Co ty oni się na audi przesiadająEterycznyŻołądź pisze: A co, zaczynasz ściągać bmw i inne ulubione samochody przestępczości zorganizowanej?

Co ty oni się na audi przesiadająEterycznyŻołądź pisze: A co, zaczynasz ściągać bmw i inne ulubione samochody przestępczości zorganizowanej?
Mama się pisze z wielkiej litery...EterycznyŻołądź pisze: bo mi mama nie pozwoli z Tobą rozmawiać
Barbie sie tam dziarała, jeśli to ta sama Yakuza.Bilex pisze: ktoś polecał Yakuzę na Chmielnej
Bilex pisze:No dobra, żarty na bok...
Kto ma i może mi opowiedzieć jak to się robi...?![]()
Jak wygląda życie "po", co trzeba robić przez pierwsze dni, czy boli, swędzi itp...
ktoś polecał Yakuzę na Chmielnej, czy sa jeszcze jakieś dobre miejsca bo słyszałem, że legendarna Dereniowa to już nie to...
Po prostu z Dereniowej odszedł mistrz czyli Junior.Bilex pisze:No dobra, żarty na bok...
Jak wygląda życie "po", co trzeba robić przez pierwsze dni, czy boli, swędzi itp...
ktoś polecał Yakuzę na Chmielnej, czy sa jeszcze jakieś dobre miejsca bo słyszałem, że legendarna Dereniowa to już nie to...
Wiagra to jest po to na starosc, ze sie berze pol pastylki i sie wysikac mozna.WiS pisze:Na starość - to se kup balkonik do chodzenia, zapas sztucznych szczęk (bo się łatwo gubią) i parę opakowań viagry. Nie, żeby zaraz brać (serce już nie to!), ale żeby imponować kumplom z partyzantki, że niby wciąż potrzebujesz![]()
Tylko trzeba położyć na półce na widocznym miejscu, najlepiej obok Radyja
danikl pisze: Jeśli chodzi o miejsce to mogę polecić ale w Łodzi
Boli w sposób umiarkowany. Tak jak byś wziął szpilkę i się nią mocno drapał. Do przeżycia.Bilex pisze:No dobra, żarty na bok...
Okolicznościowo.danikl pisze: Jeśli chodzi o samo tatuowanie to ból zależy od miejsca w którym się to robi ,
no ładnie wszystkich pochwaliła, a mnie nie.barbie pisze: Ja robiłam tatuaże na Dereniowej, ale to w czasach jej świetności (ponad 10 lat temu), a 2 lata temu robiłam jeden na Chmielnej w Yakuzie. Tatuaż robił Robert (http://yakuza.pl/kontakt.html po prawej) i złego słowa powiedzieć nie mogę. Szybko, dość bezboleśnie, bardzo ładnie, nie wymagało poprawek - a wszystkie wcześniejsze zawsze miałam poprawiane bo mojej skórze się tatuaże nie podobają.
Ach przepraszamremek pisze:no ładnie wszystkich pochwaliła, a mnie nie.barbie pisze: Ja robiłam tatuaże na Dereniowej, ale to w czasach jej świetności (ponad 10 lat temu), a 2 lata temu robiłam jeden na Chmielnej w Yakuzie. Tatuaż robił Robert (http://yakuza.pl/kontakt.html po prawej) i złego słowa powiedzieć nie mogę. Szybko, dość bezboleśnie, bardzo ładnie, nie wymagało poprawek - a wszystkie wcześniejsze zawsze miałam poprawiane bo mojej skórze się tatuaże nie podobają.
BILEX OFIARO SPORTOWA - to jest ahigieniczne. można się zakazić wszystkim.Bilex pisze:No dobra, żarty na bok...
http://www.sigil.art.pl/hoodymoryc pisze:danikl pisze: Jeśli chodzi o miejsce to mogę polecić ale w Łodzi
To ja poproszę, muszę sobie coś dorysować
A co za różnica, czy będziesz miała tatuaż, czy nie, jak w tym wieku będziesz się obnażać???Doxa pisze: Też bym se zrobiła, ale obawiam się TEGO![]()