To jest taki nasz Frankenstein motoryzacyjnyburat pisze: Bergen, no to gratki ty to jednak nie możesz żyć bez co najmniej jednego wyzwania motoryzacyjnego w częściach
PODZIĘKOWANIA
Re: PODZIĘKOWANIA
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Podziękowania dla kolegi Pitera
"Dziecina" Forester z automatem 2,0 dojechała do Stolicy mimo korka giganta (wypadek śmiertelny -8 letnia dziewczynka zginęła na katowickiej między Piotrkowem a Tomaszowem + roboty drogowe) pojechałem przez Łódz(dokładnie Pabianice) do Tomaszowa i na Warszawę
590 km, 1/4 baku została-zbadaliśmy prędkość prawie maxymalną na leniuchu no bajka, zapyla to i połyka kilometry
a banan na ryju nadal mi gości mimo bolącego tyłko- tylko jeden postój zrobiłem na odlew przed Opolem
Piter jeszcze raz Podziękowanie no nie kosztowało to mało
ale warte jest swojej ceny
tfu tfu odpukać
ps:
jeszcze w poniedziałek cyrk rejestracyjny(mam nadzieję ze czegoś biurwy nie znajda co im nie odpowiada) i od wtorku jedziem z koksem
"Dziecina" Forester z automatem 2,0 dojechała do Stolicy mimo korka giganta (wypadek śmiertelny -8 letnia dziewczynka zginęła na katowickiej między Piotrkowem a Tomaszowem + roboty drogowe) pojechałem przez Łódz(dokładnie Pabianice) do Tomaszowa i na Warszawę
590 km, 1/4 baku została-zbadaliśmy prędkość prawie maxymalną na leniuchu no bajka, zapyla to i połyka kilometry
a banan na ryju nadal mi gości mimo bolącego tyłko- tylko jeden postój zrobiłem na odlew przed Opolem
Piter jeszcze raz Podziękowanie no nie kosztowało to mało
tfu tfu odpukać
ps:
jeszcze w poniedziałek cyrk rejestracyjny(mam nadzieję ze czegoś biurwy nie znajda co im nie odpowiada) i od wtorku jedziem z koksem
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ale szybko go wyklepal. Dobrze, że przystanek znalazł w odpowiednim kolorze...

Dolce far niente 
tym razem to chyba nie był przystanek, widziałem ostatnio jak zespawywał ze sobą srebrną skodę i lodówkę inox.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
ale LCD i akwarium na środku to fajny pomysłFUX pisze:Ale szybko go wyklepal. Dobrze, że przystanek znalazł w odpowiednim kolorze...![]()
rozumiem, że te dwa przedmioty jakiś podrózny zostawil i przez przypadek Ci sie trafiły...Konto usunięte pisze:ale LCD i akwarium na środku to fajny pomysłFUX pisze:Ale szybko go wyklepal. Dobrze, że przystanek znalazł w odpowiednim kolorze...![]()
Dolce far niente 
Adminom podziękwać za transport w jedną i druga stronę..no i Sebastianowi za tatara 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Rzekł Admin, który całą drogę przechrapał na pełny regulatorremek pisze:Kruszyn, spoko
Kruszynka, jurłelkam
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nieprawda, w jedną stronę coś jeszcze gadałembarbie pisze: Rzekł Admin, który całą drogę przechrapał na pełny regulator![]()
remek pisze: nieprawda, w jedną stronę coś jeszcze gadałem![]()
Do policjanta :
- Panie ja dmuchnę ja..ja...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
To ja Wam chciałem podziękować za pięknie wyprodukowanego kaca 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, ooo a już się bałem ,ze sam cierpię 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
dziękuję za maila od Theforum

dowartościowało mnie to, akceptacja oznacza chyba tyle, że zadałem mądre pytanieOtrzymałeś tego e-maila, ponieważ Twój post "Re: Technika jazdy -
literatura.", napisany na forum "Forum Subaru", został zaakceptowany przez
moderatora lub administratora.
Jeśli chcesz zobaczyć tego posta, kliknij tutaj:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 8&e=195118
esilon, wczoraj odkryłam ile wpisów w Subarupedii było do akceptu. Wszystkich, którzy długo czekali przepraszam, będę zerkac częściej 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Przejechałem jakieś 500km, w tym 4km upalanka
, więc teraz mogę oficjalnie już podziękować Grześkowi z Jutrzenki (E12) za ogarnięcie problemu (łożyska w centralnym dyfrze) w bardzo rozsądnych pieniądzach i za to, że w pamiętny zakorkowany poniedziałek w Warszawie czekał do 22.00 aż przejedziemy te 10km. Obiecuję, że rozwozić pizzy nie będziemy
Coś tam jeszcze słyszałem w napędzie, ale to muszę auto oczyścić porządnie ze śniegu i przejechać się po czarnym - bo najpewniej jest to śnieg w nadkolach. Skrzynka działa jak działała przez ostatnie 3 lata - miodzio
Coś tam jeszcze słyszałem w napędzie, ale to muszę auto oczyścić porządnie ze śniegu i przejechać się po czarnym - bo najpewniej jest to śnieg w nadkolach. Skrzynka działa jak działała przez ostatnie 3 lata - miodzio
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
So What!, bez przesadyzmu. Nie pomoglem a tylko zdiagnozowalem problem 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Dlatego napisałem "w ogarnianiu"Chloru pisze: So What!, bez przesadyzmu. Nie pomoglem a tylko zdiagnozowalem problem![]()