COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
ky pisze: Było?
Przynajmniej kilka razy, ostatnio 2 lipca w wątku o reklamach, ale jest dobre, więc powtórki nie przeszkadzają

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

To że ICH nie widzisz, nie znaczy że ONI za Tobą nie chodzą.burat pisze:
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Znow ktos dlugo musial nad tym zajebiscie zabawnym, jak wiekszosc demotywatorow ostatnio, obrazkiem.
Wiekszosc z nich demotywuje mnie do ogladania demotywatorow.
Ale widac dystans 2000km wypacza mi moje poczucie humoru.
Wiekszosc z nich demotywuje mnie do ogladania demotywatorow.
Ale widac dystans 2000km wypacza mi moje poczucie humoru.
Jacek "AMI" Rudowski
Niekoniecznie.AMI pisze:Ale widac dystans 2000km wypacza mi moje poczucie humoru.

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
ky, niebojem sie
AMI, powiem Ci ,że robię to trochę specjalnie żeby poczuć się jak niektórzy przez ostatnie pięć lat i powiem szczerze ,że fajne tak sobie drwić bez zobowiązań
(ale wydaje mi się ,że to dopiero początek i trzeba się teraz przystosować do zmiany stron
)

AMI, powiem Ci ,że robię to trochę specjalnie żeby poczuć się jak niektórzy przez ostatnie pięć lat i powiem szczerze ,że fajne tak sobie drwić bez zobowiązań

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat - ale to w zaden sposob nie jest smieszne - nie wazne, czy po pieciu latach, czy za piec lat, czy cokolwiek.
Nie o zobowiazania chodzi czy strony - tylko o "niesmiesznosc".
Nie o zobowiazania chodzi czy strony - tylko o "niesmiesznosc".
Jacek "AMI" Rudowski
e nie przesadzaj tak jak remek pisał zmiana bohaterów może pomoże ,a poza tym nie raz tu były średnio śmieszne i jak się nie podobało to się nikt nie przejmował 

leon pisze: http://www.wykop.pl/ramka/184749/najlep ... do-pc-img/
japierd... jaki poziom procesu i jaka technologia

teraz kumam dlaczego gniodsjanielamiotsa ale ciagle sie psulo..
Moze po prostu ilosc niesmiesznych demotywatorow zaczyna przekraczac wartosc krytyczna.burat pisze:e nie przesadzaj tak jak remek pisał zmiana bohaterów może pomoże ,a poza tym nie raz tu były średnio śmieszne i jak się nie podobało to się nikt nie przejmował
Jacek "AMI" Rudowski
ja tu nie mówię o wszystkich demotywatorach ja tu wkleiłem jeden inne mnie też często nie bawią ,a ten akurat tak

A mnie absolutnie przestało bawić doszukiwanie się spisków na siłę we wszystkich aspektach życia. Boję się otworzyć lodówkę, bo jeszcze się okaże, że też jest sterowana przez GRU, albo przynajmniej jest w niej kamera MOSAD-u.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
a ja głupi odczytałem ten obrazek jako porady jednego kolegi, który jest doświadczony w temacie, drugiemu koledze jak kierować "wyższymi" stanowiskiem od siebie ,ale ja tam taki naiwny jestem nawet już nie pamiętam kiedy Suworowa czytałem i pewnie z obiegu wyszedłemky pisze:A mnie absolutnie przestało bawić doszukiwanie się spisków na siłę we wszystkich aspektach życia. Boję się otworzyć lodówkę, bo jeszcze się okaże, że też jest sterowana przez GRU, albo przynajmniej jest w niej kamera MOSAD-u.
r.

