Nooo, to jest szansa, że do soboty wieczór dojedzieszeMTi pisze: 1. wyjeżdzam dopiero 19:30-20:00
I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
Re: I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
Life's too short to get upset.

Baficzka, to nie jest takie pewne..... 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
nie no bez jaj... celowałem na 1 w nocy w niedzielę...Baficzka pisze:Nooo, to jest szansa, że do soboty wieczór dojedzieszeMTi pisze: 1. wyjeżdzam dopiero 19:30-20:00![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, acha, czyli tradycji stanie się zadość 
Life's too short to get upset.

no oczywiście pod warunkiem, że nie będzie żadnych kulawych do wzięcia po drodze, bo wtedy nawet na 1 w nocy w niedzielę mogę się nie wyrobić 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A ja dostałem cos takiego ze w sobote SJS robi szkolenie II stopnia !!
Chyba sie zdecyduje...
WiS prosze o informacje jade z nawigcją ale skoro to jest nowe to moze byc tak ze i tak tego zjazdu nie bedzie przez najblizsze 2 lata...
A i biore aparat i jak cos to mzoe Kamere HD ale nie wiem czy nie bedzie gdzies w terenie
Chyba sie zdecyduje...
WiS prosze o informacje jade z nawigcją ale skoro to jest nowe to moze byc tak ze i tak tego zjazdu nie bedzie przez najblizsze 2 lata...
A i biore aparat i jak cos to mzoe Kamere HD ale nie wiem czy nie bedzie gdzies w terenie
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
dobrze, że to nie ja napisałem, bo zostałbym zlinczowanyMAZI pisze: A ja dostałem cos takiego ze w sobote SJS robi szkolenie II stopnia !!
MAZI pisze: WiS prosze o informacje jade z nawigcją ale skoro to jest nowe to moze byc tak ze i tak tego zjazdu nie bedzie przez najblizsze 2 lata...![]()
MAZI, to zawrócisz w Krakowie
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Czemu?eMTi pisze: zostałbym zlinczowany
Kto chce, niech korzysta - ja niestety nie mogę, mam w sobotę parę innych rzeczy do zrobienia - nie licząc oczywiście fryzjera, manikiurzytki, trzech godzin u krawca i dwóch w charakteryzatorni... no i godziny u stolarza, ślusarza i zduna, a co!
Gdy się jedzie od Warszawy, sam zjazd z siódemki na Kielce akurat jest dobrze oznakowany, wystarczy kontrolować okiem drogowskazy - ma dwa dłuuugie pasy prowadzące do skrętu w prawo, tylko potem slimaczek się nagle robi trochę ciasny. Lepiej za pierwszym razem wejść w niego nieco za wolno, niż ciut za szybko.MAZI pisze: prosze o informacje jade z nawigcją ale skoro to jest nowe to moze byc tak ze i tak tego zjazdu nie bedzie przez najblizsze 2 lata...
Później już po staremu, tzn. mija się serwis Subaru i koło Toyoty łapiemy kierunek na Tarnów (w lewe ramię "Y", prawe prowadzi do centrum).
Za górką, na wysokości Reala, zacznie się dwupasmówka i poprowadzi przez prawie całe miasto, po drodze biurowiec Skanska i charakterystyczna Galeria Echo, dopiero gdy już będzie widać przed dziobem pasmo Gór Posłowickich, zamykające miasto od południa - zwiększamy czujność i w charakterystycznym dołku (za radarem na pasie zieleni
Przy niej pojawią się tablice, prowadzące do hotelu.
Jadący z południa i południowego zachodu wjeżdżają dwupasmową ul. Krakowską. Gdy po lewej ręce zostawią charakterystyczną górę z klasztorem na czubku (Karczówkę) i wjadą na wiadukt, uwaga - trzymać się prawego pasa. Zaraz za wiaduktem w prawo, i dość wąskie uliczki, lekkim łukiem, prowadzą ku hotelowi. Też są tablice i strzałki na Leśny Dwór.
