Do pracy też?So What! pisze:A jednakgregski pisze:
So, nie sciemniaj, ze tez smigasz na krzeselku do teleportacji? :)
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
wooo na czym??So What! pisze: A jednak![]()
ja swojego juz kiedys pokazalem ;)
Godlik pisze: Jeszcze masz wybór![]()
szczal prosto miedzy oczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Właśnie do pracyDoxa pisze:
Do pracy też?![]()
Ale zainteresowanie
Doxa pisze: Do pracy też?![]()
pewnie przede wszystkim...
nie ma lepszego srodka do teleportacji..
w krakau musza grzecznie jezdzic samochodziaszkami.. ja po jednym dniu w lodzi sprzedalem pierwszego skuta
kto?gregski pisze: szczal prosto miedzy oczy...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
tak patrzę i zastanawiam się kto by mógł mieć to w podpisie
Link: http://www.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
Link: http://www.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Spadówa.burat pisze:tak patrzę i zastanawiam się kto by mógł mieć to w podpisie![]()
ja myślę, że jest kilku kandydatów
A akurat na ostatnim spotkaniu wolak barwnie opowiadał swoje historie motocyklowe... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jarmaj, powiem szczerze ,że o tobie pomyślałem na początku ale po głębszym przemyśleniu to sądzę ,że wielu by sobie mogło to wkleić bo to czysta prawda jest i ja sam w godzinie szczerości bym tak powiedział

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Gospodarz kupił nowego koguta, który zaraz na podwórku chciał zrobić porządek i pokazać staremu kto tu jest panem. Stary kogut zaproponował:
• OK, odejdę jeżeli wygrasz ze mną wyścigi na około studni, 50 okrążeń.
• Nie ma sprawy, no to zaczynamy? • odrzekł młody.
• Dobra, ale wiesz co, ja znam teren, daje ci pól okrążenia forów.
Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakąś ręka chwyta młodego koguta za szyje, na pieniek odrąbuje głowę i słychać:
• Ku... to już czwarty pedał w tym miesiącu.
• OK, odejdę jeżeli wygrasz ze mną wyścigi na około studni, 50 okrążeń.
• Nie ma sprawy, no to zaczynamy? • odrzekł młody.
• Dobra, ale wiesz co, ja znam teren, daje ci pól okrążenia forów.
Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakąś ręka chwyta młodego koguta za szyje, na pieniek odrąbuje głowę i słychać:
• Ku... to już czwarty pedał w tym miesiącu.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak, 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
No co Wy chcecie. Na bogato :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
W sumie rzeklbym, ze norma - w Irlandii tez trzeba sie pokazac.
Moze nie zawsze i nie wszedzie - ale ogolnie poziom "odstrzalu" (od odstrzelic sie oczywiscie :)) na impreze jest dosc wysoki.
A bez limuzyny oczywiscie obejsc sie nie moze - limo to podstawa kazdej dobrej imprezy. Chociaz tutaj dosc skromnie - moglby byc jakis
wypasiony zjamniczony hummer, a nie takie zwykle cos, tyle, ze rozowe.
Moze nie zawsze i nie wszedzie - ale ogolnie poziom "odstrzalu" (od odstrzelic sie oczywiscie :)) na impreze jest dosc wysoki.
A bez limuzyny oczywiscie obejsc sie nie moze - limo to podstawa kazdej dobrej imprezy. Chociaz tutaj dosc skromnie - moglby byc jakis
wypasiony zjamniczony hummer, a nie takie zwykle cos, tyle, ze rozowe.
Jacek "AMI" Rudowski
Obawiam się, że te zdjęcia pochodzą właśnie z IrlandiiAMI pisze: w Irlandii tez trzeba sie pokazac
Doxa, taśme we widęło mieli na lewą strone założoną... 
Dolce far niente 
ogólnie "wieś tańczy i śpiewa" 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
To raczej tęsknota Matek i Córek za ślubami i kreacjami, których nie było, więc na 9-letnią gównarzerię trzeba przelać... 
Dolce far niente 
Tu sie nie ma co obawiac - one pochodza z Irlandii (hint: tablice rejestracyjne, conajmniej jedna - z pamieci pisze)Doxa pisze:Obawiam się, że te zdjęcia pochodzą właśnie z IrlandiiAMI pisze: w Irlandii tez trzeba sie pokazac. Widać kierownicę po lewej stronie, i na jednym zdjęciu kawałek gazety Iri...cośtam. A ja niecnie podejrzewałam, że to Rumunia
Jacek "AMI" Rudowski
Mozliwe, ze tak - bo na byle impreze na miescie czasem jak sie odstrzela, to tez jakby prosto z wesela sie urwaly.FUX pisze:To raczej tęsknota Matek i Córek za ślubami i kreacjami, których nie było, więc na 9-letnią gównarzerię trzeba przelać...
Jacek "AMI" Rudowski
Myślałam, że ten styl raczej dla Amerykanek jest zarezerwowanyAMI pisze: Mozliwe, ze tak - bo na byle impreze na miescie czasem jak sie odstrzela, to tez jakby prosto z wesela sie urwaly.
Pamiętam, jaką piękną różową suknię a'la beza przysłała ciocia z USA dla mojej koleżanki, żeby się ładnie prezentowała jako świadek na moim ślubie
A co to za klub, co to za miejsce ja dobrze nie pamiętam
A wiem tylko jedno nic nie działa jak pomarańczowa sukienka
A wiem tylko jedno nic nie działa jak pomarańczowa sukienka
Death ain't nothin' but a heartbeat away...