rrosiak pisze: leczeniu przeziebienia
spokojna twoja rozczochrana

rrosiak pisze: leczeniu przeziebienia
Dzień dobryesilon pisze: z gorsza zakałą jeździłem Foresterem
Spoko, to są nasze bezpilotowcerrosiak pisze: Siedzę sam, dokoła tylko komary
wyjazd z bazy między 10 a 11WiS pisze:O której rano zbiórka, żebyśmy mogli Wam rozbić szampana o burtę?
kawaleria w postaci devliństwa już pędzi na odsiecz.rrosiak pisze:No i gdzie wszyscy sąSiedzę sam, dokoła tylko komary
rrosiak pisze: picie za moje zdrowie nie przyniosło póki co oczekiwanych rezultatów
yyyy... to damaziowi się należy w całości, ja palcem nie kiwnęłam.... no może z wyjątkiem zamówienia pogody!j33mbo pisze: Damaziom szacunek za organizację
Dokumentacją zajmował się "Paparazzi Team" z ubiegłorocznych Chlejad. Trzeba cierpliwie czekaćinquiz pisze:ci co przybyć nie mogli aczkolwiek chcieli obejrzeliby jakieś fotki
Oops, naprawdę nie kichałem na Waszą kartęj33mbo pisze:my walczymy z odzyskaniem zdjęć ze skasowanej przez wirusa karty
jak tylko dojdzie ten obiecany czek, to odrazu publikujemy co mamyrrosiak pisze: Dokumentacją zajmował się "Paparazzi Team" z ubiegłorocznych Chlejad. Trzeba cierpliwie czekać
nuuuuuda byłainquiz pisze:ci co przybyć nie mogli aczkolwiek chcieli obejrzeliby jakieś fotki
Też wszystkim bardzo dziękuje i czekam na następny raz jak poziom wody (wszędzie) trochę opadnie.maka pisze:Dziękuję za miłe towarzystwo i fajnie spędzony czas