Jakiś czas temu - w związku z enigmatycznym hasłem o "jedzących inaczej" - zapytałem, zero odzewu, ale dla spokoju sumienia pytam jeszcze raz. Jutro będzie za późno na manewr, bo zamówię dla wszystkich to samo...WiS pisze: Mam rozumieć, że chcesz dania wegetariańskie? (...) proszę o potwierdzenie
jak ktos bardzo nie teges z nawigowaniem to chętnie mogę wyjechać w jakies umówione miejsce i popilotować do bazy
WiS,
PW
WiS,
Chętnie bym skorzystał, ale się boję, że się nie utrzymam za tą Twoją, granatową torpedą.esilon pisze:jak ktos bardzo nie teges z nawigowaniem to chętnie mogę wyjechać w jakies umówione miejsce i popilotować do bazy![]()
czarne jest piękne...
vibowit pisze: Chętnie bym skorzystał, ale się boję, że się nie utrzymam za tą Twoją, granatową torpedą.
diesle to zjadam na śniadanie
WiS, nie ma i nie było PW
vibowit, a na PW odpowiedzieć to nie łaska? 
Kruszyn, maila dostałeś?
I co po niektórych zaczęło to irytować/męczyć, więc zamknąłem temat.. 
Kruszyn, maila dostałeś?
a bo wyszło na to, że non stop jedyne co robię, to nagabuję na siłę wszystkich do okoła na skorzystanie z okazji bliskości obiektu i polatania po śnieguWiS pisze:Czemu?eMTi pisze: zostałbym zlinczowany![]()
Kto chce, niech korzysta - ja niestety nie mogę
Nie mam PW.eMTi pisze:vibowit, a na PW odpowiedzieć to nie łaska?![]()
Pchnij mailem, bo nie ogarniam tej kuwety.
czarne jest piękne...
eMTi, dostałeś dostałeś 
- WiS
- 6 gwiazdek
No bez przesady, dzieciaki w Warszawie nie giną, to i na naszej wsi jakoś trafią - co najwyżej objadą dwa razy miasto w kółko (cirka 20 kilometrówesilon pisze: jak ktos bardzo nie teges z nawigowaniem to chętnie mogę wyjechać w jakies umówione miejsce i popilotować do bazy
esilon pisze: WiS, PW
Obiecanki-cacanki...esilon pisze: WiS, nie ma i nie było PW
vibowit pisze: Pchnij mailem, bo nie ogarniam tej kuwety.
Ernest, uważaj, bo coś przypuszczam, że gdy eMTi już "pchnie mailem" co ma pchnąć, to do zjadania może nie być żaden diesel, tylko porządny GTek, w dodatku bez klimyesilon pisze: diesle to zjadam na śniadanie
WiS pisze: do zjadania może nie być żaden diesel, tylko porządny GTek,
hm................gieteki zjadam ciszą i komfortem
WiS pisze: Obiecanki-cacanki...
no jak trzeba to puszczę na PW to o czym rozmawialismy telefonicznie
Kielczanie. A co sie z Szymonem dzieje, że taka cisza z Jego strony?
Dolce far niente 
Zaryzykuję i na podstawie doświadczenia z Chlejad odpowiem, że tak, o wegetariańską wersję chodzi, Przylepka nie jada mięsa.WiS pisze:Jakiś czas temu - w związku z enigmatycznym hasłem o "jedzących inaczej" - zapytałem, zero odzewu, ale dla spokoju sumienia pytam jeszcze raz. Jutro będzie za późno na manewr, bo zamówię dla wszystkich to samo...
