F1 2010
Re: F1 2010
Ale studio polszmaty to powinni wywalić
Nawet całej konferencji nie puścili 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Może to i lepiej, bo jakby Borowczyk tłumaczyć zaczął to ja pierdziu...Kruszyn pisze: Nawet całej konferencji nie puścili![]()
Ja oglądam ale nie wsłuchuję się specjalnie w to ich pitolenie, zwłaszcza że komentują i tak sprzed telewizora
Czy mozna jakoś wyłączyć Borowczyka tak, aby sam dźwięk z toru pozostał?
Już mam dosyć traumatycznych opisow przeżyć Hamiltona po paleniu gumy, kto jest czyją narzeczoną, ojcem, zieciem, itepe...
Już mam dosyć traumatycznych opisow przeżyć Hamiltona po paleniu gumy, kto jest czyją narzeczoną, ojcem, zieciem, itepe...
Dolce far niente 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jejson Button ma poprostu najlepszą pamięć, a Piotrek Kubica wreszcie spamiętał te zakręty i widać efekty.
no dobra dobra, cieszę się
Szkoda, że w rajdach czyli królowej sportów motorowych nie mamy podobnych sukcesów 
no dobra dobra, cieszę się
A kto mialby je odnosić/remek pisze: Szkoda, że w rajdach czyli królowej sportów motorowych nie mamy podobnych sukcesów
LK?
Dolce far niente 
WRC fan pisze:Może to i lepiej, bo jakby Borowczyk tłumaczyć zaczął to ja pierdziu...Kruszyn pisze: Nawet całej konferencji nie puścili![]()
![]()
Ja oglądam ale nie wsłuchuję się specjalnie w to ich pitolenie, zwłaszcza że komentują i tak sprzed telewizoraTeż sobie mogę włączyć live timing i będę wiedział tyle co i oni
http://autokult.pl/2010/03/27/nie-chce- ... formuly-1/ hehehehe
ja widziałem tylko początek wyścigu a potem wtuliłem się w podusię, by odespać koncert
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
No to straciłeś naprawdę wyjątkowy, jak na współczesną F1, wyścig, w którym końcówka składała się między innymi z nerwowego odliczania kółek wraz z licznikiem na górze ekranu. Działo się bardzo dużo, ładny start Kubicy i Pietrowa, było kilka ładnych obron (KUB, ALO), dużo ataków: HAM rozrabiał jak zły i masakrował ogumienie, WEB się miotał, ALO odzyskał 18 pozycji i przywiózł punkty, MSC dzielnie walczył z ALG, BUT mądrze i spokojnie rozegrał wyścig (ryzykowne zmiany się opłacają). HRT na mecie, FI punktuje.
r.
PS. A Borowczyk wciąż przydziela 20 punktów za P2 ;)))
r.
PS. A Borowczyk wciąż przydziela 20 punktów za P2 ;)))
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Gdzieś na którymś forum F1 czytałem o patencie Polszmat bez głosu plus radio BBC5 z neta, aż chyba przetestuję za tydzień. Poziom relacji jest tak irytujący, że i tak co wyścig ściągam relację z neta (wersja BBC)...FUX pisze: Czy mozna jakoś wyłączyć Borowczyka tak, aby sam dźwięk z toru pozostał?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
czy Borowczyk nie prowadził x lat temu relacji na eurosporcie z WRC? Jeżeli tak, to i tak poczynił olbrzymie postępy.WRC fan pisze: Poziom relacji jest tak irytujący,
yyyy...eeeee......aaaaaa.... Colin...yyyyy....Makri....eeeeee....jedzie....yyyyy....dobrze
w Ewrosporcie to chyba Grzegorz Gac komentuje i jego akurat lubię ,ale fakt ,że czasami chłopak ma zacięcia 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Gac jest IMO jeszcze gorszy od Borowczyka...
Akurat Borówa te swoje relacje z WRC na TV4 całkiem nieźle komentuje, no ale to na pewno dlatego, że nie robi tego na żywo, tylko nagrywa na spokojnie.
Akurat Borówa te swoje relacje z WRC na TV4 całkiem nieźle komentuje, no ale to na pewno dlatego, że nie robi tego na żywo, tylko nagrywa na spokojnie.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wyścig był rzeczywiście rewelacyjny! Szkoda tylko, że na ciekawy wyścig można liczyć w zasadzie tylko wtedy, gdy pogoda spłata figla.ky pisze: No to straciłeś naprawdę wyjątkowy, jak na współczesną F1, wyścig, w którym końcówka składała się między innymi z nerwowego odliczania kółek wraz z licznikiem na górze ekranu.
