Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
OTO CO WAM GROZI JAK BEDZIE GRAC
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
wizyta na poczcie (4'ech punktach) i wszędzie kolejki na 2h stania...
, więc będę musiał zaatakować jakoś wieczorkiem (powinno być luźniej), by załatwić to co muszę...

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Barthol pisze: więc będę musiał zaatakować jakoś wieczorkiem (powinno być luźniej)
Wieczorkiem poczta jest zazwyczaj oblegana przez ludzi z awizo, które znaleźli po powrocie z pracy

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

zawsze lepiej 2 takich klientów z awizo, niż człowiek co handluje na allejaja i nadaje jakieś 20 paczekrrosiak pisze:Barthol pisze: więc będę musiał zaatakować jakoś wieczorkiem (powinno być luźniej)
Wieczorkiem poczta jest zazwyczaj oblegana przez ludzi z awizo, które znaleźli po powrocie z pracy

Edit: wystałem się ok 2h

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Cholercia, kandydat na silnika do mojego rydwanu okazał się był lekko nieszczelny na 2 cylindrach...
Szukamy i czekamy dalej....
Pozdrawiam
Grzegorz

Szukamy i czekamy dalej....

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
LouCyphre,
jest piękny. Zdecydowanie. Piękny mówię.
...ale wiesz, jakby jeszcze silniczek przeszedł testy pozytywnie, to byłby w ogóle : miódmałyna
Pozdrawiam
Grzegorz
jest piękny. Zdecydowanie. Piękny mówię.

...ale wiesz, jakby jeszcze silniczek przeszedł testy pozytywnie, to byłby w ogóle : miódmałyna

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Jakie były wartości?Grzesiek_67 pisze:Cholercia, kandydat na silnika do mojego rydwanu okazał się był lekko nieszczelny na 2 cylindrach...![]()
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
jarmaj,
nie wiem dokładnie, otrzymałem tylko od Adama taka wiadomość, a że chłopu ufam to domyślam się, że wartości były dyskwalifikujące.
Nic, trzeba czekać, a to mi akurat wychodzi najgorzej
Pozdrawiam
Grzegorz
nie wiem dokładnie, otrzymałem tylko od Adama taka wiadomość, a że chłopu ufam to domyślam się, że wartości były dyskwalifikujące.
Nic, trzeba czekać, a to mi akurat wychodzi najgorzej

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Ranking kradzionych samochodów zaiste ciekawy...
http://motoryzacja.interia.pl/galerie/g ... ,1231775,1
http://motoryzacja.interia.pl/galerie/g ... ,1231775,1
Dolce far niente 

1. nie dostanę więcej RAMu do kompa, co tam, z 10MB wolnej pamięci też się da żyć
2. kupiłem coś online w niedzielę, do dzisiaj przesyłka nie wysłana... myślałem, że do piątku doślą (i to z palcem w nosie), ale realizacja płatności online chyba przerasta polskie firmy
3. moja dotychczasowa sieć komórkowa próbuje mi wepchnąć iPhone 3g za ciężkie pieniądze - chyba pokażę im ich cennik dla modelu 3gs z UK... ale jest już Milestone na horyzoncie... w innej sieci, ale jak ma się gdzieś klienta z 10-letnim stażem, to co zrobić
4. od k***a 4 miesięcy nikt nie chce (bo nie umieć, to można przez tydzień) dać mi odpowiednich praw dostępu i teraz siedzę i pierdzę w stołek, a gościu który mógł to zrobić jest na 3 tyg. urlopie. Co tam, stać ich.
I mam nerwa strasznego.
2. kupiłem coś online w niedzielę, do dzisiaj przesyłka nie wysłana... myślałem, że do piątku doślą (i to z palcem w nosie), ale realizacja płatności online chyba przerasta polskie firmy
3. moja dotychczasowa sieć komórkowa próbuje mi wepchnąć iPhone 3g za ciężkie pieniądze - chyba pokażę im ich cennik dla modelu 3gs z UK... ale jest już Milestone na horyzoncie... w innej sieci, ale jak ma się gdzieś klienta z 10-letnim stażem, to co zrobić
4. od k***a 4 miesięcy nikt nie chce (bo nie umieć, to można przez tydzień) dać mi odpowiednich praw dostępu i teraz siedzę i pierdzę w stołek, a gościu który mógł to zrobić jest na 3 tyg. urlopie. Co tam, stać ich.
I mam nerwa strasznego.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Miejsce akacji biuro w Warszawie ( Moje biuro w którym pracuje) akcja – W czasie rozmowy pracownik wyszedł ze swojego pokoju nie zamykając drzwi. Poszedł do innego pokoju pogadać . czas akcji 15 minut. W tym czasie przez korytarz firmowy przwineły się 3 osoby… Bilans – 2 nowe telefony blackberry, laptop HP nowy , Nokia N97 prywatny…. Wydarzenia po – Policja i bite 4 godziny do zgłoszenia na komisariacie reszta zapłacisz dniem wolnym od pracy !!
Wniosek: zamykaj pokój na klucz!!
Wniosek: zamykaj pokój na klucz!!
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI, wyrazy gówno się zdarza niestety ,a jak pracownik który zostawił otwarte biuro? mocno po schabach dostał?
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Burat... brak premi uznaniaowej , brak premi wielkanocnej!! Szkoda a tak miło sie zapowiadało
Teraz otrzymał : starą nokie nawet nie wiem jaki to model , komputer przenosny atarii 600 !! Czekam teraz na pismo o wypowiedzeniu umowy
Teraz otrzymał : starą nokie nawet nie wiem jaki to model , komputer przenosny atarii 600 !! Czekam teraz na pismo o wypowiedzeniu umowy

