WiS nie miał nawigacji to sie pogubiłrrosiak pisze: A ja myślałem, że w Radlinie byłem

WiS nie miał nawigacji to sie pogubiłrrosiak pisze: A ja myślałem, że w Radlinie byłem
ta bidula zapewne płynnie przeszła z przestrzeni euklidesowej na coś odpowiednio wielowymiarowego, dzięki czemu starannie zakrzywiła sobie wektor postrzegania, coby utrzymać odpowiedni współczynnik integracji. o ile pamiętam, utrzymała nawet zależność proporcjonalną pomiędzy gradientem zakrzywiania i przyrostem zachlania (inaczej byście tego grilla co najmniej przewrócili po ciemku).j33mbo pisze:bidula musiała na trzeźwo patrzeć na nasze zachlane ryła
Przez skromność, nie zaprzeczędamaz pisze: płynnie przeszła z przestrzeni euklidesowej na coś odpowiednio wielowymiarowego
cholera wiedziałem, że się wydahogi pisze: Pozdro dla subarbie samotnie zaparkowane na Puławskiej przed Madalińskiego dziś przed 21.00
Cała przyjemnośc po mojej stronie - a zapach tej nalewki z małej buteleczkij33mbo pisze: pozdrowienia dla współoperatorki grilla
Po prostu uznałam, że jesteście w sensie klasycznym rozwiązaniem odpowiednim zagadnienia granicznego. Wystarczyło stwierdzić zbieżność szeregu, po parokrotnym zróżniczkowaniu jego składników. Owszem, w pewnych przypadkach szczególnychdamaz pisze: ta bidula zapewne płynnie przeszła z przestrzeni euklidesowej na coś odpowiednio wielowymiarowego, dzięki czemu starannie zakrzywiła sobie wektor postrzegania, coby utrzymać odpowiedni współczynnik integracji. o ile pamiętam, utrzymała nawet zależność proporcjonalną pomiędzy gradientem zakrzywiania i przyrostem zachlania (inaczej byście tego grilla co najmniej przewrócili po ciemku).
Masz ładne różowe świnki, misiu...remek pisze: hogi napisał(a):Pozdro dla subarbie samotnie zaparkowane na Puławskiej przed Madalińskiego dziś przed 21.00
cholera wiedziałem, że się wyda
odpozdrawiam![]()
hmm...minimus pisze:Pozdrawiam damazia. Wreszcie wyczyszczony i wysuszony
No ładnie...Przemeq pisze:A ja nie wiem, czy pozdrawiam panią w srebrnym GT z kreskową świnią na klapie, spotkaną dziś w Al. Ujazdowskich - mrugam światłami, macham, wyprzedzam licząc na reakcję, a reakcji zero.
Komu dziś dają te oświnione imprezy?
Niech będzie moja strata - będę...Godlik pisze:No ładnie...
Legasiowi malują zderzak, więc moja żona jeździ GTkiem (tak, mam traumę). Właśnie mi opowiada, że "ktoś mi dzisiaj mrygał"
- odmachałaś?
- nie, no przecież nie znam...
Wchodzę na forum sprawdzić kto zacz, a tu takie kwiatki![]()
PS. Pyta, czy jutro też tam będziesz, to Ci odmacha
Przemeq pisze: Niech będzie moja strata - będę...
![]()
LOL, wil3ca sama jechała, a potem mi mówiła, że ktoś jej świecił długimi po oczach, ale nie odmrygała bo się bała, że to moi znajomi (to dokładny cytat)WiS pisze:wil3ych pozdrawiam, zapewne zdziwonych, że w sobotnie popołudnie jakaś Octavia do nich migała światłami na Żeromskiego![]()
Esi, to zjazd fanów Lanosówesilon pisze: ale najazd subaraków na kelce, plejady normalnie