Nie tylko pogoda. Pogoda zdecydowanie zamieszała w pierwszej części, w drugiej przyczyniła się m. in. zgadywanka co do taktyki. Taki HAM przejechał się na dwóch pit-stopach, ludki w McL sądzili że HAM zjedzie po świeże kółka i zacznie kręcić czasy pozwalające mu ,,wyprzedzenie'' Kubicy w boksach. A tu zonk, Kubica pojechał na jeden stop i zamiast wyprzedzania trzeba było gonić. Ale pewnie też i tor miał dużo do ,,powiedzenia''.
r.
r.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
może zamiast 25 (czy ilu) kierowców, powinni podawać nazwiska mechaników
Było by z 10x więcej emocji. Mozna by na przykład robić klasyfikacje narodowe, gumiarze vs paliwowcy ....

A WRC dodatkowy konkurs na najlepszego SuperRally Mietka-spawacza, który z przystanku odbudowywuje rajdówkę przez nockę? ;)
r.
r.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Też nie do końca. Było dość chłodno i nawet miękkie opony zużywały się wolniej niż zwykle. Czołówka przejechała większość dystansu na jednym komplecie miękkich opon (np. Kubica aż 50 z 58 okrążeń). Poza tym "idealna linia" była dość wcześnie sucha. Gorzej było poza nią. Wystarczył minimalny błąd poprzednika i już była okazja do ataku.ky pisze: Nie tylko pogoda. Pogoda zdecydowanie zamieszała w pierwszej części, w drugiej przyczyniła się m. in. zgadywanka co do taktyki. Taki HAM przejechał się na dwóch pit-stopach, ludki w McL sądzili że HAM zjedzie po świeże kółka i zacznie kręcić czasy pozwalające mu ,,wyprzedzenie'' Kubicy w boksach. A tu zonk, Kubica pojechał na jeden stop i zamiast wyprzedzania trzeba było gonić. Ale pewnie też i tor miał dużo do ,,powiedzenia''.
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No jutro zaczyna się łikend,jak myślicie Renault da rade i tym razem,a może Robcio zrobi to co tydzień temu.
Kurczaczki, chłopaki zaczynają ostro wierzyć w bolid na poziomie Ferrari i Maclarena.
Trzymam kciuki,i za powodzenie

Kurczaczki, chłopaki zaczynają ostro wierzyć w bolid na poziomie Ferrari i Maclarena.
Trzymam kciuki,i za powodzenie
...oleewam to,lubie te robote.
- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza WRX MY '06
Ja tam nie wierzę. Było wyraźnie widać po czasach i podczas bezpośredniej walki z HAM, że daleko Ładie do reszty stawki. Na samym szczęściu daleko nie zajadą.robanio007 pisze: bolid na poziomie Ferrari i Maclarena.
Nie ma tego złego co by nam nie wyszło 
-
robanio007
- 2 gwiazdki
Wiem,wiem ale wiara i ciężka praca czyni cuda.
A czy ktoś jeszcze 7 lat nazad pomyślał że będziemy mieli kozaka w F1 na miare wielkich tego sportu?
A czy ktoś jeszcze 7 lat nazad pomyślał że będziemy mieli kozaka w F1 na miare wielkich tego sportu?
Sądzę ,że chłopaki są na poziomie Merca co widać było po tym jak Rosberg jechał za Robertem. Do Maków ,Ferrari i Czerwonych Cieląt maję daleko. Ale jak to mówią pożyjet uwidit ,może znowu coś sie zakotłuje i się coś wydarzy.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
robanio007
- 2 gwiazdki
Mimo wszystko,pokarzą na co możemy liczyć,jest to dopiero(albo)trzeci łikend,no to czekamy na treningi. 
miejmy nadzieję, że jakaś mała ulewka schłodzi okolicę w trakcie wyścigu 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a tak mnie sie znalazło to se wrzuce a co
Link: http://www.youtube.com/watch?v=pN4AWsMn ... re=related
Link: http://www.youtube.com/watch?v=pN4AWsMn ... re=related