zmalała do 5 osób

bananka bo takie tempo było

To jest wstępna lista bo jeszcze niektórzy jadą

http://www.timepro.pl/liv/karpatica/
pierwsze miejsce tego rankingu nie dziwi ani trochę, ale Sobieski? chyba popróbować muszę
się obudziłem dużo wcześniej ale wczoraj był dzień pieszczenia subarynek i nawet mi dwa światła już świecą. Muszę się teraz w takiej jasności nauczyć z powrotem jeździćKruszyn pisze: Chloru, Admin sie w końcu obudził
Więcej tuKomisja Europejska znowu upomniała Polskę za odmowę rejestracji aut z kierownicą po prawej stronie, produkowanych z myślą o ruchu lewostronnym. KE domaga się zmiany polskich przepisów, które są - jej zdaniem - sprzeczne z unijnym prawodawstwem.
dokładnie, tym bardziej, że nie będą ściągane do kraju auta nazwijmy to kolekcjonerskie i/lub przeznaczone do sportu mniej/bardziej wyczynowego. Tylko zaleje nas import Astr, Vectr, Pugów 406, Fordów Mondeo itd... (duży rynek z niskimi cenami w stosunku do tego co jest na kontynencie)ky pisze:Będzie lepsze, jak będzie na drogach loteria: wyskoczy w ciemno na czołówkę czy nie. Jak raz ten zakaz, biorąc pod uwagę polskie warunki, uważam ża jeden z lepszych pomysłów.
r.
ky, powiedz to fanom JDM'ówky pisze:Będzie lepsze, jak będzie na drogach loteria: wyskoczy w ciemno na czołówkę czy nie. Jak raz ten zakaz, biorąc pod uwagę polskie warunki, uważam ża jeden z lepszych pomysłów.
r.
trochę jedno wyklucza drugie, bo po co rejestrować, jak teraz możesz jeździć czym dusza zapragnie na zamkniętych obiektachWiS pisze: rejestrować, ale wyłącznie do użytku na zamkniętych obiektach
Co za problem założyć kolekcję i rejestrować na żółte? ;)) Zresztą, w teorii, jest droga zarejestrowania takiego auta na podstawie odstępstwa wydanego przez MI. W praktyce jest to mocno problematyczne, ale chyba nie jest nie do przejścia.zofija pisze: ky, powiedz to fanom JDM'ów![]()
To już nie ma JDM'ów młodszych niż 25 lat?ky pisze: Co za problem założyć kolekcję i rejestrować na żółte? ;))
Ej, Kargul, taż znowu Ty zupełnie niepolitycznie myślisz - a bezrobocie w urzędach, to pies...!?j33mbo pisze: po co rejestrować
Jakie to proste - właściwie, to moglibyśmy nie montować w autach szyb (bo drogie i tłukące, i skrobać je zimą trzeba), tylko tekturowe zaślepki plus kamerkęeMTi pisze: ludzie rozwiązują pośrednio ten problem montując kamerkę przy lewym lusterku.