vibowit pisze: Pani w sklepie też dajesz kartę i nie masz palpitacji?
mam ale widze kto bierze

vibowit pisze: Pani w sklepie też dajesz kartę i nie masz palpitacji?
remek pisze: rodowód sprawdzasz?
No przeciez te bulki w Ikei ( zwrocice uwagie, ze w reklamach jest " w IKEA" ) są dzialalnością stricte magnesową.Konto usunięte pisze:FUX pisze: Bułka kosztuje z 0,30 parówka drugie tyle, wiec jeszcze mają 0,3-0,4 pln marży...![]()
Jak dodasz do tego panią, która to podaje, powierzchnię lokalu, który trzeba było na to przeznaczyć oraz keczup i musztardę w samoobsłudze, to na bank wyjdzie poniżej kosztów ;)
Słyszałem w radiu jak popijałem kakałem.Arno pisze: zwroccie uwagie, ze w reklamach jest " w IKEA"
Chloru pisze: kredytówka tylko, że prepaid.
Debetówka. Gdyby to była kredytówka, jej istnienie nie miałoby sensu :)Chloru pisze: Taka kredytówka
Taki numer to można bylo w polskim moście w pf 125p zrobić, wkładając odwrotnie wkład do mostu....Chloru pisze:Bergen, mój ma za to 5 biegów do tyłu :-P
Godlik pisze: A mi w piątek wysiadł dekoder Aster. Weekend bez TV
To rzeczywiście pechowo. Nigdy nie czekałem dłużej, niż kilka minuteMTi pisze:Ty mi nic nie mów, bo ja w sobotę wieczorem (koło 20) chciałem wypożyczyć film via VOD w telewizji N. Dostępny zrobił się dziś po 23![]()
A jest? Kurde, na to nie wpadłem...rrosiak pisze:Godlik pisze: A mi w piątek wysiadł dekoder Aster. Weekend bez TV
A co to, "zwykłego" sygnału w kablu nie miałeś?