- WiS
- 6 gwiazdek
Z przyjemnością powiadamiam, że rzutem na taśmę (i wpłatą na konto
) zasilił grono balowe Jacky X (plus Osoba Towarzysząca). Witamy na pokładzie
Całkiem ostatecznie ostateczna lista wygląda więc tak:
1.-2. Mag i WiS (bez noclegu)
3. Kruszyn
4.-5. Beatka i Piter 35
6.-7. Zośka i MIchał
8.-9. Bafi i Chlor
10.-11. Adminowa z nieślubnym
12.-13. esilon i Bona (bez noclegu)
14.-15. MAZI, Przylepka i Królik
16.-17. damazie i replika Garfilda
18.-19. liwit, vibowit
20.-21. wil3, wil3ca (bez noclegu)
22.-23.Wit i Marta (szwagier i siostra wil3cy, bez noclegu),
24.-25.rrosiak z lepszą połową
26. mały 5150
27.-28. eMTi i Pati (bez noclegu)
29.-30.Darek i Anna (znajomi MAZI-ego)
31.-32.Konto usunięteDido
33.-34. @lbert plus syn i jego Matka
35.-36.arti04 plus 1
37.-40. jeszcze dwie pary, znajomi wil3ego (bez noclegu)
41.-42. Jacky X plus 1

Całkiem ostatecznie ostateczna lista wygląda więc tak:
1.-2. Mag i WiS (bez noclegu)
3. Kruszyn
4.-5. Beatka i Piter 35
6.-7. Zośka i MIchał
8.-9. Bafi i Chlor
10.-11. Adminowa z nieślubnym
12.-13. esilon i Bona (bez noclegu)
14.-15. MAZI, Przylepka i Królik
16.-17. damazie i replika Garfilda
18.-19. liwit, vibowit
20.-21. wil3, wil3ca (bez noclegu)
22.-23.Wit i Marta (szwagier i siostra wil3cy, bez noclegu),
24.-25.rrosiak z lepszą połową
26. mały 5150
27.-28. eMTi i Pati (bez noclegu)
29.-30.Darek i Anna (znajomi MAZI-ego)
31.-32.Konto usunięteDido
33.-34. @lbert plus syn i jego Matka
35.-36.arti04 plus 1
37.-40. jeszcze dwie pary, znajomi wil3ego (bez noclegu)
41.-42. Jacky X plus 1
No dooobra, nie musisz... jakoś przeżyjęesilon pisze: jak trzeba to puszczę na PW to o czym rozmawialismy telefonicznie
Zarabia, żeby mieć na BalFUX pisze: co sie z Szymonem dzieje, że taka cisza z Jego strony?
Zgadza się, właśnie przyszedł priv do Mag - lepiej późno, niż wcalebarbie pisze: tak, o wegetariańską wersję chodzi, Przylepka nie jada mięsa.
esi może spać spokojnie i reszta miasta również, bo nie będzie tym razem burzy nad miastem.WiS pisze: Ernest, uważaj, bo coś przypuszczam, że gdy eMTi już "pchnie mailem" co ma pchnąć, to do zjadania może nie być żaden diesel, tylko porządny GTek, w dodatku bez klimy
Nie ma szans bym w ten weekend przyjechał GTkiem.
czarne jest piękne...
i przyjemnym chłodkiem letnią porąesilon pisze: gieteki zjadam ciszą i komfortem![]()
kurde, właśnie mailem pchnąłem i nie dostałem odpowiedzi, ale:vibowit pisze: Nie mam PW.
Pchnij mailem, bo nie ogarniam tej kuwety.![]()
vibowit pisze: Nie ma szans bym w ten weekend przyjechał GTkiem.
więc chyba odpowiedź znam....
no iiii? Wydrukowałeś sobie i w piecu napaliłeś, czy jak?Kruszyn pisze: eMTi, dostałeś dostałeś![]()
- MAZI
- 5 gwiazdek
Szanwoni Państwo jak idzie dobieranie strojów oraz inne takie dziwne zeczy... Zjechałem z 4 miejsca w Warszawie i lipa wszystko wyszło ... turobdynomen brak supermena brak... Człowiektrytytka - A co to to jest Panie trytytka- brak bo nie wiedza co to!!
... Królik brak... ech pełno muszkieterów pełno jack sparrow ale nuda...
Szukam dalej...
Kruszyn a gdzie ten Kraków ??
Szukam dalej...
Kruszyn a gdzie ten Kraków ??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- MAZI
- 5 gwiazdek
Fido niestety brak juz pisałem do mlekovity ale wysłali mi kontakt to zakładeowego psychologa....