Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
-
lukwol
- 3 gwiazdki
- Auto: WRX
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
remek pisze:
raczej wolimy polatać po górach.
Bardzo prosze o zdefiniowanie polatania po górach.
Czas, miejsce
lukwol
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
LouCyphre pisze:
remek, Ale stroje wieczorowe na wieczór mają być ?
tak. Coś w czym się nie zamarźnie przy -20C, saperka, dobra lina i latarka

Alan, Alan, Alan!
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
lukwol pisze:
Bardzo prosze o zdefiniowanie polatania po górach.
Wolak, ja Cię proszę - to samo co zawsze na Szwarcwaldzie, tylko przez 3 dni

Alan, Alan, Alan!
-
MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Sie zapowiada...
Kurcze tylko co z tym sniegiem...
Pomysł fajny

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
MAZI pisze:
na wszelki wypadek zmrozimy trochę gorzały :)
Alan, Alan, Alan!
-
MAZI
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
remek pisze:MAZI pisze:
na wszelki wypadek zmrozimy trochę gorzały :)
Ale ja nie chce sie tulic do "KOŁA" lub "CERSANITU" (nie pamietam co tam jest) przez cały wyjazd... chodzi o m
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
Maziczku, śniegu mimo najszczerszych chęci nie da się zagwarantować. Na szczęście góry mamy dość rozległe, coś się zawsze wyskrobie do poślizgania.

Alan, Alan, Alan!
-
lukwol
- 3 gwiazdki
- Auto: WRX
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Jeśli nie uda mi się dotrzeć na Sylwka to na 1000% spotkamy się na odcinkach Alpejskich. Wypróbujemy nowe oponki

lukwol
-
MAZI
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
remek pisze:Maziczku, śniegu mimo najszczerszych chęci nie da się zagwarantować. Na szczęście góry mamy dość rozległe, coś się zawsze wyskrobie do poślizgania.

wiesz jak to jest nigdy nie widomo... chodz...
Arti ty masz moc!!
MAZI
-
eMTi
- 6 gwiazdek
- Auto: zaturbione, wymarzone
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
remek pisze:
remek pisze:
30.XII - 60 pln łóżko + śniadanie
31.XII - 170 pln łóżko + śniadanie + impreza
1.I - 90pln łóżko + śniadanie + obiadokolacja
czyli 4dni/3noce spania ze śniadaniami, impreza 31go, obiad 1go, - nie wiem jakie dania, powiedziałem, że zdajemy się na fantazję właściciela (myślę, że nikt nie był zawiedziony do tej pory)

eee.... albo ja coś źle liczę, albo jednak to 3dni i 2 noce, a nie 4dni/3noce.... Chyba, że przyjeżdżamy 29.XII, ale tego dnia nie mamy w ogóle żarcia, tylko nocleg...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
-
Polubił:
83 razy
-
Polubione posty:
442 razy
eMTi pisze:eee.... albo ja coś źle liczę, albo jednak to 3dni i 2 noce, a nie 4dni/3noce....
Też na początku się zamotałem i myślałem, że 1.01 trzeba będzie wracać, ale mnie odmotano.
30.XII - 60 pln łóżko + śniadanie - to znaczy że nocleg jest 30go, a potem rano śniadanie
1.I - 90pln łóżko + śniadanie + obiadokolacja - nocleg jest z 1go na 2go i potem śniadanie
Czyli przyjeżdżamy w czwartek i wyjeżdżamy w niedzielę.
Dobrze mówię droga redakcjo?
jarmaj
-
barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: OOOO
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
87 razy
jarmaj pisze:eMTi pisze:eee.... albo ja coś źle liczę, albo jednak to 3dni i 2 noce, a nie 4dni/3noce....
Też na początku się zamotałem i myślałem, że 1.01 trzeba będzie wracać, ale mnie odmotano.
30.XII - 60 pln łóżko + śniadanie - to znaczy że nocleg jest 30go, a potem rano śniadanie
1.I - 90pln łóżko + śniadanie + obiadokolacja - nocleg jest z 1go na 2go i potem śniadanie
Czyli przyjeżdżamy w czwartek i wyjeżdżamy w niedzielę.
Dobrze mówię droga redakcjo?
Dobrze prawisz. Zaraz tu jakąś edycję zarządzę

Edit: dowyjaśniłam w pierwszym poście.
barbie
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
no to by miało sens, chyba że obiadokolacja ekspresowa i bezalkoholowa

czyli w sumie we własnym zakresie musielibyśmy się zatroszczyć o jakieś żarcie kolacyjne 30ego... Np w postaci ogniska na szczycie Szwarcwaldu, jak to już kiedyś uskutecznialiśmy
Może byłby chyba bardziej przejrzysty np. w takiej formie

:
30.XII - 31.XII - 60 pln łóżko śniadanie
31.XII - 1.I - 170 pln łóżko impreza śniadanie
1.I - 2.II - 90pln łóżko obiadokolacja śniadanie
-- EDIT --
barbie mnie ubiegła w trakcie pisania posta

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
barbie
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
87 razy
eMTi pisze:no to by miało sens, chyba że obiadokolacja ekspresowa i bezalkoholowa

czyli w sumie we własnym zakresie musielibyśmy się zatroszczyć o jakieś żarcie kolacyjne 30ego... Np w postaci ogniska na szczycie Szwarcwaldu, jak to już kiedyś uskutecznialiśmy
Ognisko to jedna opcja, a druga to taka, że np. po drugiej stronie ulicy jest karczma, w której raczej dobrze karmią z tego co pamiętam. Poza tym pewnie gdybyśmy chcieli zjeść coś w hotelu to też by się dało, tylko to już nie w cenie całości.
barbie
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Brzmi nieźle.

