Ogromnie się cieszę

Grzesiek_67 pisze: Z pełną premedytacją tu - brawo dla Pana Adama Małysza.
Jak młoda i estetyczna - to w imię boże!Grzesiek_67 pisze:...cholera, a ja to mogę, teraz i tu, tylko sarnę wydoić
Grzesiek_67 pisze: PS. Bez 3/4 powierzchni steru
Siłom i godnościom osobistom :)LouCyphre pisze: Lepiej opowiedz jak to się robi bez 3/4 powierzchni steru wysokości :D
4g w herculesie?LouCyphre pisze: Chopaki nasze urwali przy 4g 3/4 steru wysokości i wylądowali herjkjuleem w afganie.
minimus pisze: 4g w herculesie
Sa, tylko jakos niespecjalnie sa pokazane, ale pod PFD (monitorek na wprost pilota) ma 3 zegary analogowe jako backup na wypadek jakby monitorek odmowil posluszenstwa.Barthol pisze: Swoją drogą to jestem zdziwiony, że w takim samolocie nie ma już żadnych analogowych gajgerów, tylko same monitorki (ale to się pewnie postęp nazywa)
Barthol pisze: myślę, że może być to fajny film dla miłośników latania, czyli jak wygląda jeden dzień pracy pilota w Polsce:
Barthol pisze: myślę, że może być to fajny film dla miłośników latania, czyli jak wygląda jeden dzień pracy pilota w Polsce:
Tez to zauwazylemGrzesiek_67 pisze: Gruby overshot przy przechwytywaniu localizera rwy 29 EPGD. Takim maleństwem to wręcz nie wypada. No chyba, że approach (zbliżanie) długo zwlekał z ostatnim wektorem i clearance (zgodą) na podejścieAle nie sądzę, taka popierdółka i przy takich warunkach pogodowych wykonywała pewnie visuala.
Kornik pisze: wiec AP zadzialal dopiero jak samolot przelecial skrzyzowanie.