No, zajarzyłem dopiero jak drugi raz przeczytałem, za pierwszym razem był nieśmieszny.burat pisze: a ja głupi odczytałem ten obrazek jako porady jednego kolegi, który jest doświadczony w temacie, drugiemu koledze jak kierować "wyższymi" stanowiskiem od siebie ,ale ja tam taki naiwny jestem nawet już nie pamiętam kiedy Suworowa czytałem i pewnie z obiegu wyszedłem

eMTi pisze:Wczoraj miała miejsce nietypowa akcja "ratunkowo-naprawcza" w Wisience Pati. Opis i foty w dziale coś niedobrego, ale finał zdecydowanie nadaje się tutaj... Nowe "ale urwał"Czyli co zrobić, jak urwie się tylnie koło....
Link: http://www.youtube.com/watch?v=SAIprxFm6_o
emti, nie wierze.. ty. ty... ty rusku..

gregu, a co...
Trza se radzić w życiu.. Ty mnie zrozumiesz, wszak też po mechanicznym jesteś
Się gra, się ma, a jak się nie ma, to trzeba ugrać z niczego 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ależ drogi Rufjanie, to dokładnie działa w dwie strony i nie ma co się doszukiwać końca świata, śmieszności po wsze czasy i zamordyzmu w przypadku wyniku odmiennego. To też taka teoria spiskowaky pisze: A mnie absolutnie przestało bawić doszukiwanie się spisków na siłę we wszystkich aspektach życia

I żeby nie było głosowałem nie tak jak Ci się wydaje

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Rany, czy Ty to naprawdę traktujesz poważnie? Głupie podpisy pod niezbyt mądrymi obrazkami? No może ja czegoś nie wiem, co zmieni mój punkt widzenia. Mamy jakieś dowody na to, żeby traktować to, z czego te obrazki się naśmiewają, poważnie? Są jakieś konkretne przesłanki na to, że nasz rząd gra tak jak mu ruscy zagrają?burat pisze:a ja głupi odczytałem ten obrazek jako porady jednego kolegi, który jest doświadczony w temacie, drugiemu koledze jak kierować "wyższymi" stanowiskiem od siebie ,ale ja tam taki naiwny jestem nawet już nie pamiętam kiedy Suworowa czytałem i pewnie z obiegu wyszedłemky pisze:A mnie absolutnie przestało bawić doszukiwanie się spisków na siłę we wszystkich aspektach życia. Boję się otworzyć lodówkę, bo jeszcze się okaże, że też jest sterowana przez GRU, albo przynajmniej jest w niej kamera MOSAD-u.
r.
Moim zdaniem właśnie takie demotywatory robią dobrą robotę. Podobnie jak cała opinia publiczna (również ta teoriospiskowa). Mówią - uważaj Donald (czy ktokolwiek inny), rządzisz tym krajem i ludźmi, którzy mają jakieś potrzeby, którzy mają doświadczenia historyczne i dbaj o swoje społeczeństwo i swój kraj. Właśnie to, że możesz takie obrazki publikować świadczy o tym, że nie jest tak źle jak się może niektórym wydawać.
Mówiąc szczerze jestem zdumiony waszym oburzeniem, albo go zwyczajnie nie rozumiem.
Przydałoby się nam wszystkim trochę umiarkowania. Zejścia nieco bliżej środka. Bo ktoś bardzo skutecznie nas rozrzucił w dwa różne kąty pokoju. I, co gorsza zrobił to celowo, a my siedzimy jak te osły na dwóch końcach i jest to tak daleko, że nawet dobrze się nie słyszymy.remek pisze: ależ drogi Rufjanie, to dokładnie działa w dwie strony i nie ma co się doszukiwać końca świata, śmieszności po wsze czasy i zamordyzmu w przypadku wyniku odmiennego. To też taka teoria spiskowa![]()
Konto usunięte, i to jest WIELKI głos rozsądku dzięki

dobre podsumowanie ale chyba na do bardziej filozoficznego wątku.Konto usunięte pisze: ktoś bardzo skutecznie nas rozrzucił w dwa różne kąty pokoju. I, co gorsza zrobił to celowo, a my siedzimy jak te osły na dwóch końcach i jest to tak daleko, że nawet dobrze się nie słyszymy.
a zmieniając klimat, może było ale nie pamiętam. kolor wisienka, biegi masełko a na drodze szatan

Link: http://www.youtube.com/watch?v=Pk9g4vNxnpk
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!