Zima w górach 2009

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
krzysiek
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Impreza WRX blue
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Zima w górach 2009

Post 5 lut 2010, o 19:19

Jadę dzis w okolice Kłodzka, Polanicy itd. Jak ktoś ma ochotę to ja jestem chętny dziś polatać. Szczegóły proponuję na PW.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 5 lut 2010, o 19:30

ale jedziesz mimo wszystko, czy jedziesz polatać?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

krzysiek
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 5 lut 2010, o 19:37

eMTi i tak i tak :) Jadę do znajomych na imprezę i przy okazji chciałbym tam polatać, mam nadzieję, że się ktoś w końcu znajdzie z tych okolic :) A Ty jak?? bo Mazi przyjechał do miasta i też ma ochotę gdzieś pojeździć :)

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 5 lut 2010, o 19:40

no rozmawiałem z nim przez telefon, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, bo to jednak spory kawałek jest już żeby jechać polatać chwilę, bez zabezpieczenia i znajomości trasy... :roll:
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe

Post 5 lut 2010, o 21:01

Narazie zobaczymy co bedzie ... pogodynka zapowiedziała ze bedzie padac tej nocy ... Kris daj znac jak wyglonda u ciebie i jak z noclegiem to moze sie zbiore... :giggle:
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 6 lut 2010, o 15:00

Krzysiek dzieki za wczorajszego spota. Mam nadzieje, ze trasy spelniaja surowe forumowe normy emisji zadowolenia :-) Po wczorajszym, niespodziewanym wypadzie atmosfere w domu mam lekko napieta :razz: ale postaram sie znalesc dla Was czas, jezeli zdecydujecie sie wpasc dzisiaj. Ew. zabiore tez z firmy opony do wyrownania powierzchni sniegu :thumb:
Life is a Joke !

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 6 lut 2010, o 17:57

A jak z warunkami ??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 6 lut 2010, o 19:29

warunki ... rozne - zaleznie od trasy. Trasa szybka - rewelacja. Trasa srednio-szybka - kopny snieg, koleiny. Trasa wolna (mnostwo zakretow i nawrotow) snieg/ sliski snieg/ nierowno i ubite. Rozmawialem z krzyskiem przed chwila. Zalatwiam opiekunke do dziecka. Jesli nie bedzie grupy do upalania to dzsiaj zwiedzamy reszte Kotliny.
Life is a Joke !

sidor
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Swift Gti 4x4

Post 6 lut 2010, o 19:53

MAZI, a ty co robiłeś w Kłodzku widziałem cię ok 8 pewnie na narty i nikomu nie powiedziałeś :razz:
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 6 lut 2010, o 20:56

jeździcie co? czy jak? :-)

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 6 lut 2010, o 22:26

Sidor tak byłem w Zieleńcu troche polatać a jutro Jońskie jedziesz ??

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 7 lut 2010, o 18:06

Wczoraj zabraklo Artiego z jego umiejetnosciami panowania nad tlumem :-( Niektorych troche ponioslo... ale jak mowia Ci niektorzy: "jest wojna, sa straty"

Ja dzisiaj wybieram sie wyrownac troche jeden z OeS'ow. Sprzet wstepnie sprawdzony:

Obrazek
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Life is a Joke !

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 lut 2010, o 18:42

@lbert, jakieś konkrety? bo to co opisujesz, to raczej pasuje do wydzwaniania jeden w drugiego... :?

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 7 lut 2010, o 20:06

Obylo sie bez wzajemnego dzwonienia, na szczescie. Straty stosunkowo niewielkie - urwana tarcza, przytarte dwie felgi, konary w oponach. Moglo byc gorzej, bo bandy okazaly sie wyjatkowo miekkie a drzewo... jak to drzewo.
Sprawca zamieszania chyba przejal sie mniej niz ja i wyskoczyl jeszcze na narty do Zielenca :o Jak wroci do domu sam zapewne opisze cala sytacje.
Life is a Joke !

sidor
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Swift Gti 4x4

Post 7 lut 2010, o 22:52

MAZI, praca praca ale później chyba pojadę w Góry :-)
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 lut 2010, o 23:02

sidor szkoda kurcze ja nie wiem kiedy znwou polece na Zieleniec!!

