Na dzień dobry Forseks dostał z tej okazji letnie koła, Yarek jeszcze chwilę poczeka (to tak na wypadek, gdyby się wiosna obraziła, że tylko ja ją tu pozdrawiam - i sobie poszła, na jakieś inne fora

Dokładnie takie. Były inne GT niż niebieskie? ;)Grzesiek_67 pisze:radxcell,
prawdopodobnie Michael ? Niebieskie GT ?
radxcell pisze: Były inne GT niż niebieskie? ;)
W prawym fotelu to się kulę regularnie. Ostatnio jak mechanik wziął mój samochód w swoje dłonie, to byłem przerażony jak to jeździ... składałbym na karb braku przyzwyczajenia do prawego...Grzesiek_67 pisze: Michael potrafi dać do pieca ale jak jechaliśmy moim Forkiem do Łodzi i z powrotem, kilkurkotnie zamykał oczy i kulił się w prawym fotelu![]()
![]()
![]()
Ale dojechaliśmy !
Pozdrawiam
Grzegorz
ronda i tak super wypadają w porównaniu do skrzyżowań na dwupasmówkach. Składasz się, żeby pójść bokiem, a tam czerwone się robi.LouCyphre pisze: Pochylę głowę w geście współczucia dla Stolyczan za ubogość ich "upalań". Ronda też mi coś![]()
i pomyśleć, że chciałem podobne pytanie zadać w wątku Chlejadowymmichal pisze: Konto usunięte, pojechałeś po bandzie ;->
u nas to z zoologicznej nomenklatury raczej bokserka lub bokserKonSTi pisze: Nie wiem czy wyglądam na klacz, ani czy mój zad wygląda na koński
I sam sobie odpowiem, bo ten oświniaczony GT, który gdzieś około 21-szej zawracał na Plaskowickiej, wydał mi się zielony :)radxcell pisze:Dokładnie takie. Były inne GT niż niebieskie? ;)
Tylko te po dzwonach.radxcell pisze:Były inne GT niż niebieskie? ;)
Odpozdrawiam!zofija pisze:Pozdrowienia dla vibka widzianego dziś rano na ONZ'ecie![]()
vibowit pisze: Przy okazji pozdrawiam ekipę z Mysiadła i Hogiego spotkanego tamże.
Ja ze wsi przepraszamKonto usunięte pisze: Mysiadle
Prawda.Konto usunięte pisze:Ktoś mi powiedział ostatnio, że Niedźwiedź pracuje w Mysiadle. Prawda to?
Aha , rozumiejuKonto usunięte pisze: Piotrusiu, wybacz ten slang warsiawki. Mysiadło to 4turbo
vibowit pisze: Przy okazji pozdrawiam ekipę z Mysiadła i Hogiego spotkanego tamże.
To cały czas jest 4Turbo, ale faktycznie już bez Dżanka.Piter 35 pisze: Aha , rozumiejuznaczy byłe 4T , i bez P.Dżanka
Chciał być "inkognito po cywilu", więc przyjechał smartem. Nie wiem czy zagazowanym.Grzesiek_67 pisze:Hogi na Mysiadle ???? Świat oszalał
vibowit pisze: Tradycyjne pozdrowienia dla robanio007.![]()
robanio007 pisze: Odpozdrawiam![]()