no dobra, i tak wiadomo, że Wiśnią będziesz latać, bo jest fajniejsza.barbie pisze: Już ja to widzę jak na dwa auta pojedziemy do Bielawy
Piękny dzień dziś mamy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
wrzuć sobie jeszcze te mocowania, o których mówiłem (jeśli jeszcze ich nie masz), to będzie już w ogóle najlepsiejsza 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
i to by było na tyle.remek pisze: Cud miód. 186kkm bez napraw.
wykrakałem
poczekajmy do poniedziałku, aż remek wytrzeźwieje 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Bergen, jakieś łożysko w wiskozie czy coś. Po odbiorze Subarbie, toczyłem się Wiśnią w korku i z lenistwa przy dojeździe do którychś świateł dojechałem na luzie (nigdy tego nie robię więc mogłem wcześniej nie słyszeć). I słyszę terkotanie. Jako, że mam subaru nie od dzisiaj postanowiłem zwalić na pierdołę, czyli np. że chłopaki płyty nie dokręcili. No ale wiadomo, tak se gadałem, żeby się nie wkurzać.
Tak jak sobie pomyśleć, to ostatnio Marta mówiła, że dziwnie na parkingu w kołach brzęczy, ale zwaliliśmy do na dorżnięte opony i temperaturę. No i ja ostatnio coś słyszałem przy przyspieszaniu. 3 lata w Bielawce po śniegu i nic, 5 miechów pyrkania po Waw i wiskoza padła. Narząd nieużywany zanika, już nie będę.
Na szczęście obejdzie się na naprawie. Tak se tłumaczę teraz
Tak jak sobie pomyśleć, to ostatnio Marta mówiła, że dziwnie na parkingu w kołach brzęczy, ale zwaliliśmy do na dorżnięte opony i temperaturę. No i ja ostatnio coś słyszałem przy przyspieszaniu. 3 lata w Bielawce po śniegu i nic, 5 miechów pyrkania po Waw i wiskoza padła. Narząd nieużywany zanika, już nie będę.
Na szczęście obejdzie się na naprawie. Tak se tłumaczę teraz
Jeszcze nic nie przesądza, że to NIE JEST pierdoła.
Ważne, że nie panewki.
Ważne, że nie panewki.
musisz ją przegonić bokami, co to by na pierwszy śnieg była zwarta i gotowa 
Bergen pisze: Jeszcze nic nie przesądza, że to NIE JEST pierdoła.
jeżeli nie będzie naprawiał w firmie, gdzie zgodnie z procedurą wiskozy nie ruszają bez rozbierania/wyjmowania skrzyni to faktycznie może byc to niedroga nieprzyjemność czego Ci remku życzę
na każde hasło "skrzynia biegów 5mt" od razu przypomina mi się zestawienie kosztów- cena jakiegośtam łożyska kilkadziesiąt zł a robota ca.1200-1400pln :(
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Bergen, wiesz, mi tam wsio ryba, to trzy kółka na krzyż. Weź se i rób.

po zdiagnozowaniu, że to część eksploatacyjna jak zderzak, nie omieszkałem sprawdzić czy aby tak lepiej się nie jeździBergen pisze: If isn't broken, dont fix it
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie cierpię firm, które robią z procedurami*. Po to fachowcy, żeby uzywali mózguesilon pisze: nie będzie naprawiał w firmie, gdzie zgodnie z procedurą wiskozy nie ruszają
*ofcourse, są przypadki, że proceduy tyż dobre - ale nie w warsztacie
No! "Czart" znowu oddycha pełną piersią i finansowo też nie wyszło tak źle! 
czarne jest piękne...
vibek, znaczy się, że już nie przerywa i możemy zrobić powtórkę z SJSu? :D
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
vibowit pisze: No! "Czart" znowu oddycha pełną piersią i finansowo też nie wyszło tak źle!
No to gratulejszyn. Wiesz ? Też odetchnąłem (jak masz niewspółpracujący kredens to jakiś marudny jesteś).
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wszystko trzeba doprowadzić do końcavibowit pisze: eMTi, dokładnie. Muszę dokończyć ostatnią próbę.![]()
that's the spirit!! 
Tzn. Ważne jak się kończy
Vibek, no skoro tak to ty masz nie złą kondycje będąc w trakcie 
Chyba za wcześnie się pochwaliłem.
Grzesiek_67, dalej będę marudny.
Grzesiek_67, dalej będę marudny.
czarne jest piękne...