter 35 pisze: Komar , dobrze powiedziane