moje fotki
obstawa "młodych" :)
Re: obstawa "młodych" :)
ok, na razie fotki... Trochę się rozmazały przy kompresji, ale tragedii nie ma.. Sporo on-boardowych jest poruszonych, ale tak to jest, jak się jedną ręką jedzie, a drugą robi zdjęcia...
moje fotki
moje fotki
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Bylo spoko.
Panu mlodemu faktycznie szczęka mocno opadla albo dobrze udawal zaskoczenie.
Dzięki za fotki, ladne są. Pozdrawiam wszystkich obecnych. Czekamy na relacje Pani Mlodej. 

Miskaad piękna niespodzianka, piękny widok i prześliczna Pana Młoda. Gratulacje! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Tak trzeba nas zgłosić do konkursu "Vivat nieNajpiękniejsi"Arti pisze: no i my piękni raczej
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Piękna impreza
, szkoda iż się nie zjawiliśmy
, bardzo chcieliśmy ale niestety siły wyższe 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ale za to najgłośniejsi!!burat pisze: Tak trzeba nas zgłosić do konkursu "Vivat nieNajpiękniejsi"
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: Pięknie było, oj pięknie..
pas_ti pisze: Było extra...
Arti pisze: Bylo spoko.![]()
a ja proponuję takie spotkanka wzorem Wasiawiaków urządzać częściej , tylko ,że oni nie mają bidoki gdzie jeździć to we Czwartki muszą się opychać , my możemy do tego pojeździć po jakichś pięknych miejscach których w okolicy jest wielePiter 35 pisze: Piękna impreza, szkoda iż się nie zjawiliśmy
![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
...w pełni popieram pomysł Burat-a,mamy świetne tereny , nie tylko na zimowe warunki, a pochasać po asfalcie też miło.a ja proponuję takie spotkanka wzorem Wasiawiaków urządzać częściej , tylko ,że oni nie mają bidoki gdzie jeździć to we Czwartki muszą się opychać , my możemy do tego pojeździć po jakichś pięknych miejscach których w okolicy jest wiele
Ostatnio zmieniony 13 cze 2010, o 20:36 przez pas_ti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
burat, no zdecydowanie. Przy ładnej pogodzie, najpierw polatać, potem grill, ewentualnie ognisko i jest czad. Tereny mamy wymarzone :) Ja chętnie.
PS. Tylko kierowców trzeba nabrać na zapas :)
PS. Tylko kierowców trzeba nabrać na zapas :)

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
burat pisze: a ja proponuję takie spotkanka wzorem Wasiawiaków urządzać częściej , tylko ,że oni nie mają bidoki gdzie jeździć to we Czwartki muszą się opychać , my możemy do tego pojeździć po jakichś pięknych miejscach których w okolicy jest wiele
pas_ti pisze: ...w pełni popieram pomysł Burat-a,mamy świetne tereny , nie tylko na zimowe warunki, a pochasać po asfalcie też miło.
nie wk...urzajcie mnieArti pisze: burat, no zdecydowanie. Przy ładnej pogodzie, najpierw polatać, potem grill, ewentualnie ognisko i jest czad. Tereny mamy wymarzone :) Ja chętnie.
remek, cza było szczęścia szukać w krainie ścigantów na ćwiare
ale teraz za to nabijesz masy w Wawie

ale teraz za to nabijesz masy w Wawie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jeszcze tu znajdę jakie dwa winkle :p a ćwiara piękna rzecz.burat pisze: remek, cza było szczęścia szukać w krainie ścigantów na ćwiare![]()
![]()
ale połówka lepsza
Arti pisze:liwit, no i my piękni raczej, nie?
Nie no, jasne, najpiękniejsi.Zwłaszcza w trakcie opalania
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Bo to były zawody "Kto najbardziej wypnie samar"...liwit pisze:Arti pisze:liwit, no i my piękni raczej, nie?
Nie no, jasne, najpiękniejsi.Zwłaszcza w trakcie opalania![]()
DOBROBYT KURNAAA!
widzę po fotkach, że było pięknie niestety nie dałem rady przyjechać bardzo ubolewam z tego powodu.
" Wszystkiego Najlepszego Dla Pary Młodej " piękna oprawa
" Wszystkiego Najlepszego Dla Pary Młodej " piękna oprawa
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
cyqan, no powiem Ci, że ten wydech na zdjęciu wypolerowany zajeboza, ja się chowam 
Chłopaki - orszak z subaraków pierwsza klasa
Trochę ryzykowaliście, bo młody tak zszokowany mógł popuścić z emocji. Mam nadzieję, że był zadowolony 
Chłopaki - orszak z subaraków pierwsza klasa
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
cyqan, w tym jestem bez konkurencyjny 
był i to jak... niedługo zobaczysz, muszę tylko video przekompresować...mały 5150 pisze: Mam nadzieję, że był zadowolony
ja też, tylko z krzyśkiem się chyba na jakąś lawetę zrzucimyArti pisze: burat, no zdecydowanie. Przy ładnej pogodzie, najpierw polatać, potem grill, ewentualnie ognisko i jest czad. Tereny mamy wymarzone :) Ja chętnie.
eMTi, po prostu wyjeżdżajcie godzinkę wcześniej to nie będziecie musieli tak deptać i zużycie spada ewentualnie musisz zastosować mój sposób zasilania pojazdu 
ja nawet jak nie deptam, to ciężko mi zejść poniżej 14l Pb98 w trasie...burat pisze: nie będziecie musieli tak deptać i zużycie spada
eMTi pisze: ja też, tylko z krzyśkiem się chyba na jakąś lawetę zrzucimy
e tam, wystarczy się przeprowadzić bliżej
powitanie Pana Młodego... Nie wiem tylko, czy zespół, który grał przy wyjściu na akordeonie, tamburynie itp był zadowolony, że momentami ich słychać nie było
Mina i reakcja młodego bezcenna
Link: http://www.youtube.com/watch?v=9hOOzJIRAjA
Link: http://www.youtube.com/watch?v=9hOOzJIRAjA