Za to do naszego zacnego grona dołącza kolejny GeTek kombi!
Zima w górach 2011
Re: Zima w górach 2011
noo.. bandki zaczynają rosnąć jak na drożdżach
@lbert, takie ubezpieczenia to tylko w Erze
A poza tym to kwota ubezpieczenia to jedno, a czas naprawy to drugie... i można się załatwić na kilka miesięcy
Kris82, którego co po niektórzy mieli okazję poznać na jesiennych chlejadach zanabył w sobotę piękną sztukę i już się nie może doczekać.. Mamy chyba największe zagęszczenie zakombiakowanych GTeków w Polsce 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No to gratulacje dla Krisa82.
Będziemy mieć mocną ligę turbowannową: Jimbo, Kris, Sidor, Burat wolnnossący i może kiedyś ja.
Może zróbmy sobie oddzielny dział na forum?
Coś ta zima nieśmiało zaatakowała tym razem, mróz ma być lekki ale opadów na razie brak. Czyżby czekała na moją czarną karetkę?

Coś ta zima nieśmiało zaatakowała tym razem, mróz ma być lekki ale opadów na razie brak. Czyżby czekała na moją czarną karetkę?

no ja cię proszę, ja chcę pośmigać jeszcze przed kwietniemArti pisze: Czyżby czekała na moją czarną karetkę?
@lbert, to są dane z Kotliny? Bo sprawdzałem właśnie nasze rejony i lipnie to wygląda na diagramach... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
si, z KotlinyeMTi pisze: @lbert, to są dane z Kotliny
Kudowa, Duszniki. W Bystrzycy (Spalona) troche mniej
EDIT:
Dane z wczoraj sa takie, ze zaliczylem bande 2x (sa twarde), 1 raz row tylem przy 80 km/h - wyciagnalem sie cudem, 2 x kraweznik na mostku. Nie zalowalem sobie predkosci.
Life is a Joke !
Jestem, melduję się, czekam na śnieg, uczę się jeździć, mało śpię, dużo jeżdżę, cieszę się, cieszę się, cieszę się
Niebawem postaram się coś więcej o GT'ku napisać. To znaczy póki co najważniejsze, że jest MÓJ, warczy, syczy, strzela, przykleił się do drogi i odkleić go ciężko
Uśmiech nie schodzi mi z twarzy od soboty - boję się, że mogą wystąpić jakieś powikłania i już do końca życia mi tak zostanie
Dzięki za gratulacje Arti - są jak najbardziej uzasadnione
Dzięki eMTI i dzięki Piter 35 - ogólnie za wszystko
Tymczasem śledzę wątek i mam nadzieję niebawem spotkać Was na trasach 
@lbert, śnieg jak śnieg, ale jaka tam ma być mgła 
Czarownica prawdę Ci powie :D
dziś w nocy spadło kilka cm świeżego śniegu 
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
no we wro było trochę w nocy, ale już stopniało... Szkoda, że zauważyłem dopiero, jak się kładłem spać, to bym może zrobił jakiś mały, nocny rekonesans po mieście 
a tak się bawią "bracia Czesi"
Link: http://www.youtube.com/watch?v=93jwxuiuGyw&NR=1
widać trochę wczucia im brakuje ale zakrętaski mają spoko
Link: http://www.youtube.com/watch?v=93jwxuiuGyw&NR=1
widać trochę wczucia im brakuje ale zakrętaski mają spoko
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
ale się Czesi bawią po prostu amatorsko i fajnie że mają gdzie.
a w temacie wątku to czy w Schwarzwaldzie są może jakieś niedrogie dostępne kwatery? chętnie bym wpadł na jakiś weekend aby jako pasażer powozić się z wami i puchary skrzyżować
a w temacie wątku to czy w Schwarzwaldzie są może jakieś niedrogie dostępne kwatery? chętnie bym wpadł na jakiś weekend aby jako pasażer powozić się z wami i puchary skrzyżować
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, no pewnie coś się znajdzie do spania tylko z białym lipa jest niestety
a to ,że Czesi amatorsko to jak najbardziej ,tylko wiesz ile oni tam mają takich imprez dla amatorów właśnie w formie normalnych rajdów (oczywiście z pewnymi wymogami bezpieczeństwa i regulaminem
) ,mnóstwo
,a u nas szkoda gadać 
a to ,że Czesi amatorsko to jak najbardziej ,tylko wiesz ile oni tam mają takich imprez dla amatorów właśnie w formie normalnych rajdów (oczywiście z pewnymi wymogami bezpieczeństwa i regulaminem
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
początek i koniec filmiku jak u nas na chlejadach
No i ciekawe, czemu z czteronapędówek tylko lancery tak mocno grzmociły w bandę i potem nie mogły wyjechać... 
Super się bawią
, szkoda iż u Nas tak nie ma 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
burat pisze: tylko z białym lipa jest niestety
Korekta, dopadało dzisiaj tak. ok 15cm
Po południu wrzucę zdjęcia
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a ja w krótkim rękawie na fajkę wyłażę
Miałem nadzieję, że chociaż trochę śniegu będzie w styczniu i gdzieś znajdę jednak zakręt.
Miałem nadzieję, że chociaż trochę śniegu będzie w styczniu i gdzieś znajdę jednak zakręt.
Wali tym sniegiem ale temperatura caly czas w okolicach 0 i poslizgac sie mozna tylko o 5 rano :F. Co za zima :/
Taki maly off-top. Subaru dla was :D. Kupujcie bo wole zeby ktos z was je mial :)
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 75#p216875
Taki maly off-top. Subaru dla was :D. Kupujcie bo wole zeby ktos z was je mial :)
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 75#p216875
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Byłem na weekend w Górach Stołowych na biegówkach i tam też nie ma szału. Nawierzchnia nawet do rzeczy - lekko zmrożony śnieg prześwitującym asfaltem. Ale bandy praktycznie symboliczne i gołe drzewa przy samej drodze.
Szwarcwald prawie cały w lodzie.

co do filmiku o "braciach Czechach" to jak ktoś chce się wybrać na tegoroczną edycję to proszę
http://www.valaska.cz/index.html
polecam liste startowa ponad 140 załóg

polecam liste startowa ponad 140 załóg
Świetna impreza kolega brał udział w tamtym roku impreza 2-3 dni. Koszt chyba 1500 koron 
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
No Panowie, proponuję wejść na wyższy stopień wtajemniczenia i polatać tak, jak w pewnym momencie Sołowow na Rajdzie Arktycznym... Zobaczcie w całości filmik na końcu artykułu 
O k… ale skunks był w amoku. Szedł wszystko zero odpuszczenia. To jest prawdziwy ogień.
no, zwłaszcza jak mu 4 mega halogeny walą w oczy, a potem znikają...