WiS nie miał nawigacji to sie pogubiłrrosiak pisze: A ja myślałem, że w Radlinie byłem
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
pozdrowienia dla błotniaków
szczególne pozdrowienia dla współoperatorki grilla :) bidula musiała na trzeźwo patrzeć na nasze zachlane ryła
szczególne pozdrowienia dla współoperatorki grilla :) bidula musiała na trzeźwo patrzeć na nasze zachlane ryła
ta bidula zapewne płynnie przeszła z przestrzeni euklidesowej na coś odpowiednio wielowymiarowego, dzięki czemu starannie zakrzywiła sobie wektor postrzegania, coby utrzymać odpowiedni współczynnik integracji. o ile pamiętam, utrzymała nawet zależność proporcjonalną pomiędzy gradientem zakrzywiania i przyrostem zachlania (inaczej byście tego grilla co najmniej przewrócili po ciemku).j33mbo pisze:bidula musiała na trzeźwo patrzeć na nasze zachlane ryła
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Przez skromność, nie zaprzeczędamaz pisze: płynnie przeszła z przestrzeni euklidesowej na coś odpowiednio wielowymiarowego
Pozdro dla subarbie samotnie zaparkowane na Puławskiej przed Madalińskiego dziś przed 21.00

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
cholera wiedziałem, że się wydahogi pisze: Pozdro dla subarbie samotnie zaparkowane na Puławskiej przed Madalińskiego dziś przed 21.00
odpozdrawiam
pozdro dla Witka i jego mamy, spotkanych wczoraj w Magnolii.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Cała przyjemnośc po mojej stronie - a zapach tej nalewki z małej buteleczkij33mbo pisze: pozdrowienia dla współoperatorki grilla
Po prostu uznałam, że jesteście w sensie klasycznym rozwiązaniem odpowiednim zagadnienia granicznego. Wystarczyło stwierdzić zbieżność szeregu, po parokrotnym zróżniczkowaniu jego składników. Owszem, w pewnych przypadkach szczególnychdamaz pisze: ta bidula zapewne płynnie przeszła z przestrzeni euklidesowej na coś odpowiednio wielowymiarowego, dzięki czemu starannie zakrzywiła sobie wektor postrzegania, coby utrzymać odpowiedni współczynnik integracji. o ile pamiętam, utrzymała nawet zależność proporcjonalną pomiędzy gradientem zakrzywiania i przyrostem zachlania (inaczej byście tego grilla co najmniej przewrócili po ciemku).
PS. Było naprawdę super. Dziękuję za miłe dyskusje i towarzystwo.
A ja pozdrawiam chyba BARBIE, ale nie jestem pewien. Czarne było na wjezdzie do Konstancina. WYczaila świnie na lusterku i machnela osoba płci.
Pozdrawiam. Pamietajta, ze na szybie z tyłu Biała Żmija.
Pozdrawiam. Pamietajta, ze na szybie z tyłu Biała Żmija.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Masz ładne różowe świnki, misiu...remek pisze: hogi napisał(a):Pozdro dla subarbie samotnie zaparkowane na Puławskiej przed Madalińskiego dziś przed 21.00
cholera wiedziałem, że się wyda
odpozdrawiam![]()
Doradca Finansowy
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
...ale urwał, że zacytuję Mistrza
Grzegorz
EDIT : po kilku dniach dopiero namierzyłem ten tragikomiczny wpis. Sorry - się rzekło
Grzegorz
EDIT : po kilku dniach dopiero namierzyłem ten tragikomiczny wpis. Sorry - się rzekło
Ostatnio zmieniony 7 cze 2010, o 14:25 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak podpisu.
Pozdrawiam damazia. Wreszcie wyczyszczony i wysuszony. A już myślałem że tego uczucia nigdy nie zaznam
Beata, co złego to nie ja. No może troszeczkę
Beata, co złego to nie ja. No może troszeczkę
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
A ja nie wiem, czy pozdrawiam panią w srebrnym GT z kreskową świnią na klapie, spotkaną dziś w Al. Ujazdowskich - mrugam światłami, macham, wyprzedzam licząc na reakcję, a reakcji zero.
Komu dziś dają te oświnione imprezy?
hmm...minimus pisze:Pozdrawiam damazia. Wreszcie wyczyszczony i wysuszony
no i co mam, niby, napisać?
odpozdrawiam.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No ładnie...Przemeq pisze:A ja nie wiem, czy pozdrawiam panią w srebrnym GT z kreskową świnią na klapie, spotkaną dziś w Al. Ujazdowskich - mrugam światłami, macham, wyprzedzam licząc na reakcję, a reakcji zero.
Legasiowi malują zderzak, więc moja żona jeździ GTkiem (tak, mam traumę
- odmachałaś?
- nie, no przecież nie znam...
Wchodzę na forum sprawdzić kto zacz, a tu takie kwiatki
PS. Pyta, czy jutro też tam będziesz, to Ci odmacha
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Niech będzie moja strata - będę...Godlik pisze:No ładnie...
Legasiowi malują zderzak, więc moja żona jeździ GTkiem (tak, mam traumę). Właśnie mi opowiada, że "ktoś mi dzisiaj mrygał"
- odmachałaś?
- nie, no przecież nie znam...
Wchodzę na forum sprawdzić kto zacz, a tu takie kwiatki![]()
PS. Pyta, czy jutro też tam będziesz, to Ci odmacha
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
Przemeq pisze: Niech będzie moja strata - będę...
![]()
Ale pewnie się schowa
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
LOL, wil3ca sama jechała, a potem mi mówiła, że ktoś jej świecił długimi po oczach, ale nie odmrygała bo się bała, że to moi znajomi (to dokładny cytat)WiS pisze:wil3ych pozdrawiam, zapewne zdziwonych, że w sobotnie popołudnie jakaś Octavia do nich migała światłami na Żeromskiego![]()
A swoją drogą jak ktoś mi długimi świeci z nieznajomych samochodów, to od razu myślę, że mam za mocne te xenony co Alex zamontował i się czerwienię
ale najazd subaraków na kelce, plejady normalnie
a ja nie dostałem "zaproszenia", legasie nie podlegaja ?
musze uwazniej i czesciej czytać kropkę
a ja nie dostałem "zaproszenia", legasie nie podlegaja ?
musze uwazniej i czesciej czytać kropkę
Esi, to zjazd fanów Lanosówesilon pisze: ale najazd subaraków na kelce, plejady normalnie
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa