Szacun dla Tomka, czołg go nie rozjechał ale było ciężko, że ja cię...
BOKS
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: BOKS
No i jednak Gump wygrał piweczko
Gratulacje
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Piękny dzień ,piękny boks,piękna przesyłka czego chcieć więcej 
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
no bliski był szczególnie w rundzie gdzie mu się trampek rozkleił
To teraz Haye bo Kliczko to nie i jeszcze długo długo nie. Chyba ,że Heye`a w końcu Kliczko dopadnie to wtedy nie będzie wyboru
To teraz Haye bo Kliczko to nie i jeszcze długo długo nie. Chyba ,że Heye`a w końcu Kliczko dopadnie to wtedy nie będzie wyboru
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
a gadacie tutaj o walkach w innych stylach, czy tylko boks? Bo jak wiecie zbliża się ciekawy ciąg - pudzian x2, może być ciekawie.. I wreszcie się okaże, czy coś chłopak z techniki łyknął... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no zobaczymy.... sporo osób nie dowierza, że może coś zdziałać... Wg mnie on ma takie parcie na zwycięstwa, że będzie walił póki ma czym.. Jak by nie patrzeć, to on jest jak pociąg.... Z Najmanem to była amatorka, ale to dlatego, że był na maksa nabuzowany i nakręcony, żeby mu obić japę... Teraz się dopiero okaże, czy coś w tym sporcie zdziała... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no i cóż..... pudzian teraz chyba żałuje, że ma tylko 2 tygodniową przerwę przed następną walką... Z Silvią może być ciężko, choć może to być dla niego trochę lepszy przeciwnik, bo mimo, że dużo cięższy, to na pewno wolniejszy, więc nie będzie go ta walka kosztowała aż tak dużo energii na samym początku... Ktoś wie, na ile i ile trwających rund jest zakontraktowana walka z Silvią?
eMTi, na pewno wczoraj Pudzian sobie zdał sprawę ,że jest cienki.Chyba tylko doping kibiców utrzymał go na nogach. Z Silvą będzie miał bardzo ciężko, bo po pierwsze pokazał ,że nie ma kondycji a po drugie Pudzian nie został jeszcze silnie trafiony a Silva może go znieczulić . Nie wróże mu mistrzostwa świata w MMA .Fedor Emelianenko załatwił by go w pierwszej rundzie.
Wczoraj Pudzianowski przypominał mi Boba Sappa ...Oby nie skończył jak Sapp z Mirko Filipović ..1:50m
Link: http://www.youtube.com/watch?v=fPrTDsBC ... re=related
Wczoraj Pudzianowski przypominał mi Boba Sappa ...Oby nie skończył jak Sapp z Mirko Filipović ..1:50m
Link: http://www.youtube.com/watch?v=fPrTDsBC ... re=related
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Też nie wróże Pudzianowi zbyt wielkiej kariery. Co będzie z Sylwią
nie wiadomo. Jemu też przydarzyła się szybka walka 
Link: http://www.youtube.com/watch?v=p126wFKm ... re=related
Link: http://www.youtube.com/watch?v=p126wFKm ... re=related
A ja uwazam ze Pudzian sobie poradzil,jest swierzakiem,kupa miesni ktora musi oddychac wiec tlenu mu brakuje jak pocwiczy motoryke bedzie dobrze.Co do nastepnej walki moze sie zdarzyc ze przegra ale tez jakies wnioski z tej walki wyciagnal.Panowie trenerzy czas by Pudziek potrafil walczyc w parterze bo skoro potrafi pociagnac samolot to powinien tez zrywac uchwyty i zakladac dzwignie bo sile ma i niejedna reke lub noge by wyrwal.Dynamika na plus ale musi oddychac.
Wydaje mi sie ze duzo slabiej wypadl Mamed a wrecz punktowal bym na wygrana Japnczyka.Kopy w jajca powinny sie spotkac z zolta kartka i odjeciu punktu ale jak wiadomo sciany pomagaja swoim.2 nieskonczone walki Mameda pokazuja ze Nasze mma jest silne ale jeszcze troszke by moc walic wszystko i wszystkich.To tyle chlopaki i dziewczyny,medialnie impreza wypalila a ilosci alko wypite w klubach domach itp mowia ze jest ciag na widowisko.Oby trwalo jak najdluzej,bo mma elektryzuje i chcialbym zobaczyc najlepszych u Nas na galach.
Wydaje mi sie ze duzo slabiej wypadl Mamed a wrecz punktowal bym na wygrana Japnczyka.Kopy w jajca powinny sie spotkac z zolta kartka i odjeciu punktu ale jak wiadomo sciany pomagaja swoim.2 nieskonczone walki Mameda pokazuja ze Nasze mma jest silne ale jeszcze troszke by moc walic wszystko i wszystkich.To tyle chlopaki i dziewczyny,medialnie impreza wypalila a ilosci alko wypite w klubach domach itp mowia ze jest ciag na widowisko.Oby trwalo jak najdluzej,bo mma elektryzuje i chcialbym zobaczyc najlepszych u Nas na galach.
