zofija pisze: Grzesiek_67 spontanicznie nagra swój striptiz i wrzuci na foruma![]()
Zocha, ale wiesz, to byłby faktycznie taki niemiecki spontan

Pozdrawiam
Grzegorz
zofija pisze: Grzesiek_67 spontanicznie nagra swój striptiz i wrzuci na foruma![]()
vibowit pisze: ostatnio wszyscy tylko narzekają
Niektórzy czasem pracują i mają mniej czasu na rozrywki i podtrzymywanie ducha na forum. Nawet mnie to dotyczy, chociaż wiem, że cięzko w to uwierzyćesilon pisze: znudziło sie wiekszości "starej gwardii" i tyle
WiS pisze: Domaganie się aktywności na siłę i wypominanie sobie wzajemnie, kto dał na powodzian a kto nie, a kto się w które Mikołajki zaangażował za mało lub wcale - z pewnością atmosfery nie poprawi.
bo dwa lata temu to wszyscy na urlopach byliWiS pisze: Niektórzy czasem pracują i mają mniej czasu na rozrywki i podtrzymywanie ducha na forum.
Wcale tak tego nie odebrałem. Raczej jako uzewnętrzniony żal, że się trochę zmieniło.WiS pisze: Domaganie się aktywności na siłę i wypominanie sobie wzajemnie, kto dał na powodzian a kto nie, a kto się w które Mikołajki zaangażował za mało lub wcale - z pewnością atmosfery nie poprawi.
Też nie do końca. Sporo osób utrzymuje kontakty bez pośrednictwa forum.esilon pisze: znudziło się i już![]()
Gdybym wiedział, że się ścigamy, to bym Cię wyprzedziłesilon pisze: So What!, byłem pierwszy![]()
So What! pisze: Też nie do końca. Sporo osób utrzymuje kontakty bez pośrednictwa forum.
ja też tak zawsze mówie kumplowi jak mnie 3.0tdi łoi na światłachGdybym wiedział, że się ścigamy, to bym Cię wyprzedził
Brakuje trochę nowych tematów do obgadywania. Paradoksalnie to, że utrzymujemy pozaforumowe kontakty z jednej strony nie ułatwia zaaklimatyzowania się na Forum nowym użytkownikom, z drugiej zaś strony ogranicza ilość spraw, które mamy potrzebę omawiać na Forum - zwykle wiadomo kogo, o co zapytać.esilon pisze: ale nie zmienia faktu, że forum się chyba znudziło![]()
Poczekaj na śnieg chyba, że w tym przypadku to nic nie daesilon pisze: ja też tak zawsze mówie kumplowi jak mnie 3.0tdi łoi na światłach![]()
So What! pisze: Poczekaj na śnieg chyba, że w tym przypadku to nic nie da
Kto uzewnętrzniał żal, ten uzewnętrzniał - a kto się domagał i/lub wypominał, to... ale zostawmy. Starczy już tych marudzeńSo What! pisze: Wcale tak tego nie odebrałem. Raczej jako uzewnętrzniony żal, że się trochę zmieniło.
Nie - dwa lata temu nie było kryzysu, i ludki były mniej spięte i mniej zapieprzające. A dziś, panie, nie ma lekko. Przeciętnie jednak chyba więcej się zapitala, i bardziej na serio. Z pełniejszą świadomością złych konsekwencji ew. bumelki, znaczy się.esilon pisze: bo dwa lata temu to wszyscy na urlopach byli
Fakt. Ale samo się nie zrobi, wymyślać trzeba. Najlepiej - motoryzacyjneSo What! pisze: Brakuje trochę nowych tematów do obgadywania.
Mów mu, ze fajnie dłubnięta ta jego Skodaesilon pisze: akurat TO tdi przenosi na cztery i ma 5cośdosetki
WiS pisze: Nie - dwa lata temu nie było kryzysu, i ludki były mniej spięte i mniej zapieprzające
Brakuje jednak Devlina na Forum.WiS pisze:
Fakt. Ale samo się nie zrobi, wymyślać trzeba. Najlepiej - motoryzacyjne![]()
So What! pisze: Brakuje jednak Devlina na Forum.
Trzeba było od razu zastrzec wyraźnie, że masz tę wenę - to bym już wcześniej bardziej uważałesilon pisze: czuję że mam dzisiaj* wenę na błyskotliwe odpowiedzi więc uważaj co teraz napiszesz w tej sprawie
esilon pisze: prorok normalnie
Jeśli to ja, to przepraszam. Naprawdę chodzi mi tylko o żal, że jakoś tak mniej zaangażowania. Nikomu nic nie chcę narzucać, a już wybitnie szczególnie w obszarze dobroczynności - to każdego sprawa co chce i może.WiS pisze: Kto uzewnętrzniał żal, ten uzewnętrzniał - a kto się domagał i/lub wypominał, to... ale zostawmy. Starczy już tych marudzeń
Grzesiek_67 pisze: AbsolutnieJa bym jeszcze w to Lucjan włączył i byliby my prawie "Tercet egzotyczny".
![]()
tak to się plotło z rana. ale sentyment do domowej produkcji jest cały czasGrzesiek_67 pisze: W temacie bimbrownictwa na pewno![]()