A czym Ty się dziewczynko stresujesz? Życie jest po to by żyć, a nie przejmować się.barbie pisze:Jakoś nie wierzę za bardzo. Poza tym biorąc pod uwagę okoliczności ostatnich nawrotów Obcego, wygląda na to, że jego drugie imię to Stres

A czym Ty się dziewczynko stresujesz? Życie jest po to by żyć, a nie przejmować się.barbie pisze:Jakoś nie wierzę za bardzo. Poza tym biorąc pod uwagę okoliczności ostatnich nawrotów Obcego, wygląda na to, że jego drugie imię to Stres
Całkowicie się zgadzam. Acz i tak dałam się wczoraj kilka razy doprowadzić do furii, po czym dzisiaj nie byłam w stanie podnieść się z łóżkavibowit pisze:A czym Ty się dziewczynko stresujesz? Życie jest po to by żyć, a nie przejmować się.
A to skurczybyk, atakuje z zaskoczenia. No cóż..., na to nie znam radybarbie pisze: biorąc pod uwagę okoliczności ostatnich nawrotów Obcego, wygląda na to, że jego drugie imię to Stres
Mnie taki jeden wyleczył z alergii, więc może jednak coś to daje i warto spróbowaćDoxa pisze: rafiłam do lekarza, który był fanem homeopatii i nie wiem, czy to jego zasługa, czy nie, ale młoda doszła do siebie. 3-miesięczna kuracja i nie było więcej nawrotów.
Zrob to samo z wodka i sprawdz, czy da sie upic ;)Doxa pisze:A tak poważniej, to jak się zapatrujesz na homeopatię?
Dziecko z Dworca ZOO ?barbie pisze: ja chyba po prostu powinnam (wreszcie) zmienić pracę, a nie szukać zbawienia w prochach, bo to oszukiwanie siebie![]()
Też nie wierzyłem, aż sam spróbowałem i bardzo pomogło, a wcześniej przez prawie rok szpikowano mnie antybiotykami bez efektuvibowit pisze: Moje sceptyczne nastawienie do homeopatii, po części pewnie bierze się z tego, że mam w rodzinie gorących i walczących zwolenników tej metody, a moja natura jakaś taka przekorna.
radek po cholere korzystrasz z serwisu? Przeciez jest wiele innych miejsc gdzie zaplacisz duzo mniej ... Serwisy to zdziercy ...radekk pisze:Weźcie denerwujcie mnie jeszcze bardziej. Dodam że w poniedziałek zostawiłem tam jakieś 1800złdamaz pisze: eeee, jak takie ceny, to nie parking strzeżony, tylko myjnia.
Bo mam samochód na gwarancji?Interceptor pisze: radek po cholere korzystrasz z serwisu? Przeciez jest wiele innych miejsc gdzie zaplacisz duzo mniej ... Serwisy to zdziercy ...
Zaraz zaraz czegos nie rozumiem, jak samochod jest na gwarancji to dlaczego placisz za naprawy, czesci itp?radekk pisze:Bo mam samochód na gwarancji?Interceptor pisze: radek po cholere korzystrasz z serwisu? Przeciez jest wiele innych miejsc gdzie zaplacisz duzo mniej ... Serwisy to zdziercy ...
ROTFL, a ja już myślałem, że tylko w Fordzie jest tak fajniehogi pisze: to są "dodatkowe" koszty
a co testowana jest jazda przy niskim poziomie oleju?gimof pisze: Radekk zmienia silnik w ASO co 25kkm to chociaż za takie naprawy płaci![]()
To w STIRzeznik pisze:a co testowana jest jazda przy niskim poziomie oleju?gimof pisze: Radekk zmienia silnik w ASO co 25kkm to chociaż za takie naprawy płaci![]()
Piękna historiaPiter 35 pisze:W połowie lutego odebrałem do domu 3 kanapy,
następnego dnia okazało się ,że farbują.
Reklamację uznano bez problemów, dziś przyjechały nowetylko qrwa tez farbują i nawet ich nie wypakowywali .
Ale chyba jak urwiesz coś to Ci tego nie wymienią na gwarancji, bo tak to mógłbym walnąć w drzewo i domagać się naprawy samochodu na gwarancjiInterceptor pisze: jak samochod jest na gwarancji to dlaczego placisz za naprawy, czesci itp?
NieRzeznik pisze:a co testowana jest jazda przy niskim poziomie oleju?gimof pisze: Radekk zmienia silnik w ASO co 25kkm to chociaż za takie naprawy płaci![]()
Dupa to może pofarbować na czerwono, jak usiądziesz na kanapiePiter 35 pisze: dupa .
Ja też, choć wiem że pewnie Tobie Piter nie jest tak do śmiechuGrzesiek_67 pisze: Wybacz, wiem, że dla Ciebie to frustrujące ale nie mogłem się powstrzymać...![]()
A to taki z Ciebie psujradekk pisze:Ale chyba jak urwiesz coś to Ci tego nie wymienią na gwarancji, bo tak to mógłbym walnąć w drzewo i domagać się naprawy samochodu na gwarancjiInterceptor pisze: jak samochod jest na gwarancji to dlaczego placisz za naprawy, czesci itp?![]()
![]()