Chyba, że je jeszcze raz poskręcali.

kolejny majstersztyk!MAZI pisze: A potem na . ktos mi napisał ze trzeba było kupic nowego GT-eka .... a byłem na tyle miły ze jesli posiada SUBARU ( a nie posiadał wtedy ) to GT-eki były produkowane do 2000 roku i nowego to tak ciezko bedzie kupić!!
W sumie mu się nie dziwie. No bo co miał odpisać.MAZI pisze: Patrz i co nie odpisał !!
Dlaczego, ja pompuję na ten przykład.Chloru pisze:Ja współczuję tym co pompują koła azotem.
Tak, wczoraj. Mnie kiedyś koleś wyjechał pod prąd na Grójeckiej przy pl. Narutowicza.
Taki cytat z wikipedii, dotyczący równania Clapeyrona:eMTi pisze: jak powietrze,wobec czego jest mniej pałowania z dobieraniem ciśnień przy pojeżdżawkach, zawodach... Carfit używa, robił testy i potwierdził, że azot jest zdecydowanie bardziej stabilny w tej kwestii.
r.Równanie to, mimo że wyprowadzone na podstawie założeń, które nigdy nie są spełnione, dobrze opisuje większość substancji gazowych w obszarze ciśnień do ok. 100 atmosfer i temperatury do 300–400 °C, oraz w temperaturze trochę większej od temperatury skraplania gazu.
tak więc wszystko się zgadza i potwierdza w rzeczywistości..dobrze opisuje większość substancji gazowych w obszarze ciśnień do ok. 100 atmosfer i temperatury do 300–400 °C