Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
Jadę dzis w okolice Kłodzka, Polanicy itd. Jak ktoś ma ochotę to ja jestem chętny dziś polatać. Szczegóły proponuję na PW.
ale jedziesz mimo wszystko, czy jedziesz polatać?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi i tak i tak :) Jadę do znajomych na imprezę i przy okazji chciałbym tam polatać, mam nadzieję, że się ktoś w końcu znajdzie z tych okolic :) A Ty jak?? bo Mazi przyjechał do miasta i też ma ochotę gdzieś pojeździć :)
no rozmawiałem z nim przez telefon, ale nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, bo to jednak spory kawałek jest już żeby jechać polatać chwilę, bez zabezpieczenia i znajomości trasy... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Narazie zobaczymy co bedzie ... pogodynka zapowiedziała ze bedzie padac tej nocy ... Kris daj znac jak wyglonda u ciebie i jak z noclegiem to moze sie zbiore... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Krzysiek dzieki za wczorajszego spota. Mam nadzieje, ze trasy spelniaja surowe forumowe normy emisji zadowolenia
Po wczorajszym, niespodziewanym wypadzie atmosfere w domu mam lekko napieta
ale postaram sie znalesc dla Was czas, jezeli zdecydujecie sie wpasc dzisiaj. Ew. zabiore tez z firmy opony do wyrownania powierzchni sniegu 

Life is a Joke !
- MAZI
- 5 gwiazdek
A jak z warunkami ??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
warunki ... rozne - zaleznie od trasy. Trasa szybka - rewelacja. Trasa srednio-szybka - kopny snieg, koleiny. Trasa wolna (mnostwo zakretow i nawrotow) snieg/ sliski snieg/ nierowno i ubite. Rozmawialem z krzyskiem przed chwila. Zalatwiam opiekunke do dziecka. Jesli nie bedzie grupy do upalania to dzsiaj zwiedzamy reszte Kotliny.
Life is a Joke !
MAZI, a ty co robiłeś w Kłodzku widziałem cię ok 8 pewnie na narty i nikomu nie powiedziałeś 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- MAZI
- 5 gwiazdek
Sidor tak byłem w Zieleńcu troche polatać a jutro Jońskie jedziesz ??
Wczoraj zabraklo Artiego z jego umiejetnosciami panowania nad tlumem
Niektorych troche ponioslo... ale jak mowia Ci niektorzy: "jest wojna, sa straty"
Ja dzisiaj wybieram sie wyrownac troche jeden z OeS'ow. Sprzet wstepnie sprawdzony:

Ja dzisiaj wybieram sie wyrownac troche jeden z OeS'ow. Sprzet wstepnie sprawdzony:

Life is a Joke !
@lbert, jakieś konkrety? bo to co opisujesz, to raczej pasuje do wydzwaniania jeden w drugiego... 

Obylo sie bez wzajemnego dzwonienia, na szczescie. Straty stosunkowo niewielkie - urwana tarcza, przytarte dwie felgi, konary w oponach. Moglo byc gorzej, bo bandy okazaly sie wyjatkowo miekkie a drzewo... jak to drzewo.
Sprawca zamieszania chyba przejal sie mniej niz ja i wyskoczyl jeszcze na narty do Zielenca
Jak wroci do domu sam zapewne opisze cala sytacje.
Sprawca zamieszania chyba przejal sie mniej niz ja i wyskoczyl jeszcze na narty do Zielenca

Life is a Joke !
MAZI, praca praca ale później chyba pojadę w Góry 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- MAZI
- 5 gwiazdek
sidor szkoda kurcze ja nie wiem kiedy znwou polece na Zieleniec!!
Kris czekamy na wiadomosc
Kris czekamy na wiadomosc
@lbert, mówisz o swoich stratach??
Kurde, co wyście tam nakombinowali?? Krzysiek coś nacudował?
No to spełniły się niestety moje słowa:

No to spełniły się niestety moje słowa:
eMTi pisze: to jednak spory kawałek jest już żeby jechać polatać chwilę, bez zabezpieczenia i znajomości trasy...

Jedyne, co stracilem to dobry humor...eMTi pisze: @lbert, mówisz o swoich stratach??
krzysiek dotarl juz do domu, zapewnia, ze wszytko oki i ze jeszcze sie pojawi w Kotlinie

A propos Krzychu - wczorajsza przygoda przebila nawet "zielone estijajjj"

Life is a Joke !
kurde, ale tajemniczo gadasz :P poczekamy w takim razie na głosy innych :)
Witam
Widzę, że jak człowiek chwilowo nie zagląda na forum to się strasznych rzeczy dowiaduje
Dobra trzeba przestać płakać.
Jest plan w trakcie wykonywanie- otóż kilka osób zadeklarowało chęć wypadu w dzień
najprawdopodobniej będzie to środa koło 10 rano. Plan obejmuje dojechanie do trasy którą wynalazł Arti, i upalanie cały dzień, może jakiś ciekawy filmik z zimy 2010 powstanie (wstępnie zadeklarowali się Krzysiek, Sidor, Remik, Wolak, Arti)
Jako, że ja nie mam mocy do ogarnięcia takich spotów poczekamy na Artiego on podrzuci szczegóły jeśli chodzi o trasę. Jeśli ktoś jest chętny zapraszamy
Widzę, że jak człowiek chwilowo nie zagląda na forum to się strasznych rzeczy dowiaduje

Dobra trzeba przestać płakać.
Jest plan w trakcie wykonywanie- otóż kilka osób zadeklarowało chęć wypadu w dzień

Jako, że ja nie mam mocy do ogarnięcia takich spotów poczekamy na Artiego on podrzuci szczegóły jeśli chodzi o trasę. Jeśli ktoś jest chętny zapraszamy
- MAZI
- 5 gwiazdek
Hmmm... 

Dotarłem do domu cały i zdrowy. Auto trochę stuka i ściąga na lewo, ale jedzie. W kotlinie większość fajnych szerokich tras jest odśnieżona, ale dotarliśmy też do kilku miejsc gdzie można było polatać. Niestety na niektórych trasach bandy mnie zmyliły, były wysokie, ale po 20-30 cm zaczynały się drzewa :/ W sobotę byliśmy na trasie z Międzylesia do Różanki, bardzo fajna kręta, z dużymi bandami, kilka pięknych nawrotów no i mnie poniosło :) Felgi całe, bok nietknięty, ale tarcza urwana :/ i pewnie coś się jeszcze skrzywiło. Złota zasada kilku spokojnych przejazdów i poznania trasy nie została przyjęta no i...
Na wyjazd w środku tygodnia auto powinno być gotowe. Dzięki @lbert za towarzystwo w weekend. Mam nadzieję, że jeszcze polatamy w Twojej okolicy.
eMTi trochę nacudowałem :) traktuję to jako ostrzeżenie, bo bardzo pewnie się czułem i miałem ochotę jeszcze szybciej tam polatać :/
Na wyjazd w środku tygodnia auto powinno być gotowe. Dzięki @lbert za towarzystwo w weekend. Mam nadzieję, że jeszcze polatamy w Twojej okolicy.
eMTi trochę nacudowałem :) traktuję to jako ostrzeżenie, bo bardzo pewnie się czułem i miałem ochotę jeszcze szybciej tam polatać :/
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Widzę, że Krzychu puścił wodzę fantazji ;)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
chyba jednak szok ci jeszcze nie minal... trasa byla z Nowej Bystrzycy na Spalonakrzysiek pisze: na trasie z Międzylesia do Różanki

No i nie wspomniales, ze od poczatku przejazdu troche Cie "nosilo" ;p
Life is a Joke !