Fotel mam taki jak na zdjęciu wklejonym przez OBK H6, tylko czarny i rzeczywiście dupka trochę lata na zakrętach

So What!, trzeba jakąś komisje powołać i sprawdzićSo What! pisze: No to się zareklamowałaś![]()
Ty to masz łeb. Nogi do ziemi to nie wszystkoKruszyn pisze: So What!, trzeba jakąś komisje powołać i sprawdzić![]()
Kiedyś badałem Recaro-Polska pod tym kątem, ceny za proste (acz zupełnie fajne) modele bez elektryki od 2.5 do 3. z jakimś hakiem, najfajniejsze już powyżej 5k.So What! pisze: ciekawe, jakie mają ceny
Jesli potwierdzisz po pierwszej trasie typu "tysiąc kilometrów longiem", to będzie bardziej wiarygodneesilon pisze: da się tak ustawić fotel, że jest naprawdę wygodnie
WiS pisze: Jesli potwierdzisz po pierwszej trasie typu "tysiąc kilometrów longiem", to będzie bardziej wiarygodne
esilon pisze: fotel kierowcy w Legacy jest bardzo OK, między innym przez te wasze opowieści zanim kupiłem auto to test robiłem i da się tak ustawić fotel, że jest naprawdę wygodnie i do tego prawie idealnie SJSowo
może trzeba byc proporcjonalnie zbudowanym![]()
![]()
Fotel w Legacy da się ustawić bardziej pionowo niż ten w GTku. I to mnie najbardziej wkurzaesilon pisze: fotel kierowcy w Legacy jest bardzo OK, między innym przez te wasze opowieści zanim kupiłem auto to test robiłem i da się tak ustawić fotel, że jest naprawdę wygodnie i do tego prawie idealnie SJSowo