ok, na razie fotki... Trochę się rozmazały przy kompresji, ale tragedii nie ma.. Sporo on-boardowych jest poruszonych, ale tak to jest, jak się jedną ręką jedzie, a drugą robi zdjęcia...
Bylo spoko. Panu mlodemu faktycznie szczęka mocno opadla albo dobrze udawal zaskoczenie. Dzięki za fotki, ladne są. Pozdrawiam wszystkich obecnych. Czekamy na relacje Pani Mlodej.
Piter 35 pisze:
Piękna impreza , szkoda iż się nie zjawiliśmy
a ja proponuję takie spotkanka wzorem Wasiawiaków urządzać częściej , tylko ,że oni nie mają bidoki gdzie jeździć to we Czwartki muszą się opychać , my możemy do tego pojeździć po jakichś pięknych miejscach których w okolicy jest wiele
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
a ja proponuję takie spotkanka wzorem Wasiawiaków urządzać częściej , tylko ,że oni nie mają bidoki gdzie jeździć to we Czwartki muszą się opychać , my możemy do tego pojeździć po jakichś pięknych miejscach których w okolicy jest wiele
...w pełni popieram pomysł Burat-a,mamy świetne tereny , nie tylko na zimowe warunki, a pochasać po asfalcie też miło.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2010, o 20:36 przez pas_ti, łącznie zmieniany 1 raz.
burat pisze:
pas_ti pisze:
...w pełni popieram pomysł Burat-a,mamy świetne tereny , nie tylko na zimowe warunki, a pochasać po asfalcie też miło.
Arti pisze:
burat, no zdecydowanie. Przy ładnej pogodzie, najpierw polatać, potem grill, ewentualnie ognisko i jest czad. Tereny mamy wymarzone :) Ja chętnie.
widzę po fotkach, że było pięknie niestety nie dałem rady przyjechać bardzo ubolewam z tego powodu. " Wszystkiego Najlepszego Dla Pary Młodej " piękna oprawa
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
cyqan, no powiem Ci, że ten wydech na zdjęciu wypolerowany zajeboza, ja się chowam
Chłopaki - orszak z subaraków pierwsza klasa Trochę ryzykowaliście, bo młody tak zszokowany mógł popuścić z emocji. Mam nadzieję, że był zadowolony
był i to jak... niedługo zobaczysz, muszę tylko video przekompresować...
Arti pisze:
burat, no zdecydowanie. Przy ładnej pogodzie, najpierw polatać, potem grill, ewentualnie ognisko i jest czad. Tereny mamy wymarzone :) Ja chętnie.
ja też, tylko z krzyśkiem się chyba na jakąś lawetę zrzucimy
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, po prostu wyjeżdżajcie godzinkę wcześniej to nie będziecie musieli tak deptać i zużycie spada ewentualnie musisz zastosować mój sposób zasilania pojazdu
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
burat pisze:
nie będziecie musieli tak deptać i zużycie spada
ja nawet jak nie deptam, to ciężko mi zejść poniżej 14l Pb98 w trasie... Ale z drugiej strony nigdy nie jechałem całej trasy zgodnie z ograniczeniami Ponoć da się zejśc poniżej 10l... Tylko, że pewnie to, co zaoszczędzę na paliwie, wydam na psychologa
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
powitanie Pana Młodego... Nie wiem tylko, czy zespół, który grał przy wyjściu na akordeonie, tamburynie itp był zadowolony, że momentami ich słychać nie było Mina i reakcja młodego bezcenna