FUX, napisałbyś wreszcie o minusach bo wiesz fura dobra do wszystkiego czyli do............FUX pisze: pozostałe plusy dodatnie mojej fury np

FUX, napisałbyś wreszcie o minusach bo wiesz fura dobra do wszystkiego czyli do............FUX pisze: pozostałe plusy dodatnie mojej fury np
gregski pisze: 3.0 tdi quattro z DSG
a i widzisz EndrjuFUX pisze: Nie wiemy, co nam przyszłość przyniesie i piszę to calkiem poważnie!
remek pisze: Nigdy... do czasu aż
jarmaj pisze: Klekota to bym przeżył, nie mam tu oporów. Ale automata - NIGDY!!!![]()
eMTi pisze: gregu, a myślałeś o A5 3.0tdi? Genialnie wygląda, a osiągi w porównaniu do spalania super!!
gregski pisze: owoc666, a nie jest tak, ze 3.0 ma s-tronica chili DSG ??? w cenniku jest.
dzięks!remek pisze:odFUX pisze: remek, dopisz, proszę od
FUX pisze: Nasze samochody, którymi jeździmy, sa wypadkową:
a widzisz ja mam 2 priorytety: 1. czy to jest subaru turbo, bo religia, 2. czy mam akurat tyle gotówki,FUX pisze: Nasze samochody, którymi jeździmy, sa wypadkową:
ilości biletów NBP akurat dostępnych, priorytetów życiowych, możliwości, wielkości rodziny, wzrostu dzieci, wygody podrózowania, wysokości kierowcy i jego wygody za kierownicą, postrzegania marki, przypadku, nacisku otoczenia, lansu, częstotliwości podróżowania w pełnym skladzie osobowym, pokonywania dystansów i wielu innych czynników.
To o aucie podstawowym.
remek, z jednej strony Ci zazdrosze, ale z drugiej nie jestem pewien czy chcial bym sie az tak ograniczac..remek pisze: resztę mam w zasadzie gdzieś, i nigdynie kupię innego, bo po co mi inne, jak to jest fajne :p
man, ja się nie czuję ograniczony - mam to co uwielbiam, na cholere to psućgregski pisze:
remek, z jednej strony Ci zazdrosze, ale z drugiej nie jestem pewien czy chcial bym sie az tak ograniczac..