michal pisze: Chlor, a co się Chlor tak z południa wpierdala między wódkę a zakąskę, hę?![]()
michal, co Ty taki nerwowy w piątek

michal pisze: Chlor, a co się Chlor tak z południa wpierdala między wódkę a zakąskę, hę?![]()
pewno napił by się czegoś dla spokojności.Kruszyn pisze: michal, co Ty taki nerwowy w piątek![]()
Chloru pisze: Projekty informatyczne mają to do siebie, że firma która proponowała Ci połowę ceny proponowała Ci również wykonanie połowy zakresu prac które ktoś inny od razu wycenił na 1000 PLN.
Chloru, ja odniosłam się do słów vibowita, który napisał, że ten młody człowiek robi niedrogo i fachowo. Ten chłopak ma regularną firmę, taką samą do jakich dzwoniłam (ceny wszędzie były porównywalne). Oczywiście rozumiem, że prowadząc firmę, nie może wyceniać swojej pracy "po kosztach", na 50% ceny mogą sobie pozwolić ci co się znają i dłubią 2 miesiące w wolnych chwilach. Czy dobrze, czy źle -nie wiem, nie skorzystałam.Chloru pisze:Doxa, byłbym ostrożny z takimi opiniami. Pytanie czy mowa o firmach czy o "firmach". Projekty informatyczne mają to do siebie, że firma która proponowała Ci połowę ceny proponowała Ci również wykonanie połowy zakresu prac które ktoś inny od razu wycenił na 1000 PLN.
Doxa pisze: potrzebowałam coś tak prostego, że zrobiła mi to córka w 3 wieczory.
Grzegorz pisze: Zna ktoś sposób na proste ominięcie squida bo mi parę stronek zablokowali w robocie(m.in forum) ?
Nie mam pojęcia przy pomocy jakich narzędzi zrobiłaChloru pisze: A córka o w3c.org słyszała chociaż ?![]()