Arti pisze: znaleść
Kilka razy przymykałem oko, ale więcej nie mogę

znaleźć
Arti pisze: znaleść
To zapewne wina firefoxa i pluginu sprawdzającego pisownie ;)rrosiak pisze:Arti pisze: znaleść
Kilka razy przymykałem oko, ale więcej nie mogę![]()
znaleźć
No to u mnie -20,2. Dwie godziny temu było -21,9Kruszyn pisze: Godlik, u mnie - 19,8 ale to Azja
ja zacząłem włączać radio zanim odpalę Wiśnię, bo serce się kraje przy pierwszym obrocie rozrusznika - Dreamów puszczam, bo nie ma takiej panewy coby Mike Portnotya perkusje mi zaburzyłarrosiak pisze: a kiedy w końcu silnik zaskoczył przy II-gim podejściu, to wydobywający się spod maski dźwięk przypominał pracę starej młockarni, a nie H6![]()
Spoko, Wiśnie dają radę do co najmniej ok -30 (przetestowane w Szwecji).remek pisze:ja zacząłem włączać radio zanim odpalę Wiśnię, bo serce się kraje przy pierwszym obrocie rozrusznika
Ciekawe jaki to kosztAzrael pisze: Piter 35, z kabelkiem do kontaktu? Da się.
znam to z merca i problemu żadnego z tym nie było, kwestia zakupu odpowiedniej grzałki i wiedzy który korek w bloku wykręcić. najlepiej przy okazji wymiany oleju to zrobić.Piter 35 pisze: Ciekawe jaki to koszti czy jest sporo roboty z tym ustrojstwem
![]()
Minus w kajecie zanotowany. Kruszyn ma już kilka, mały 5150 teżChloru pisze:Mszczonów, przed chwilą- -23,6 stopnia.