btw: jak sie sprawuje impreza na autobahnie? jaka jest tzw przelotowa tego auta?
wrx daje rade w takich prozaicznych zadaniach? :)
ja na autobahnach się nie znam. WRX sprawuje się jak Nubira, tylko wygodniejszy, fajniej buczy i fajniej przyspiesza. Przelotowa dla mnie to 130-160kmh - zwykle 140. Szybciej w zasadzie nie potrzebuję, bo to nudne i męczące. Wolę się podrzeć z Lipą (illusiongregski pisze: btw: jak sie sprawuje impreza na autobahnie? jaka jest tzw przelotowa tego auta?
remek pisze: zwykle 140. Szybciej w zasadzie nie potrzebuję, bo to nudne i męczące
Rzucasz się do walki, choć trochę Ci brakremek pisze: Wolę się podrzeć z Lipą
Ja WRX'em zajechałem bez problemu na Rajd Dojczland (1100km w jedną stronę 400 na miejscu, całość w 4 dni), na Rajd Szwecji (ok 1300 w jedną, jakieś 300 na miejscu, całość w 5 dni), na Rajd Finlandii (jakieś 1600 w jedną, 300 na miejscu, całość w 5 dni), wszystko w 4 osoby na pokładzie.gregski pisze:btw: jak sie sprawuje impreza na autobahnie? jaka jest tzw przelotowa tego auta?
Nie zaprzeczę.Arno pisze:Ale są auta w ktorych jest wygodniej. I siedzenia wygodniejsze też...
To gada po ludzku?! Zepsuło się?jarmaj pisze: Gdybym miał dużo się przemieszczać, kupiłbym oprócz estijaja jakieś autostradowe toczydło. Tylko do pokonywania km bez przyjemności.
Czy ktoś zna emotę z gestem przyjaźni wyrażanym środkowym palcemky pisze: To gada po ludzku?! Zepsuło się?
ky pisze:Którą? Tę: oOoo czy tę: Voo ?
Użyj wyobraźni. Nie szukaj zer i jedynek tam, gdzie ich nie ma :)jarmaj pisze: dla kogoś z poza sieciowego pasma zer i jedynek?