http://wiadomosci.onet.pl/2682,2106741, ... kalne.html

a wczoraj jechałem rekordowy czas, 600 metrów w linii prostej (szoasą

u to lipa :)liwit pisze:No, ja też dzisiaj metrem pojechałam do pracy.Konto usunięte pisze: tego metra to Ci wszyscy zazdroszczą
Córka moja miała wczoraj urodziny (też drugie), nie zdążyłam z życzeniami, nie mogę tak ryzykować. Jak dotarłam do domu to już spała.
przypomina mi się tekst dziecka mego jak w wakacje wracaliśmy z zZakopanego do Warszwyesilon pisze:te korki u Was to chyba przez postanowienia noworoczne
http://wiadomosci.onet.pl/2682,2106741, ... kalne.html
![]()
a wczoraj jechałem rekordowy czas, 600 metrów w linii prostej (szoasą1km) pokonałem w 25 minut
, normalnie jak metropolia
Konto usunięte pisze: tato tato tak prujemy mucha nas wyprzedziła![]()
Doxa pisze:Konto usunięte pisze: tato tato tak prujemy mucha nas wyprzedziła![]()
![]()
Mojej Młodej też się kiedyś udało : mamo, jedź szybciej bo nam kołpaki ukradną
mucha domowa. prędkość lotu: 6.5 - 15 km/hKonto usunięte pisze:tato tato tak prujemy mucha nas wyprzedziła
Liczy się potencjałj33mbo pisze:ja tylko się zastanawiam po jaką cholerę ludzie kupują SUVy ,
przez ostatnie 3 dni - średnio 9 na 10 spotkanych:
- albo pyrka 10km/h w korku na prostej drodze,
- albo boi się zjechać na wąskiej drodze lekko na śnieg, jak widzi ośkę z przeciwka
- albo rusza ze skrzyżowania jak żółw i jedzie dalej 6.5km/h
No jak sama nazwa wskazuje żeby się poSUVAĆ w żółwim tempieSo What! pisze: ja tylko się zastanawiam po jaką cholerę ludzie kupują SUVy ,
j33mbo pisze: po jaką cholerę ludzie kupują SUVy ,
Gump, cytaty poprawGump pisze: No jak sama nazwa wskazuje żeby się poSUVAĆ w żółwim tempie![]()
i to często na tył, a nawet jak można dopiąć pozostałe koła to trzeba jeszcze wiedzieć jak to zrobić, dopięcie też nie zawsze załatwia sprawę bo nie każdym da się jeździć z włączonym na stałe awd.Konto usunięte pisze: Wiele z tych samochodów tylko groźnie wygląda, a napęd ma na jedną oś.
http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/1,4 ... otow_.htmlDziura na Marynarskiej. Omijaj Mokotów!
Wczoraj wieczorem ją ledwie ominąłem, była niezabezpieczona. Nawet nie wyglądała aż tak groźnierrosiak pisze:No zajebiście![]()
http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/1,4 ... otow_.htmlDziura na Marynarskiej. Omijaj Mokotów!
no widzialem ostatnio honde crv ktora chciala ruszyc slisko... :) przednie kolka w miejscu miela i dupa... :)j33mbo pisze:ja tylko się zastanawiam po jaką cholerę ludzie kupują SUVy ,
przez ostatnie 3 dni - średnio 9 na 10 spotkanych:
- albo pyrka 10km/h w korku na prostej drodze,
- albo boi się zjechać na wąskiej drodze lekko na śnieg, jak widzi ośkę z przeciwka
- albo rusza ze skrzyżowania jak żółw i jedzie dalej 6.5km/h
Pewnie to głównie o lans chodzi, ale nie tylko.j33mbo pisze: więcej palą, gorzej się trzymają drogi, przechyły, czy to wszystko jest warte chwili lansu?
Wis ok ale jak wypłacasz z domowego budżetu grubo ponad 100 tys zł to kwota paru tys zł nie robi różnicy . A w jeździe jest ogromna w szczególności w takim aucieWiS pisze: Ja mam w domu (tzn. - żona ma) Suzuki SX4 także w wersji FWD. Alternatywą był normalny kompakt, ale zdecydowała zdolność pokonywania dziur i parkowania na krawężnikach oraz wyższa pozycja za kierownicą (łatwość wsiadania w wąskiej spódnicy).
Prowadzi się nie gorzej, niż zwykłe auta - a jeździ się tym faktycznie przyjemniej, w różnych sytuacjach "miejskoofrołdowych". Wersja 4x4 takiego auta jest natomiast droższa i cięższa, więc wybór ośki okazał się całkiem praktyczny.
uuu ale faux pasWiS pisze:Pewnie to głównie o lans chodzi, ale nie tylko.j33mbo pisze: więcej palą, gorzej się trzymają drogi, przechyły, czy to wszystko jest warte chwili lansu?
Ja mam w domu (tzn. - żona ma) Suzuki SX4 także w wersji FWD. Alternatywą był normalny kompakt, ale zdecydowała zdolność pokonywania dziur i parkowania na krawężnikach oraz wyższa pozycja za kierownicą (łatwość wsiadania w wąskiej spódnicy).
Prowadzi się nie gorzej, niż zwykłe auta - a jeździ się tym faktycznie przyjemniej, w różnych sytuacjach "miejskoofrołdowych". Wersja 4x4 takiego auta jest natomiast droższa i cięższa, więc wybór ośki okazał się całkiem praktyczny.
A, to prawda.Piter 35 pisze: jak wypłacasz z domowego budżetu grubo ponad 100 tys zł to kwota paru tys zł nie robi różnicy . A w jeździe jest ogromna w szczególności w takim aucie
To też.j33mbo pisze: pisząc o SUVach miałem na myśli jakieś większe wozy, które mając tylko napęd na 2 osie są o wiele mniej praktyczne niż np. VANy
obecnie duży fragment jezdni opiera się jedynie o rurę gazową.
No to już wiem czemu rano przed 17-stycznia stał korek 4 razy taki jak normalnierrosiak pisze:Konto usunięte, a tę dziurę dziś widziałeś![]()