Link: http://www.youtube.com/watch?v=syWJbD1rf0Y
auto na autostrade...
Re: auto na autostrade...
Pewnie autor tego wątku, chce być jak Vette z tego filmiku:

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no i weź tu człowieku pasy zmieniaj... trzeba lusterko wsteczne z zoomem
ale że niby co? Że skrytykowali samochód, i że są jak pies ogrodnika? Czy też bywałeś tam i mówisz o ogóle, a nie o tym konkretnym cytacie?
FUX pisze: Bo tam, na Forum porsche, wiecej zadęcia jest...
Wyzej srane, niz widziane...
A generalnie wymieszane VW z myślą chopaków z prosiaczka za dupną kasę...
ale że niby co? Że skrytykowali samochód, i że są jak pies ogrodnika? Czy też bywałeś tam i mówisz o ogóle, a nie o tym konkretnym cytacie?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Na imie jej Wangan B.Adam M. pisze:o jakiej autostradzie mowimy, gdzie mozna zapychac 250 km/h bo z tego co widzialem do tej pory to raczej jest to autostrada z sennych marzen :)
A mozna na każdej tylko pytanie jak dlugo

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
albo ma lack of brain, albo urodził się w innej cywilizacji - właściwie to oba czynniki. W polandzie by się rozpłaszczył na ciężarówce która nagle po tygodniu jechania za drugą musiała zmienić pas, bo osiągnęłą prędkość +1kmh i nie przeszkadz jej, że w lusterku zbliżają się światełka.Matiz pisze: ma niezłe cojones ze odpierdziela takie rzeczy na dwupasmówce
Przypomniało mi się tak apropos - ostatnio mieliśmy u nas MB W124 z przebiegiem ponad 400 tys km - szczęka mi opadła jak zobaczyłem w jakim stanie może być wnętrze auta po takim przebieguAzrael pisze: Kolega ma takie z przebiegiem 200kkm i wygląda jak nowe, nie jak lekko używane, jak nowe.
I była nawet wersja W124 na autobahny

- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
To jest Drag Racing ciężarówek!remek pisze:W polandzie by się rozpłaszczył na ciężarówce która nagle po tygodniu jechania za drugą musiała zmienić pas, bo osiągnęłą prędkość 1kmh i nie przeszkadz jej, że w lusterku zbliżają się światełka.
Nawet jak jest gdzie tyle pociś z PL to tego typu kwiatki są chyba dobrym otrzeźwiaczem

