a to siurek z niegolukass pisze: I wzajemnie, a dzisiaj z nim rozmawiałem i sie nie chwalił kabel jeden

a dlaczegóż się nie zgadzasz?jarmaj pisze: Kompletnie się z tym nie zgadzam.
a to siurek z niegolukass pisze: I wzajemnie, a dzisiaj z nim rozmawiałem i sie nie chwalił kabel jeden
a dlaczegóż się nie zgadzasz?jarmaj pisze: Kompletnie się z tym nie zgadzam.
Bo jak najbardziej nadają się do jazdy na co dzień i dobrze radzą sobie z wodą. Tylko tyle.gpruszko pisze:a dlaczegóż się nie zgadzasz?jarmaj pisze: Kompletnie się z tym nie zgadzam.
jarmaj; zaloguj sie na swoje konto, a nie jeszcze w drugiej osobie piszesz...zofija pisze:RE070 to bardzo dobra opona, która nadaje się do jazdy w każdych letnich warunkach drogowych. Skoro radzi sobie z nią baba za kierownicą, to i Ty z pewnością dasz radę![]()
Lekkim harkorem była jazda na prawie łysej RE070 (w zasadzie na sliku) w ulewie po trasie katowickiej najeżonej koleinami, ale też dała radę
(opona i baba)
Co do RE050 (symetryczne) to strasznie się ząbkują, więc jeśli już to zdecydowanie RE050A (asymetryczne). Miałam je w poprzednim aucie - podobno ząbkują nieco mniej, choć osobiście niestety tego nie zauważyłam, bo były poząbkowane jak cholera. Mnie wrażenia akustyczne z poząbkowanych opon niespecjalnie przeszkadzają, ale co jakiś znawca wsiadł do auta, to pierwszym pytaniem było: "To łożyska tak szumią/wyją?". Fakt, wrażenie jak z jazdy na szczotkach do zamiatania ulicy, a nie oponach. Poza tym właściwości tych opon na prawdę ok, ale jak ktoś jest audiofilem to nie polecam (przeciętne zimówki były tak ze 2-3 razy cichsze).
No i jeśli już takich szukać to z oznaczeniem XL, czyli wzmocnieniem bocznym. I nie chodzi tu tylko o nośność opony, pomaga też nieco na to ich nieszczęsne ząbkowanie. Wersje XL nie występują niestety we wszystkich rozmiarach.
obawiam się, że nie bez powodu.matzerath pisze:oo to parada w zasadzie najtańsza z towarzystwa
Na 18 cali chyba nie ma szerokości 225. Jest 235 albo 245 (nie pamiętam dokładnie, seryjnie na takich są Lanosy STI). No a potem tylko 20"Chloru pisze:Oprócz tego co pokazałem wyżej możesz jeszcze poszukać RE070.
matzerath pisze: Mam 255/40/18
Tzn? Bo mnie się wydaje, że to oznacze, że w skrajnej sytuacji masz bardziej pozamiatane niż inni. Chyba, że jesteś spokrewniony z jarmajem.matzerath pisze: Przecież i tak mam napęd na 4 w razie problemów ze slickiem na mokrym...
Ja też.matzerath pisze: ale wolę 4x4 niż RWD na ślizgiej nawierzchni.
To jedna z najgorzych opon na jakich jeździłem. Trzymać się od nich z daleka.matzerath pisze:http://moto.allegro.pl/item1177773622_4 ... _nowe.html
i do tego osobno slicki??
eagle F1 jest dobre???
matzerath pisze: Widziałem, że często ludzie jeżdżą na slickach po ulicy