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
pablito, moim zdaniem Mamed przegrał tylko "ściany" pomogły ....Trochę szkoda Japończyka kawał drogi leciał , klejnoty mu skopali i werdykt wypaczyli
Jedyne co może go pocieszyć to to że połamał żebra Mamedowi
Na trybunach lans był pełen ...
Na trybunach lans był pełen ...
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Moim zdaniem też Mamed przegrał choć nie tak strasznie ,co do akcji na klejnoty to w MMA to żadna nowość i zdarza się.
Co do Pudziana to chłopaczyna zobaczył wreszcie z czym to się je, a jeszcze niedawno słyszałem ,że w przyszłym roku będzie gotowy na Wiktora
chyba po walce z Silvą po cichaczu się z ringu wycofa , koleś nie ma kondycji na długi czas i też wymyślili sobie jakąś "ciekawą" taktykę i tym czym załatwił Najmana , czyli nogi, teraz wogóle ich nie używał 
Co do Pudziana to chłopaczyna zobaczył wreszcie z czym to się je, a jeszcze niedawno słyszałem ,że w przyszłym roku będzie gotowy na Wiktora
chyba po walce z Silvą po cichaczu się z ringu wycofa , koleś nie ma kondycji na długi czas i też wymyślili sobie jakąś "ciekawą" taktykę i tym czym załatwił Najmana , czyli nogi, teraz wogóle ich nie używał Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Fedor to maszyna do zabijania... To fakt, rozniósłby Pudziana.. Dlatego do walk z takimi to mu jeszcze bardzo daleko..
wyglądał, jakby chciał ciągle łapać kolesia za głowę, zamiast uderzać
Z Silvią Pudzian chyba znowu użyje nóg... Kurde, japoniec był ok, a Silvia wygląda (i zapewne nim jest) jak chłopek roztropek, stąd chęć, żeby dostał łupnia, jest większa... No ciekawe, jak to będzie wyglądało....
To jest to, co mówi pablito, to jest góra samych mięśni, które trzeba dotlenić.. Dlatego kolesiom o mniejszej ilości masy mięśniowej jest prościej.. Pudzian o tym wie i cały czas chudnie.... Już zrzucił kilkanaście kilo mięśni, a zrzuci jeszcze więcej.. Poza tym wg mnie zmieni taktykę, bo w tej walce postanowił zniszczyć samuraja w pierwszych momentach, na co zużył całą siłę... Silvia jest wolniejszy, więc pod tym kątem wg mnie będzie prościej.. No i chyba będzie unikał zejścia do parteru, bo to go najbardziej wykończało...Kruszyn pisze: nie ma kondycji
Poczekajmy na następną walkę... On ma taką ambicję, że wg mnie nawet, jak dostanie łupnia, to go tylko zmobilizuje do pracy.. Jego celem nie jest nie przegrać żadnej walki, tylko stać się najlepszym..Kruszyn pisze: Nie wróże mu mistrzostwa świata w MM
Bob wyglądał jeszcze gorzejKruszyn pisze: Wczoraj Pudzianowski przypominał mi Boba Sappa
Z Silvią Pudzian chyba znowu użyje nóg... Kurde, japoniec był ok, a Silvia wygląda (i zapewne nim jest) jak chłopek roztropek, stąd chęć, żeby dostał łupnia, jest większa... No ciekawe, jak to będzie wyglądało....
to fakt... Te lale i ich boje... Na parkingu pewnie same beemy i audice z wielkimi felami i czarnymi szybamiKruszyn pisze: Na trybunach lans był pełen ...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A Taniec z gwiazdami już był, bo nie śledzę ?Bilex pisze:Piękny komentarz gdzieś wyczytałem:
"Pudzian, to co teraz? F1?"
Brak podpisu.
Wy to jesteście marudy , Chłop korzysta garściami z życie i zarabia dutki
.
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/zla ... omosc.html
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/zla ... omosc.html
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Pi wstępie Pudziana z Panną " Kto dba? Ja nie dbam" u Szymka muszę powiedzięć, że ob Pudzianu na mózg padło.
Ale jak któs napisał zarabia dutki. A jak się zarabia taką metodą, to wszystko jest grane. I dpuszczalne. W końcu celebryta. I w ryj dać może
Ja bym go obsadził we wszystkich rolach w Odlocie, ale się nie zgodzili.
Ale jak któs napisał zarabia dutki. A jak się zarabia taką metodą, to wszystko jest grane. I dpuszczalne. W końcu celebryta. I w ryj dać może
Ja bym go obsadził we wszystkich rolach w Odlocie, ale się nie zgodzili.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
FUX pisze: Chyba byl...
Jeszcze Milionerzy zostali, Na wspolnej, M jak Milośc, Dynastia, Niewolnica Isaura, Moda na sukces, eee....
Macie jeszcze jakieś propozycje?![]()
Turniej Czterech Skoczni?
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl