Na dzień dobry Forseks dostał z tej okazji letnie koła, Yarek jeszcze chwilę poczeka (to tak na wypadek, gdyby się wiosna obraziła, że tylko ja ją tu pozdrawiam - i sobie poszła, na jakieś inne fora
Pozdrawiamy się
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Pozdrawiamy się
Wiosnę pozdrawiam, która przyszła
.
Na dzień dobry Forseks dostał z tej okazji letnie koła, Yarek jeszcze chwilę poczeka (to tak na wypadek, gdyby się wiosna obraziła, że tylko ja ją tu pozdrawiam - i sobie poszła, na jakieś inne fora
).
Pozdrawiam kierownika oświnionego GT-ka, który dziś pięknie wszedł z należytą prędkością, którą na tym rondzie nieczęsto widzę, w rondko Płaskowickiej-Pileckiego, po czym pognał w swoje lewo w osiedle...
pozdr, rdx
pozdr, rdx
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
radxcell,
prawdopodobnie Michael ? Niebieskie GT ?
Pozdrawiam
Grzegorz
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Dokładnie takie. Były inne GT niż niebieskie? ;)Grzesiek_67 pisze:radxcell,
W każdym razie serce roście jak w gromadzie samochodów, które zachowują się jakby bały się ronda, znajduje się jeden, który wchodzi na wewnetrzną i widać, że jedzie. Aż z radości sobie popiszczałem tyłem w rondzie i na zejściu z ronda :)
pozdr, rdx
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
radxcell pisze: Były inne GT niż niebieskie? ;)
Oczywiście, że tak. Poza tym, obecnie, większość dawnych "niebieskich" GT ma już inny kolorek z...wielu powodów
Michael potrafi dać do pieca ale jak jechaliśmy moim Forkiem do Łodzi i z powrotem, kilkurkotnie zamykał oczy i kulił się w prawym fotelu
Ale dojechaliśmy !
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Pochylę głowę w geście współczucia dla Stolyczan za ubogość ich "upalań". Ronda też mi coś 
W prawym fotelu to się kulę regularnie. Ostatnio jak mechanik wziął mój samochód w swoje dłonie, to byłem przerażony jak to jeździ... składałbym na karb braku przyzwyczajenia do prawego...Grzesiek_67 pisze: Michael potrafi dać do pieca ale jak jechaliśmy moim Forkiem do Łodzi i z powrotem, kilkurkotnie zamykał oczy i kulił się w prawym fotelu![]()
![]()
![]()
Ale dojechaliśmy !
Pozdrawiam
Grzegorz
pozdr, rdx
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ronda i tak super wypadają w porównaniu do skrzyżowań na dwupasmówkach. Składasz się, żeby pójść bokiem, a tam czerwone się robi.LouCyphre pisze: Pochylę głowę w geście współczucia dla Stolyczan za ubogość ich "upalań". Ronda też mi coś![]()
Ale wygodnie się zawraca za to Subarakiem
Niebieska impreza na Spalarni, ładny pokaz latania.
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
Zalegle pozdrowienia z piatku dla... wlasnie dla kogo ?? Czarny Stijajj z żółtą (?) świnią na lusterku. Na skrzyzowaniu we Świdnicy
przez slonce nie widzialem zbyt wiele ale chyba w aucie byl Kierownik i Kierowniczka. Zwrocili na siebie moja uwage przez charakterystyczne psss z blow-off'a. Odwdzieczylem sie delikatnym strzalem z wydechu 
Life is a Joke !
KonSTi, witaj! Trochę spóźnione, ale dopiero poprzez wątek Chlejadowy dowiedziałem się o tym, że zawitałaś w nasze skromne progi.. I tak oto mały wywiązał się z pokładanym w nim obietnic związanych z uchylaniem rąbka...
A przy okazji, pozdrowionka dla kierowników nowych subarek, forków i legasiów, którzy nieodkiwują, ale przynajmniej markę wybrali dobrą
i pomyśleć, że chciałem podobne pytanie zadać w wątku Chlejadowymmichal pisze: Konto usunięte, pojechałeś po bandzie ;->
u nas to z zoologicznej nomenklatury raczej bokserka lub bokserKonSTi pisze: Nie wiem czy wyglądam na klacz, ani czy mój zad wygląda na koński
A przy okazji, pozdrowionka dla kierowników nowych subarek, forków i legasiów, którzy nieodkiwują, ale przynajmniej markę wybrali dobrą
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
I sam sobie odpowiem, bo ten oświniaczony GT, który gdzieś około 21-szej zawracał na Plaskowickiej, wydał mi się zielony :)radxcell pisze:Dokładnie takie. Były inne GT niż niebieskie? ;)
pozdr, rdx
Tylko te po dzwonach.radxcell pisze:Były inne GT niż niebieskie? ;)
Tradycyjne pozdrowienia dla robanio007.
czarne jest piękne...
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
Pozdrowienia dla vibka widzianego dziś rano na ONZ'ecie
Do twarzy Ci w tym potworze
Do twarzy Ci w tym potworze
Czarownica prawdę Ci powie :D
Odpozdrawiam!zofija pisze:Pozdrowienia dla vibka widzianego dziś rano na ONZ'ecie![]()
Przy okazji pozdrawiam ekipę z Mysiadła i Hogiego spotkanego tamże.
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
vibowit pisze: Przy okazji pozdrawiam ekipę z Mysiadła i Hogiego spotkanego tamże.
Ktoś mi powiedział ostatnio, że Niedźwiedź pracuje w Mysiadle. Prawda to? Nie pochwalił się
Ja ze wsi przepraszamKonto usunięte pisze: Mysiadle
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Prawda.Konto usunięte pisze:Ktoś mi powiedział ostatnio, że Niedźwiedź pracuje w Mysiadle. Prawda to?
czarne jest piękne...
Aha , rozumiejuKonto usunięte pisze: Piotrusiu, wybacz ten slang warsiawki. Mysiadło to 4turbo
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Przy okazji pozdrawiam ekipę z Mysiadła i Hogiego spotkanego tamże.
Hogi na Mysiadle ???? Świat oszalał
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
To cały czas jest 4Turbo, ale faktycznie już bez Dżanka.Piter 35 pisze: Aha , rozumiejuznaczy byłe 4T , i bez P.Dżanka
Chciał być "inkognito po cywilu", więc przyjechał smartem. Nie wiem czy zagazowanym.Grzesiek_67 pisze:Hogi na Mysiadle ???? Świat oszalał
czarne jest piękne...
vibowit pisze: Tradycyjne pozdrowienia dla robanio007.![]()
robanio007 pisze: Odpozdrawiam![]()
I ja i ja - tradycyjnie pozdrawiam. Tym razem powożąc Odiego.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur