So What!, nic straconego zawsze można wpadać A4-ką będzie szybko tak jak esi z Kielc do Wawki
Kryterium Kamionki 20 czerwca 2010...
Re: Kryterium Kamionki 20 czerwca 2010...
eMTi, szumny plan był ,że bierzemy wspólnie cały tor na godzinę i każdy lata po 15 min. dwa razy ,ale ja wytrzymałem tylko 13 min. pierwszych i "wypadłem" z karta
a potem to różnie bywało w sumie to latałem trzy serie bez konkretnego czasu po prostu jak padał ktoś na pysk to zjeżdżał i dawał następnemu co w końcu i tak skończyło się tym ,że nie wszystkie karty latały bo już nie było chętnych (mocnych
) Było nas w sumie 13 osób (14 z moim szkodnikiem ale Czesi uznali ,i w sumie to racja ,że był za mały i gdzieś tak dopiero od 10 lat) ,a zabawa przednia Tunel miażdżył najodważniejszych
So What!, nic straconego zawsze można wpadać A4-ką będzie szybko tak jak esi z Kielc do Wawki
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Uuu widzę, że kondycja słaba. Z Artim na rower byś czasem wyskoczyłburat pisze: ,ale ja wytrzymałem tylko 13 min. pierwszych i "wypadłem" z karta![]()
Chciałbym. W praktyce jest to jednak mało realneburat pisze: So What!, nic straconego zawsze można wpadać A4-ką będzie szybko tak jak esi z Kielc do Wawki![]()
czyli wzięliście cały tor na godzinę jednak? Jaki to koszt? Czyli zgadza się, że kilkanaście minut nawet na tak wypasionym torze to dosyć i więcej mało kto wytrzymuje, nawet mimo chęci?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no jako balast chyba
ale kondycja nie jest moją mocną stroną chyba to fakt
zresztą powiem ci ,że większość wyglądała jak po maratonie
szczególnie jak trafiło się na ch....wy wózek. Zresztą tak jak pisał j33mbo o istnieniu niektórych mięśni miałem okazję dowiedzieć się dziś 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
eMTi, koszt na godzinke to 6500 koron czyli wyszło nam po 500 na łebka i naraz walczyło 7 kartów tylko pepiki popieprzyły coś z czasami i nie wszystkim pokazywało trzeba by to dopracować ale tor był wymagający to fakt
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
hehe, mega ten tor jest. Wszystko napier... Ja tam wziąłem i jeździłem godzinę bez przerwy, dwa tygodnie czułem. Żebro na stówę pękło z jedno
Jak będę się wybierać do Bielawki to koniecznie musimy wyskoczyć. Nie ma lepszych kartów na świecie.
Jak będę się wybierać do Bielawki to koniecznie musimy wyskoczyć. Nie ma lepszych kartów na świecie.
remek pisze: Ja tam wziąłem i jeździłem godzinę bez przerwy
jesteś hardkorem!
aczkolwiek, po pewnym momencie, w którym mocno bolą ręce, potem już było dobrze
fajnie taki układ z całym torem na godzinę, można się wyjeździć,
7 osób na torze, to wcale nie jest dużo
Fajnie było
Ale ręce bolą mnie dziś masakrycznie
Chyba karta w aparacie pada...Spróbuję dziś coś z nich odzyskać.j33mbo pisze: nasze foty szlag trafił, może się da odzyskać, ale to chwila
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wtedy więcej nas tak jeździło, jeszcze nie wiedzieliśmy w co się pchamyj33mbo pisze: jesteś hardkorem!
a z łapami fakt. Jest pewien moment krytyczny, po którym już nic nie boli
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Było grubo.
Motobydlo kolejny raz potwierdziło, że zasługuje w pełni na swoją nazwę. 

maka, wierzyłem w ciebie do końca
a dla mnie najodważniejszym człowiekiem wyjazdu będzie cyqan

a dla mnie najodważniejszym człowiekiem wyjazdu będzie cyqan
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Giros był w porządkuburat pisze: a dla mnie najodważniejszym człowiekiem wyjazdu będzie cyqan![]()
wątek stosowny wiec informuje w niedzielę leci Kryterium Kamionki warto przyjechać będzie kilku chłopaków którzy zostawili mózg w domu 
http://www.kryteriumkamionki.pl/
http://www.kryteriumkamionki.pl/
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
sidor, pewnie trzeba będzie wpaść
a co, robimy potem after-party i "zamykamy" stawkę? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ESP-wagonem to sobie zamknę stawkę :(
jakoś się ustawiamy na te Kamionki?
jakoś się ustawiamy na te Kamionki?
j33mbo, a co tam w końcu wyszło? bo w wątku o żabie cisza.. Coś więcej, niż płyn? Czy robisz tą uszczelkę?
eMTi pisze: j33mbo, a co tam w końcu wyszło?
boję się dowiedzieć, w sensie nie mam tego tutaj jak sam robić, a do Marka boję się zawieźć bo mnie zabije kwotą,
najchętniej to bym wynajął garaż i rozgrzebał ją do cna i sobie dłubał powolutku,
nie słyszał ktoś warsztatach do wynajęcia?
mam gicior mechaniora we wro, sporo życia był mechaniorem rajdowym (Kuchar, Kuzaj i inni), super sympatyczny i ogarnia temat konkretnie, ceny bardzo fajne. Mogę Ci podesłać namiary, jak byś chciał.
j33mbo no co racja to racja jak już raz ja rozbebeszyłeś z lekką pomocą to teraz też sobie poradzisz. Coś czuje ,że w projekcie nowego domku duuuuużą część zajmie garaż
A co do Kamionek to trzeba by się ustawić dość rano tam co by sobie na jakieś fajne miejsce dotrzeć może jakieś ognisko i takie tam atrakcje tylko kto się stawi
A co do Kamionek to trzeba by się ustawić dość rano tam co by sobie na jakieś fajne miejsce dotrzeć może jakieś ognisko i takie tam atrakcje tylko kto się stawi
j33mbo, dawaj go do mnie zaraz poderwiemy głowicę
co do Kamionek to koniecznie trzeba się ugadać ja będę na pewno
co do Kamionek to koniecznie trzeba się ugadać ja będę na pewno
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
postaram się przybyć dla spotkania tak godnego towarzycha i miny j33mbo, który pierwszy raz zobaczy rajdówki