To dopiero zły pomysł.jarmaj pisze: Minimum jeszcze buziak w intercooler.![]()
Intercooler ma chłodzić a nie podgrzewać powietrze.

To dopiero zły pomysł.jarmaj pisze: Minimum jeszcze buziak w intercooler.![]()
Ja wlasnie wrocilem z garazu. Mroz zapowiedzieli to wysmarowalem wszystkie uszczelki silikonem tak, ze az kapalozofija pisze: To może ja pójdę profilaktycznie na dół pogłaskać forka i ładnie go poproszę, żeby się jutro nie rozpadł![]()
Oooo, widzę że nie tylko moje poczucie estetyki strasznie cierpiałoTasior_Miedziak pisze: no i w koncu postojowe sobie zmienilem na LED-y. Teraz nie swieca na żółto jak znicze na cmentarzu tylko w kolorze swiatel mijania Wreszcie to jakos wyglada.
Te ponizej sa w miare biale. Maja tylko lekka niebieska poswiate. Na tyle niegrozna, ze nie zalatuje to wieś-tjuningiem.Godlik pisze: To powiedz jeszcze jakie kupiłeś.
esilon pisze: 2009-12-13, 14:07
mieści się w pierwszej dziesiątce
http://moto.onet.pl/138411,5849614,1,zd ... #id5849612
czyli jednak bardzo dobry jest ?
Sławek pisze: sugeruję więc podanie ceny
Sławek pisze: Tak czy owak życzę (...) lepszego auta (za te pieniądze) w przyszłości.![]()
Azrael pisze: tadol, masz gwarancję, weź duży serwis Subaru i niech to załatwi. To niezbyt blisko ale wiem że w Trewirze jest duże przyzwoite Subaru (duza tradycja rajdowa w oklicy).
tadol pisze: Auto ma 40 tyś przebiegu, wiec na rozrząd chyba jeszcze za wcześnie.
tadol pisze: Jaki będzie koszt takiego zabiegu? W/w postach ceny są dość mocno zróżnicowane (4300 - 20000). Założmy, że porwe się na remont sugerowany przez Tzd; ile kasy?
tadol pisze: Fakt, części z US są tańsze, ale w moim przypadku chyba ważny jest czynnik czasu, a shipping to pewnie co najmniej 4 tyg.
tadol pisze: Aha, jeszcze jedno - jak odkręcam korek od chłodnicy to jest charakterystyczne "syknięcie" i podnosi się poziom płynu w zbiorniku wyrównawczym o jakieś 2-3 cm - gdzieś wyczytałem, że oznacza to, że układ jest jednak szczelny?!
ASO też robią rózne działania, my sporo takich rzeczy dostarczamy do różnych ASO.tadol pisze: Gdyby się okazało, że jakiś z blegijskich ASO podjął by się remintu, to czy obligatoryjnie zrobią mi to na gratach Subaru, czy jest szansa na szpilki ARP, tłoki CP o których pisał Azrael etc.? Sprawdziłem serwis w Trier - fakt, wygląda na to, że znają się na rzeczy. Jutro ich wydzwonie i obgadam temat (dzięki za sugestie!)
tadol pisze: Przy założeniu, że zaryzykowałbym wyprawę do PL (po wcześniejszym umówieniu naprawy, skombinowaniu części itd.), ile standardowo trwa remont (uszczelki, szpilki, tłoki, ew. rozrząd)??
To bardzo dobrze!Azrael pisze:Oczywiście popularnośc przemytu nadal wysoka i nie ma społecznego potępienia
czy to źle że człowiek chce zakupić taniej? pazerność władzy to jedno ale producenci także nie są bez winy prowadząc różną politykę cenową na poszczególnych rynkach a klientowi wmawiając że to dla jego dobra.Azrael pisze: Oczywiście popularnośc przemytu nadal wysoka i nie ma społecznego potępienia, ale ponoć za to sięjuż biorą powoli - na pewno ilość konntroli celnych na to wskazuje.