Nooo, to jest szansa, że do soboty wieczór dojedzieszeMTi pisze: 1. wyjeżdzam dopiero 19:30-20:00

Nooo, to jest szansa, że do soboty wieczór dojedzieszeMTi pisze: 1. wyjeżdzam dopiero 19:30-20:00
nie no bez jaj... celowałem na 1 w nocy w niedzielę...Baficzka pisze:Nooo, to jest szansa, że do soboty wieczór dojedzieszeMTi pisze: 1. wyjeżdzam dopiero 19:30-20:00![]()
dobrze, że to nie ja napisałem, bo zostałbym zlinczowanyMAZI pisze: A ja dostałem cos takiego ze w sobote SJS robi szkolenie II stopnia !!
MAZI pisze: WiS prosze o informacje jade z nawigcją ale skoro to jest nowe to moze byc tak ze i tak tego zjazdu nie bedzie przez najblizsze 2 lata...![]()
Czemu?eMTi pisze: zostałbym zlinczowany
Gdy się jedzie od Warszawy, sam zjazd z siódemki na Kielce akurat jest dobrze oznakowany, wystarczy kontrolować okiem drogowskazy - ma dwa dłuuugie pasy prowadzące do skrętu w prawo, tylko potem slimaczek się nagle robi trochę ciasny. Lepiej za pierwszym razem wejść w niego nieco za wolno, niż ciut za szybko.MAZI pisze: prosze o informacje jade z nawigcją ale skoro to jest nowe to moze byc tak ze i tak tego zjazdu nie bedzie przez najblizsze 2 lata...
Jakiś czas temu - w związku z enigmatycznym hasłem o "jedzących inaczej" - zapytałem, zero odzewu, ale dla spokoju sumienia pytam jeszcze raz. Jutro będzie za późno na manewr, bo zamówię dla wszystkich to samo...WiS pisze: Mam rozumieć, że chcesz dania wegetariańskie? (...) proszę o potwierdzenie
Chętnie bym skorzystał, ale się boję, że się nie utrzymam za tą Twoją, granatową torpedą.esilon pisze:jak ktos bardzo nie teges z nawigowaniem to chętnie mogę wyjechać w jakies umówione miejsce i popilotować do bazy![]()
vibowit pisze: Chętnie bym skorzystał, ale się boję, że się nie utrzymam za tą Twoją, granatową torpedą.
a bo wyszło na to, że non stop jedyne co robię, to nagabuję na siłę wszystkich do okoła na skorzystanie z okazji bliskości obiektu i polatania po śnieguWiS pisze:Czemu?eMTi pisze: zostałbym zlinczowany![]()
Kto chce, niech korzysta - ja niestety nie mogę
Nie mam PW.eMTi pisze:vibowit, a na PW odpowiedzieć to nie łaska?![]()
No bez przesady, dzieciaki w Warszawie nie giną, to i na naszej wsi jakoś trafią - co najwyżej objadą dwa razy miasto w kółko (cirka 20 kilometrówesilon pisze: jak ktos bardzo nie teges z nawigowaniem to chętnie mogę wyjechać w jakies umówione miejsce i popilotować do bazy
esilon pisze: WiS, PW
Obiecanki-cacanki...esilon pisze: WiS, nie ma i nie było PW
vibowit pisze: Pchnij mailem, bo nie ogarniam tej kuwety.
Ernest, uważaj, bo coś przypuszczam, że gdy eMTi już "pchnie mailem" co ma pchnąć, to do zjadania może nie być żaden diesel, tylko porządny GTek, w dodatku bez klimyesilon pisze: diesle to zjadam na śniadanie
WiS pisze: do zjadania może nie być żaden diesel, tylko porządny GTek,
WiS pisze: Obiecanki-cacanki...
Zaryzykuję i na podstawie doświadczenia z Chlejad odpowiem, że tak, o wegetariańską wersję chodzi, Przylepka nie jada mięsa.WiS pisze:Jakiś czas temu - w związku z enigmatycznym hasłem o "jedzących inaczej" - zapytałem, zero odzewu, ale dla spokoju sumienia pytam jeszcze raz. Jutro będzie za późno na manewr, bo zamówię dla wszystkich to samo...
No dooobra, nie musisz... jakoś przeżyjęesilon pisze: jak trzeba to puszczę na PW to o czym rozmawialismy telefonicznie
Zarabia, żeby mieć na BalFUX pisze: co sie z Szymonem dzieje, że taka cisza z Jego strony?
Zgadza się, właśnie przyszedł priv do Mag - lepiej późno, niż wcalebarbie pisze: tak, o wegetariańską wersję chodzi, Przylepka nie jada mięsa.
esi może spać spokojnie i reszta miasta również, bo nie będzie tym razem burzy nad miastem.WiS pisze: Ernest, uważaj, bo coś przypuszczam, że gdy eMTi już "pchnie mailem" co ma pchnąć, to do zjadania może nie być żaden diesel, tylko porządny GTek, w dodatku bez klimy
i przyjemnym chłodkiem letnią porąesilon pisze: gieteki zjadam ciszą i komfortem![]()
kurde, właśnie mailem pchnąłem i nie dostałem odpowiedzi, ale:vibowit pisze: Nie mam PW.
Pchnij mailem, bo nie ogarniam tej kuwety.![]()
vibowit pisze: Nie ma szans bym w ten weekend przyjechał GTkiem.
no iiii? Wydrukowałeś sobie i w piecu napaliłeś, czy jak?Kruszyn pisze: eMTi, dostałeś dostałeś![]()