Zestaw głośnomówiący
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zestaw głośnomówiący
Cześć,
chciałbym do swojego WRXa zamontować zestaw głośnomówiący (Nokia) - może ktoś polecić jakiś zakład, gdzie w Wawie ogarniają takie tematy?
Z góry dzięki :)
chciałbym do swojego WRXa zamontować zestaw głośnomówiący (Nokia) - może ktoś polecić jakiś zakład, gdzie w Wawie ogarniają takie tematy?
Z góry dzięki :)
Re: Zestaw głośnomówiący
Czemu akurat nokie ?
Ja instalowalem zestaw Parrota, wiele ludzi poleca ten zestaw. Instalowalem, sam bo nie jest to skomplikowana czynnosc (ok 2h).
W ktoryms z watkow opisywalem nawet. Jak chcesz zobaczyc ile to roboty to znajdziesz na poniszym dokladna fotorelacje na przykaldize OBK:
http://www.subaru.com.cz/viewtopic.php?t=437
Ja instalowalem zestaw Parrota, wiele ludzi poleca ten zestaw. Instalowalem, sam bo nie jest to skomplikowana czynnosc (ok 2h).
W ktoryms z watkow opisywalem nawet. Jak chcesz zobaczyc ile to roboty to znajdziesz na poniszym dokladna fotorelacje na przykaldize OBK:
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
Instaluję Nokie bo mi została po poprzednim samochodzie.sherif pisze:Czemu akurat nokie ?
Dzięki za linka.
sherif, a tak z ciekawości.
Czy te parroty są w stanie obsługiwać 2 urządzenia w tym samym czasie np. z palmtopa z nawigacją i telefon?
Czy te parroty są w stanie obsługiwać 2 urządzenia w tym samym czasie np. z palmtopa z nawigacją i telefon?
czarne jest piękne...
vibowit pisze: sherif, a tak z ciekawości.
Nie wiem, trzeba by na ich stronie poczytac, na pewno mozna kilak telefonow sparowac, ale czy uzywac jednoczensie .. Te wyzsze modele sa dosc zaawansowane, wiec moze sie da.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Obejrzalem ta fororelacje i tak szczerze mowiac to nie chcialbym tego nawet za darmo. Wyglada strasznie tandetnie. Pokretlo z wyswietlaczem przyklejone obok dzwigni zmiany biegow to juz w ogole wyglada paskudnie. Pewnie jeszcze moze sie swiecic na wiele kolorowsherif pisze:Czemu akurat nokie ?

Ja mam Parrota 3200LS z kolorowym wyświetlaczem i mam na nim logo BarbieTasior_Miedziak pisze:Obejrzalem ta fororelacje i tak szczerze mowiac to nie chcialbym tego nawet za darmo. Wyglada strasznie tandetnie. Pokretlo z wyswietlaczem przyklejone obok dzwigni zmiany biegow to juz w ogole wyglada paskudnie. Pewnie jeszcze moze sie swiecic na wiele kolorowsherif pisze:Czemu akurat nokie ?
http://www.subaru.com.cz/viewtopic.php?t=437Zalatuje tanim agrotuningiem...

Lukwol stwierdził "ona nawet w samochodzie ma swój avatar!

Wadą jest to, że równocześnie nie umie obsługiwać kilku telefonów, bo ja mam 2 i stale dzwoni ten niepodłączony

Ale generalnie jest to bardzo praktyczne urządzenie, bo współpracuje ze wszystkim co ma Bluetooth i dla mnie to bardzo wygodna rzecz. Plątanie się z różnymi słuchawkami, niedajboże jeszcze na kablach, doprowadza mnie do cholery. A tak, tylko blutusa włączam i już

Tasior_Miedziak pisze: Obejrzalem ta fororelacje i tak szczerze mowiac to nie chcialbym tego nawet za darmo. Wyglada strasznie tandetnie. Pokretlo z wyswietlaczem przyklejone obok dzwigni zmiany biegow to juz w ogole wyglada paskudnie. Pewnie jeszcze moze sie swiecic na wiele kolorowZalatuje tanim agrotuningiem...
Roznica jest taka, ze ty widziales na zdjeciach a ja uzywam od jakiegos czasu

Firma jest znana i robi zestawy glosnowmowiace od wielu lat. Zestawy zbieraja tez dobre opinie uzytkownikow. Mialem kiedys Nokie i wcale nie byla lepiej wykonana, nawet powiem wiecej, byla znacznie gorzej wykonana bo farba zaczela z koleczka odchodzic. Moj zestaw ma kilka lat, bo kupilem go uzywanego, dziala dalej i wyglada jak nowy.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
a są takie zestawy które obsługują 2 telefony ?
bo słuchawki takie są ... np. taka: http://www.plantronics.net.pl/1,6253,pl ... esnie.html
bo słuchawki takie są ... np. taka: http://www.plantronics.net.pl/1,6253,pl ... esnie.html
Z prawie wszystkim - jeszcze całkiem niedawno (może się już pozmieniało, bo technika szybko idzie do przodu) Parroty za cholerę nie chciały współpracować z BlackBerry.barbie pisze:Ale generalnie jest to bardzo praktyczne urządzenie, bo współpracuje ze wszystkim co ma Bluetooth
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
zofija,
Zosia, czytałem już Cię ze milijon razy w Technicznym. I zawsze zachodzę w głowę, jak taka śliczna Niewiasta może się nudzić tymi technicznymi pierdołami. Dobrze kombinuję, czy na wskroś "męsko"?
Pozdrawiam
Myslowice są piękne.
PS. Czy kapela Myslowitz jest z Mysłowic ?
Jestem, jak dziecko we mgle
Zosia, czytałem już Cię ze milijon razy w Technicznym. I zawsze zachodzę w głowę, jak taka śliczna Niewiasta może się nudzić tymi technicznymi pierdołami. Dobrze kombinuję, czy na wskroś "męsko"?

Pozdrawiam
Myslowice są piękne.
PS. Czy kapela Myslowitz jest z Mysłowic ?
Jestem, jak dziecko we mgle

Brak podpisu.
Grzesiu, ja tu naprawdę lubię przebywać i z mojej perspektywy to wcale nie jest nudne
Czasem nawet brnąc przez tony offtopu można się na prawdę ciekawych rzeczy dowiedzieć i czegoś nauczyć
A jeśli czasem coś akurat wiem i mogę napisać w dobrej wierze, albo po prostu troszkę poofftopić, to jeszcze bardziej jestem zadowolona
Na szczęście Admin nie zakazał wstępu niewiastom na techniczny
Nie wiem tylko o co chodzi z tym "męsko"

Czasem nawet brnąc przez tony offtopu można się na prawdę ciekawych rzeczy dowiedzieć i czegoś nauczyć

A jeśli czasem coś akurat wiem i mogę napisać w dobrej wierze, albo po prostu troszkę poofftopić, to jeszcze bardziej jestem zadowolona

Na szczęście Admin nie zakazał wstępu niewiastom na techniczny

Nie wiem tylko o co chodzi z tym "męsko"

Czarownica prawdę Ci powie :D