Szacun dla Tomka, czołg go nie rozjechał ale było ciężko, że ja cię...
To jest to, co mówi pablito, to jest góra samych mięśni, które trzeba dotlenić.. Dlatego kolesiom o mniejszej ilości masy mięśniowej jest prościej.. Pudzian o tym wie i cały czas chudnie.... Już zrzucił kilkanaście kilo mięśni, a zrzuci jeszcze więcej.. Poza tym wg mnie zmieni taktykę, bo w tej walce postanowił zniszczyć samuraja w pierwszych momentach, na co zużył całą siłę... Silvia jest wolniejszy, więc pod tym kątem wg mnie będzie prościej.. No i chyba będzie unikał zejścia do parteru, bo to go najbardziej wykończało...Kruszyn pisze: nie ma kondycji
Poczekajmy na następną walkę... On ma taką ambicję, że wg mnie nawet, jak dostanie łupnia, to go tylko zmobilizuje do pracy.. Jego celem nie jest nie przegrać żadnej walki, tylko stać się najlepszym..Kruszyn pisze: Nie wróże mu mistrzostwa świata w MM
Bob wyglądał jeszcze gorzejKruszyn pisze: Wczoraj Pudzianowski przypominał mi Boba Sappa
to fakt... Te lale i ich boje... Na parkingu pewnie same beemy i audice z wielkimi felami i czarnymi szybamiKruszyn pisze: Na trybunach lans był pełen ...
A Taniec z gwiazdami już był, bo nie śledzę ?Bilex pisze:Piękny komentarz gdzieś wyczytałem:
"Pudzian, to co teraz? F1?"
FUX pisze: Chyba byl...
Jeszcze Milionerzy zostali, Na wspolnej, M jak Milośc, Dynastia, Niewolnica Isaura, Moda na sukces, eee....
Macie jeszcze jakieś propozycje?![]()