A czy jest jakaś pora, od której moglibyśmy się zjawiać i do której musielibyśmy się ewakuować 2ego?
Czy z racji remontu pokoje, które mają dostępne byłyby rozdzielone między Koniuszego i inne budynki, czy da się nas wszystkich upchać do Koniuszego?
eMTi
-
MAZI
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
barbie pisze:eMTi pisze:no to by miało sens, chyba że obiadokolacja ekspresowa i bezalkoholowa

Ognisko to jedna opcja, a druga to taka, że np. po drugiej stronie ulicy jest karczma, w której raczej dobrze karmią z tego co pamiętam. Poza tym pewnie gdybyśmy chcieli zjeść coś w hotelu to też by się dało, tylko to już nie w cenie całości.
Barbie poczkajmy na reszte bo wszystcy jeszcze nie wiedza i lista sie zwiekszy... jakies PW ogolne ??
MAZI
-
barbie
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
87 razy
eMTi pisze:Brzmi nieźle.

A czy jest jakaś pora, od której moglibyśmy się zjawiać i do której musielibyśmy się ewakuować 2ego?
Nie ma. Hotel w tym czasie nie działa, więc się do nas dostosują.
eMTi pisze:Czy z racji remontu pokoje, które mają dostępne byłyby rozdzielone między Koniuszego i inne budynki, czy da się nas wszystkich upchać do Koniuszego?
Tylko Koniuszy.
MAZI pisze:Barbie poczkajmy na reszte bo wszystcy jeszcze nie wiedza i lista sie zwiekszy... jakies PW ogolne ??
Jak zwykle Cię nie rozumiem

Z czym mamy czekać? I jakie PW?
barbie
-
MAZI
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
barbie pisze:eMTi pisze:Brzmi nieźle.

Nie ma. Hotel w tym czasie nie działa, więc się do nas dostosują.
eMTi pisze:Czy z racji remontu pokoje, które mają dostępne byłyby rozdzielone między Koniuszego i inne budynki, czy da się nas wszystkich upchać do Koniuszego?
Tylko Koniuszy.
MAZI pisze:Barbie poczkajmy na reszte bo wszystcy jeszcze nie wiedza i lista sie zwiekszy... jakies PW ogolne ??
Jak zwykle Cię nie rozumiem

Z czym mamy czekać? I jakie PW?
Jak zwykle wytlumaczy
PRZYLEPKA ale chodzi mi o to ze nie wszyscy jeszcze wiedza ze SYLWESTRA organizujecie i mozna powiadomic potecjanych zainteresowanych z watku naszego o tym ze jednak jest inna opcja...
teraz lepiej ??
MAZI
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
no to napisz w swoim wątku i wrzuć lina

eMTi
-
barbie
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
87 razy
O, teraz zrozumiałam
Ale przecież nie zamykamy jeszcze listy, nie pali się. Jest jeszcze trochę czasu na decyzję, każdy spokojnie zdąży znaleźć ten wątek.
barbie
-
burat
- 6 gwiazdek
- Auto: Łosiarrii , Baśka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
barbie, pytanko marudy czy można właśnie tak jak sie zapisałem i chyba Lucek też ,że tylko sylwek i śniadanie pierwszego ??
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
barbie
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
87 razy
burat, jeśli nie ma innej opcji, to można.
Jednak im więcej osób przyjmie takie rozwiązanie, tym trudniej będzie utrzymać cenę. Chodzi po prostu o to, że koszt np. obsługi Pan Górski rozkłada na całość imprezy, więc jeśli dużo osób zrezygnuje z pozostałych nocy, to może to oznaczać skrócenie imprezy, ale niekoniecznie redukcję kosztów. Pracownicy w tym okresie (świąteczno-sylwestrowym) życzą sobie znacznie więcej za swoją pracę, dlatego po 1. musimy zagwarantować porządną frekwencję, a po 2. w miarę możliwości obstawić cały "turnus"

Mam nadzieję, że to rozumiecie.
barbie
-
burat
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
nie no spoko ja to rozumiem tylko tak jak pisałem nie dam rady nikomu wcisnąć na tak długo szkodników i poza tym jeszcze w Sylwestra pracuję w dzień a pierwszego noc i dlatego tak marudzę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
barbie
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
87 razy
burat, rozumiem

Posiadanie niesprzedawalnych szkodników jest niepodważalnym argumentem

barbie
-
burat
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
no to super

burat