Fotel mam taki jak na zdjęciu wklejonym przez OBK H6, tylko czarny i rzeczywiście dupka trochę lata na zakrętach
Legacy OBK fotele
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Legacy OBK fotele
Ja mam elektryczny fotel (bez wibracji
ale z grzaniem
), ale całe szczęście, że mogę sobie koniec siedziska podnieść, bo bez tego byłoby ciężko, nogi mam za długie
.
Fotel mam taki jak na zdjęciu wklejonym przez OBK H6, tylko czarny i rzeczywiście dupka trochę lata na zakrętach
.
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
gregski , a nie taniej będzie zrobić jak minimus sugerował - z jakiegoś rozbitego przełożyć coś co Ci podpasi? 10k za fotel to trochę szeroko... ale czego nie robi się dla własnej d... 
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
So What!, trzeba jakąś komisje powołać i sprawdzićSo What! pisze: No to się zareklamowałaś![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ty to masz łeb. Nogi do ziemi to nie wszystkoKruszyn pisze: So What!, trzeba jakąś komisje powołać i sprawdzić![]()
fotel kierowcy w Legacy jest bardzo OK, między innym przez te wasze opowieści zanim kupiłem auto to test robiłem i da się tak ustawić fotel, że jest naprawdę wygodnie i do tego prawie idealnie SJSowo
może trzeba byc proporcjonalnie zbudowanym

może trzeba byc proporcjonalnie zbudowanym
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kiedyś badałem Recaro-Polska pod tym kątem, ceny za proste (acz zupełnie fajne) modele bez elektryki od 2.5 do 3. z jakimś hakiem, najfajniejsze już powyżej 5k.So What! pisze: ciekawe, jakie mają ceny
Z bajerami (regulacja lędźwiowa, elektryka, pamięć, etc.) - faktycznie potrafi być i dwa razy drożej.
Jesli potwierdzisz po pierwszej trasie typu "tysiąc kilometrów longiem", to będzie bardziej wiarygodneesilon pisze: da się tak ustawić fotel, że jest naprawdę wygodnie
WiS pisze: Jesli potwierdzisz po pierwszej trasie typu "tysiąc kilometrów longiem", to będzie bardziej wiarygodne
regulacja lędźwiowa jest, pamięci tylko ni ma, przewaga w stosunku do ręcznie regulowanego to precyzja ustawień,
w trasie nie odczuję niedogodności, bo w związku z niepaleniem w samochodzie postoje będą częściej niż 1000km longiem
esilon pisze: fotel kierowcy w Legacy jest bardzo OK, między innym przez te wasze opowieści zanim kupiłem auto to test robiłem i da się tak ustawić fotel, że jest naprawdę wygodnie i do tego prawie idealnie SJSowo
może trzeba byc proporcjonalnie zbudowanym![]()
![]()
w ktorym to Legacy takie wygodne daja
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
Dla kierowcy dali elektryczny (manualnie tylko podparcie lędźwiowe) i jak dotychczas wszystko pasi 
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Fotel w Legacy da się ustawić bardziej pionowo niż ten w GTku. I to mnie najbardziej wkurzaesilon pisze: fotel kierowcy w Legacy jest bardzo OK, między innym przez te wasze opowieści zanim kupiłem auto to test robiłem i da się tak ustawić fotel, że jest naprawdę wygodnie i do tego prawie idealnie SJSowo
- 12fasola12
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester '98 2.0 122KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0