Link: http://www.youtube.com/watch?v=syWJbD1rf0Y

FUX pisze: Bo tam, na Forum porsche, wiecej zadęcia jest...
Wyzej srane, niz widziane...
A generalnie wymieszane VW z myślą chopaków z prosiaczka za dupną kasę...
Na imie jej Wangan B.Adam M. pisze:o jakiej autostradzie mowimy, gdzie mozna zapychac 250 km/h bo z tego co widzialem do tej pory to raczej jest to autostrada z sennych marzen :)
albo ma lack of brain, albo urodził się w innej cywilizacji - właściwie to oba czynniki. W polandzie by się rozpłaszczył na ciężarówce która nagle po tygodniu jechania za drugą musiała zmienić pas, bo osiągnęłą prędkość +1kmh i nie przeszkadz jej, że w lusterku zbliżają się światełka.Matiz pisze: ma niezłe cojones ze odpierdziela takie rzeczy na dwupasmówce
Przypomniało mi się tak apropos - ostatnio mieliśmy u nas MB W124 z przebiegiem ponad 400 tys km - szczęka mi opadła jak zobaczyłem w jakim stanie może być wnętrze auta po takim przebieguAzrael pisze: Kolega ma takie z przebiegiem 200kkm i wygląda jak nowe, nie jak lekko używane, jak nowe.
To jest Drag Racing ciężarówek!remek pisze:W polandzie by się rozpłaszczył na ciężarówce która nagle po tygodniu jechania za drugą musiała zmienić pas, bo osiągnęłą prędkość 1kmh i nie przeszkadz jej, że w lusterku zbliżają się światełka.
żebyś wiedział, nie tak dawno temu z resztą trafiłem na czecha i polaka, którzy się cięli na katowickiej. Tym większa zkoda, bo czech miał na lawecie rajdówkę.Matiz pisze: To jest Drag Racing ciężarówek!
ja kiedyś zrobiłem 5,30 h ale mnie to morze się niepodobuje jednakMatiz pisze: "6 godzin"
remek pisze: No co miałem zrobić jak tak robili przez dobre parę kilometrów zajmując dwa pasy. Zaburaczyłem jeszcze bardziej
Mięczaki. Ja zwsze przejeżdzam między nimi.Grzesiek_67 pisze:Wiem, wiem, poleciałeś prawym poboczem. Też tak robię i jak dotąd tylko raz nie wydałoremek pisze: No co miałem zrobić jak tak robili przez dobre parę kilometrów zajmując dwa pasy. Zaburaczyłem jeszcze bardziej![]()
![]()
![]()
vibowit pisze: ęczaki. Ja zwsze przejeżdzam między nimi.![]()
gregski pisze: film WESELE zabil image tego auta do konca
gregski pisze: cos z japoncow co nie jest autem do driftu ?![]()
vibowit pisze: albo bądz prawdziwym twardzielem i skoro nie vette to może Charger, Camaro?![]()