... lecz zamysł fajnyyyyyyy..
Hehehe to mój sąsiąd. Miałem oglądać w TV ale przegapiłem, jaja mocne bardzo.jarmaj pisze: Myślę, że ich IQ na to im nie pozwoli....
WiS pisze: Wyrazy współczucia.
Dla tambylców
Z naciskiem na "prawie"esilon pisze: przeciez u nas tez juz prawie warszwski ruch zrobli,
Myślę, że jeszcze trochę i godzina rozpoczęcia spotkań będzie podawana orientacyjnie, albo przejdziemy w 99% na videokonferencje.WiS pisze:na przykład, zdążyć na spotkanie na konkretną godzinęStąd warszawskie korki ruszają mnie bardziej.
Prognozy pogody przewidują opady śniegu już w październiku, co drogowcom może dodatkowo pokrzyżować plany. Jeśli zima będzie sroga, warszawiacy zostaną aż do wiosny bez tunelu na Dźwigowej i bez przejezdnej trasy kolejowej od strony Grodziska i Pruszkowa.
Weź mnie nie denerwuj, w poniedziałek zamknęli również Racjonalizacji pomiędzy Woronicza, a Konstruktorską. Dzisiaj rano do Galmoka jechałem od siebie prawie godzinęinquiz pisze:rrosiak, trzeba budować stajnie i jeździć konno, no ewentualnie na zimę psi zaprzęg.
Chyba na biegunie.vibowit pisze:Tak. Zwłaszcza jak w październiku będzie -15
Widzę, jak HGW organizuje w Warszawie sprawne sprzątanie ulic z końskiego łajnainquiz pisze: budować stajnie i jeździć konno,
Landrowery chybaFUX pisze: Rowery,Koledzy, rowery....
W kontekście jazdy na rowerze niewiele zmienia, czy jest -5, czy -15, a -4 już rano bywało.jarmaj pisze: Ach..... ta samo nakręcająca się panika pogodowa....
rrosiak pisze: Dzisiaj rano do Galmoka jechałem od siebie prawie godzinę![]()
Kruszyn pisze: Znajdziesz inny bar sushi![]()
Szpilki do kiecki kupowałeśrrosiak pisze:
Ranoooooooo, i nie byłem dziś w Galmoku![]()