Kris czekamy na wiadomosc

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 lut 2010, o 23:54

@lbert, mówisz o swoich stratach?? :-/ Kurde, co wyście tam nakombinowali?? Krzysiek coś nacudował?

No to spełniły się niestety moje słowa:
eMTi pisze: to jednak spory kawałek jest już żeby jechać polatać chwilę, bez zabezpieczenia i znajomości trasy...

:wall:

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 8 lut 2010, o 00:20

eMTi pisze: @lbert, mówisz o swoich stratach??
Jedyne, co stracilem to dobry humor...
krzysiek dotarl juz do domu, zapewnia, ze wszytko oki i ze jeszcze sie pojawi w Kotlinie :-)
A propos Krzychu - wczorajsza przygoda przebila nawet "zielone estijajjj" ;-)
Life is a Joke !

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 lut 2010, o 00:46

kurde, ale tajemniczo gadasz :P poczekamy w takim razie na głosy innych :)

lukwol
3 gwiazdki
Auto: WRX

Post 8 lut 2010, o 10:38

Witam

Widzę, że jak człowiek chwilowo nie zagląda na forum to się strasznych rzeczy dowiaduje ;-(

Dobra trzeba przestać płakać.
Jest plan w trakcie wykonywanie- otóż kilka osób zadeklarowało chęć wypadu w dzień :-) najprawdopodobniej będzie to środa koło 10 rano. Plan obejmuje dojechanie do trasy którą wynalazł Arti, i upalanie cały dzień, może jakiś ciekawy filmik z zimy 2010 powstanie (wstępnie zadeklarowali się Krzysiek, Sidor, Remik, Wolak, Arti)
Jako, że ja nie mam mocy do ogarnięcia takich spotów poczekamy na Artiego on podrzuci szczegóły jeśli chodzi o trasę. Jeśli ktoś jest chętny zapraszamy

j33mbo
5 gwiazdek

Post 8 lut 2010, o 11:03

kurde , muszę urlop zarezerwowac

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 8 lut 2010, o 11:14

Hmmm... :x

krzysiek
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 8 lut 2010, o 11:50

Dotarłem do domu cały i zdrowy. Auto trochę stuka i ściąga na lewo, ale jedzie. W kotlinie większość fajnych szerokich tras jest odśnieżona, ale dotarliśmy też do kilku miejsc gdzie można było polatać. Niestety na niektórych trasach bandy mnie zmyliły, były wysokie, ale po 20-30 cm zaczynały się drzewa :/ W sobotę byliśmy na trasie z Międzylesia do Różanki, bardzo fajna kręta, z dużymi bandami, kilka pięknych nawrotów no i mnie poniosło :) Felgi całe, bok nietknięty, ale tarcza urwana :/ i pewnie coś się jeszcze skrzywiło. Złota zasada kilku spokojnych przejazdów i poznania trasy nie została przyjęta no i...
Na wyjazd w środku tygodnia auto powinno być gotowe. Dzięki @lbert za towarzystwo w weekend. Mam nadzieję, że jeszcze polatamy w Twojej okolicy.

eMTi trochę nacudowałem :) traktuję to jako ostrzeżenie, bo bardzo pewnie się czułem i miałem ochotę jeszcze szybciej tam polatać :/

Żemol
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99

Post 8 lut 2010, o 11:59

Widzę, że Krzychu puścił wodzę fantazji ;)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...
Obrazek
"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

@lbert
Awatar użytkownika
4 gwiazdki

Post 8 lut 2010, o 12:26

krzysiek pisze: na trasie z Międzylesia do Różanki
chyba jednak szok ci jeszcze nie minal... trasa byla z Nowej Bystrzycy na Spalona ;-)
No i nie wspomniales, ze od poczatku przejazdu troche Cie "nosilo" ;p
Life is a Joke !

ODPOWIEDZ