Śnieg na drodze - informacja potrzebna jest
Re: Śnieg na drodze - informacja potrzebna jest
Oo już sie sępy zleciały.
A tak serio to na moje oko musiała zrobić na Tobie wrażenie, skoro bez mruczenia oddałeś jej swój powóz 
Dajta spokój, Norweżki to w życiu żem ładnej nie widział a tam siedziałem trochu.
Co prawda, rok temu kiedy latem z córką jeździlim po Norwegii autem, widziałem w Oslo na ulicy zjawisko - tzw.high maintenance. Ale że niska byla, drobna i taka śliczna, to na pewno obca była. I widać że zna swoją wartość...
A ta osoba, lat na obkoło jakieś 45-50. Chuda taka jakaś. I gieneralnie wystraszona była. Więc sępiszcza nie ten tego, bo nie ten. Poza tym, informuję - nie ma zdrady jak jest 30 km od domu, te 30 km można nakręcić po najbliższym rondzie, dla bardzo nielubiących dalekich podróży.
Co prawda, rok temu kiedy latem z córką jeździlim po Norwegii autem, widziałem w Oslo na ulicy zjawisko - tzw.high maintenance. Ale że niska byla, drobna i taka śliczna, to na pewno obca była. I widać że zna swoją wartość...
A ta osoba, lat na obkoło jakieś 45-50. Chuda taka jakaś. I gieneralnie wystraszona była. Więc sępiszcza nie ten tego, bo nie ten. Poza tym, informuję - nie ma zdrady jak jest 30 km od domu, te 30 km można nakręcić po najbliższym rondzie, dla bardzo nielubiących dalekich podróży.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
ona 45-50 to córkę ma jak raz tak koło 20...
poznałeś córkę? bo jakoś zgrabnie unikasz rozmowy o jej córce... czyli coś jednak jest na rzeczy? 
I się Arno, wkopał 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Alek, mimo, że masz tę zakałę silników subaru, to coraz bardziej Cię lubię 
- mario kartoflez
- 1 gwiazdka
- Auto: potForek 2.0X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Prawie spadłem z krzesłaAlek pisze:ona 45-50 to córkę ma jak raz tak koło 20...poznałeś córkę? bo jakoś zgrabnie unikasz rozmowy o jej córce... czyli coś jednak jest na rzeczy?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Arno, coś jednak jest na rzeczy, wnioskując z tak obszernego dementi 
niestety, ach niestety, córka dopiero w gimnazjum. no a to prokurator. panowie, spotkajcie się z Renią Grabowską.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
E tam prokurator...
Spytaj Polańskiego...
Spytaj Polańskiego...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
czyli poznałeś... poza tym dziewczynki w gimnazjum koncza 15 lat... a to "nie dopiero"... to "już"Arno pisze: córka dopiero w gimnazjum.
Alek pisze: czyli poznałeś... poza tym dziewczynki w gimnazjum koncza 15 lat... a to "nie dopiero"... to "już"![]()
ekszpert