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Dzisiaj od tyłu na 99% foto ze sody felicji z krzaków w szczerym polu poza terenem zabudowanym.
Radio miałem ściszone po wroclawskim bełkocie.
Zapowiada się 400-500; mam nadzieję, że bez punktów...
Radio miałem ściszone po wroclawskim bełkocie.
Zapowiada się 400-500; mam nadzieję, że bez punktów...
Dolce far niente 

To znaczy, że nie widać kierowcy? Auto służbowe?FUX pisze: Dzisiaj od tyłu na 99% foto ze sody felicji z krzaków w szczerym polu poza terenem zabudowanym.
citan, vel dusicielu z Mazur , kiedy wracasz do Polski z wygnania
Mam nadzieję iż będziesz na Chlejados 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Uuuuu, to faktycznie nieteges -FUX pisze: Dzisiaj od tyłu

Było się po to mydło nie schylać

* * * * *
A tak serio - to współczuję.
Mnie w niedzielę ratował przyzwoity hamulunek Yarka - otóż panowie suszarkowcy postanowili zaczaić się na dróżce dojazdowej do mojego instytutu, zapewne w oczekiwaniu na studentów zaocznych. Wredność wyjątkowa z ich strony, tam są takie dziury i taki ruch, że normalnie jedzie się 20 na godzinę. W niedzielne popołudnie - rzadka okazja - faktycznie można nieco depnąć, gdy jest pusto i można dziury omijać, niczym pachołki w slalomie na torze

Ale zdążyłem się odhamować - zawiedziona mina pana sierżanta, odkładającego radar na maskę, bezcenna

Powtórzyłem seans w drodze powrotnej, trzy godziny później

Jeszcze foty nie dostałem, ale chyba przyślą...citan pisze: To znaczy, że nie widać kierowcy? Auto służbowe?
auto nie jest na mnie zarejestrowane.
Kapałem sie przed wyjazdem...WiS pisze: Było się po to mydło nie schylać

Dolce far niente 

FUX, na pocieszenie http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/4 ... andat.html

Wróciłech z końcem lutego, a sprawa Chlejad jest w toku, jak tylko będę wiedział na pewno, to się wpiszemy.Piter 35 pisze: citan, vel dusicielu z Mazur , kiedy wracasz do Polski z wygnania Mam nadzieję iż będziesz na Chlejados

Piter 35 pisze: citan, vel dusicielu z Mazur , kiedy wracasz do Polski z wygnaniaMam nadzieję iż będziesz na Chlejados
![]()
Raczej niedoszły dusicielu z mazur

Jak citan, jedzie na Chlejady to ja nie bo jeszcze okaże się jednak dusicie z Srebrnej Góry

Fux czasem sie przydarzy ...
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Głowa mnie boli, pies mnie ugryzł do kości, wieje halny, i Kruszyn mnie denerwuje

P.S. Acha, i coś mi przednie koło piska, mój Małż mówi, że coś z hamulcem..., że niby łapie koło i nie puszcza, ale ja póki nie zobaczę, to nie uwierzę
.

P.S. Acha, i coś mi przednie koło piska, mój Małż mówi, że coś z hamulcem..., że niby łapie koło i nie puszcza, ale ja póki nie zobaczę, to nie uwierzę

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
O to duży pies musiał byćDoxa pisze: pies mnie ugryzł do kości,

Doxa pisze: Acha, i coś mi przednie koło piska, mój Małż mówi, że coś z hamulcem..., że niby łapie koło i nie puszcza, ale ja póki nie zobaczę, to nie uwierzę
Sprytny ten małżonek....łapie i nie puszcza koła

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Taki sobie... średni skur... elek . Chow chowKruszyn pisze: O to duży pies musiał być

Się kurde wysilę i wyglądnę przez okno jak zajdzie koniecznośćKruszyn pisze: Tylko jak Ty to zobaczysz z za kierownicy![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,