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
żebyś wiedział, nie tak dawno temu z resztą trafiłem na czecha i polaka, którzy się cięli na katowickiej. Tym większa zkoda, bo czech miał na lawecie rajdówkę.Matiz pisze: To jest Drag Racing ciężarówek!
No co miałem zrobić jak tak robili przez dobre parę kilometrów zajmując dwa pasy. Zaburaczyłem jeszcze bardziej
ja kiedyś zrobiłem 5,30 h ale mnie to morze się niepodobuje jednakMatiz pisze: "6 godzin"
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
TUTAJ piszemy o autostradzie, a nie o tym, ze na polskich krajowkach nie da sie juz jechac wiecej niz tir 30 samochodow przed wami.
jest kilka miast w PL ktore leza przy autostradzie i ludzie jezdza nimi.
te drogi nadal nie sa zapchane i mozna na nich przyciac..
co do corvette to o co cho? jesli nie bylo ograniczenia to mogl nia ciac.. jesli bylo to tez, tyle, ze lamal przepisy... rzecz nagminna .. btw. strasznym gownem jedzie autor filmu.. przy 150kmh 4500 rpm.. zal dupe scisnal?
dobra, bawimy sie dalej: niech bedzie szybkie, 2 2 i trzyma sie w zakretach.
jak mowilem.. powiedzmy do 10k eur, nie musi byc duze.. dowolnosc pelna..
jest kilka miast w PL ktore leza przy autostradzie i ludzie jezdza nimi.
te drogi nadal nie sa zapchane i mozna na nich przyciac..
co do corvette to o co cho? jesli nie bylo ograniczenia to mogl nia ciac.. jesli bylo to tez, tyle, ze lamal przepisy... rzecz nagminna .. btw. strasznym gownem jedzie autor filmu.. przy 150kmh 4500 rpm.. zal dupe scisnal?
dobra, bawimy sie dalej: niech bedzie szybkie, 2 2 i trzyma sie w zakretach.
jak mowilem.. powiedzmy do 10k eur, nie musi byc duze.. dowolnosc pelna..
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
remek pisze: No co miałem zrobić jak tak robili przez dobre parę kilometrów zajmując dwa pasy. Zaburaczyłem jeszcze bardziej
Wiem, wiem, poleciałeś prawym poboczem. Też tak robię i jak dotąd tylko raz nie wydało
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Mięczaki. Ja zwsze przejeżdzam między nimi.Grzesiek_67 pisze:Wiem, wiem, poleciałeś prawym poboczem. Też tak robię i jak dotąd tylko raz nie wydałoremek pisze: No co miałem zrobić jak tak robili przez dobre parę kilometrów zajmując dwa pasy. Zaburaczyłem jeszcze bardziej![]()
![]()
![]()
czarne jest piękne...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: ęczaki. Ja zwsze przejeżdzam między nimi.![]()
Musssszzzeeemmm spróbować
Brak podpisu.
audi TT tez sie miesci, ale nie mam pojecia co to warte i jak jezdzi. poza ty film WESELE zabil image tego auta do konca
cos z japoncow co nie jest autem do driftu ?
cos z japoncow co nie jest autem do driftu ?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
gregski pisze: film WESELE zabil image tego auta do konca
Film "Wesele" zabił wiele images...
Przy okazji - może skodę, "ferrari wśród skód" ?
Brak podpisu.
gregski pisze: cos z japoncow co nie jest autem do driftu ?![]()
NSX Type-R? ;)
350z też przyjemnie jeździ.
albo bądz prawdziwym twardzielem i skoro nie vette to może Charger, Camaro?
albo bądz prawdziwym twardzielem i skoro nie vette to może Charger, Camaro?
czarne jest piękne...
vibowit pisze: albo bądz prawdziwym twardzielem i skoro nie vette to może Charger, Camaro?![]()
Jezu to ja wolę Astrę classic kombi 1.4
Na autostrady polecam BMW E38 :D ja jeżdżę akurat 750i, przy 200km/h ma obroty w okolicach 3500 i można spokojnie cicho sobie rozmawiać, bardzo wygodne auto z super osiągami ;)
Przy budżecie 10k euro możesz rozejrzeć się za 740d tylko, że to auto jest bardziej awaryjne od benzynowych - oprócz standardowych dla klekotów problemów z turbinami i wtryskami dochodzi problem ze skrzynią, która ma problemy z przeniesieniem ok 600Nm
Przy budżecie 10k euro możesz rozejrzeć się za 740d tylko, że to auto jest bardziej awaryjne od benzynowych - oprócz standardowych dla klekotów problemów z turbinami i wtryskami dochodzi problem ze skrzynią, która ma problemy z przeniesieniem ok 600Nm
gregski, może coś takiego
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10750401
http://otomoto.pl/lexus-ls430-serwisowa ... 85698.html
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10750401
http://otomoto.pl/lexus-ls430-serwisowa ... 85698.html
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Jak nie chcesz diesla, to ja bym kupił a6 3.2 benzynę.
Jak chcesz diesla to a6 3.0 tdi. Albo beemkę. To już co kto woli.
Jak chcesz diesla to a6 3.0 tdi. Albo beemkę. To już co kto woli.

411KM @ 575Nm
Wiktor, a benzyny gazowalne? przy 200kmh wir wiec przydalo by sie tansze paliwo.. jakie silniki benzynowe?